DIY: Hello Kitty paaseieren -
18/04/2014


Hello Kitty paaseieren
Yay, dit weekend is het Pasen! Maak je eigen Hello Kitty paaseieren – ideaal om die extra vrije dag een vrolijke invulling te geven. Ik laat je zien hoe deze cuties te maken. Het is echt verrassend simpel.

Hello Kitty paaseieren
Wat heb je nodig? Witte eieren, vloeibare lijm, kleine strikjes (ik knipte ze simpelweg af van wat onderbroeken), een zwarte stift, een gele stift en een schattige plastic bordjes om ze op te serveren
Hello Kitty paaseieren
Het eerste wat je doet is het gezichtje van Hello Kitty tekenen met de zwarte (ogen en snorharen) en gele stift (neus). Done? Knip dan het strikje van de onderbroek en doe hier wat vloeibare lijm op. Even aandrukken op het ei en say hello to -erm- Hello Kitty!
Hello Kitty paaseieren
Het is echt súper simpel. Wat vind jij van deze paaseieren?0 reacties