3 grappige weetjes over conditioner -
22/01/2014Waarschijnlijk gebruik je conditioner voor ‘the normal drill’. Na het shampooën even een minuutje je haar insmeren met wat conditioner of slechts alleen in de puntjes. Maar je kunt nog zóveel meer handige dingen doen met dit goedje. Wist je deze 3 grappige weetjes over conditioner al?

…ook kan gebruiken als make-up remover? 
  Ja, echt! Natuurlijk is het beter voor je huid om een speciale reinigingslotion te gebruiken, maar ben je deze onverhoopt vergeten dan is dit een prima alternatief. Het verwijdert je make-up vliegensvlug en sja…het is altijd beter dan slapen mét make-up.

…dé manier is om je schoenen te beschermen tegen sneeuw en pekel?

    De eerste vlokken sneeuw zijn (gelukkig) nog niet gevallen, maar

if so

  dan weet je nu wat te doen. Smeer je leren laarsjes in met conditioner en houdt je schoeisel mooi en soepel.

…roest voorkomt op gereedschap?

    Misschien niet héél interessant voor jou, maar wél voor je vriendje/vader/buurman. Klagen zij altijd dat ze al die crèmes maar onzin vinden? Laat ze wat conditioner op hun gereedschap smeren en laat zien hoe lang hun gereedschap blijft

shinen

  . Ha! Hoezo ‘onzin’-producten?!

Wat vinden jullie het opmerkelijkste weetje?0 reacties