- Femke Kamps - Persoonlijk blog
16/04/2019


haal alles uit pinterest e-book Dionne Knooren recensie review

Heel eerlijk? Ik dacht dat Pinterest een beetje passé was. Totdat mede-ondernemer en blogger Dionne Knooren vroeg of ik eens haar nieuwe e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ wilde lezen en recenseren. De subtitel ‘dé guide die ervoor zorgt dat je honderden bezoekers per dag naar je website trekt en honderden euro’s per maand verdient via Pinterest’, wekte uiteraard mijn interesse. In dit artikel deel ik wat ik van het e-book vind en deel ik een aantal slimme lessen die het me leerde.

14/04/2019


kleurrijke kokos paasnestjes kokosmakronen recept simpel recept kokosmakronen simpel paasrecept

Vind jij het ook zo leuk om tijdens de Paasdagen eigen creaties op tafel te zetten? In samenwerking met Radbag maakte ik deze kleurrijke kokos paasnestjes. Met minder dan 5 ingrediënten. Nog fijner: je zet deze kleurrijke kokosmakronen vliegensvlug op de paastafel. In dit artikel deel ik het recept. 

09/04/2019


#longstoryshort c academy charlotte van 't wout instagram stories tips instagramcursus

Na met veel plezier de Instagramcursussen #introvertlikeaboss en #productiviteitonfleek van Charlotte van ‘t Wout te hebben gevolgd, nam ik ook deel aan de nieuwste aanwinst van C Academy: #longstoryshort. Een Instagramcursus volledig gewijd aan hoe je jezelf of je merk kunt profileren met behulp van Instagram Stories. Ik deel graag mijn 5 belangrijkste learnings met jullie!