Swatches: Rita Ora voor Rimmel -
12/05/2014


Rita Ora voor Rimmel
Deze nagellak stond al een aantal weken op mijn lijstje om swatches van te maken. Hoewel ik geen beauty blogger ben, heb ik wel een absolute zwakke plek voor alles wat te maken heeft met perzikkleurige blushes, knalroze lipsticks en nude paletten – en helemaal met deze mooie lakjes van Rita Ora voor Rimmel.

Tijdens de 1+1 gratis actie op alle make-up bij het Kruidvat nam ik deze mooie kleurtjes extra voordelig mee (normale prijs: €3,99 per stuk). Ik ging voor de mintkleurige Breakfast in Bed (873) en de zeer intens bordeauxrode tint Rita Rouge (313). Benieuwd naar de swatches?
Rita Ora voor Rimmel

Laten we beginnen met Breakfast in Bed. Va-va-voom! Wat een prachtige intens blauwe kleur. Het moet natuurlijk maar nét je ding zijn (ik zou zweren dat een aantal vrienden me aankeken met ‘what-the-fuck-voor-nagellak-draag-jij-nou-weer’-blik), maar ik ben dol op dit frisse tintje. Ik ben al flink aan het aftellen tot de zomer en deze mooie kleur helpt daar zeker bij. Nog een extra plus: deze nagellak heeft een lange houdbaarheid. Na een week dragen zaten er slechts enkele chips in.

Rita Ora voor Rimmel

Rita Rouge is de meest sexy tint uit de gehele collectie. Het neigt bijna naar zwart. Ook bij deze tint kon ik zweren dat sommige vrienden me aankeken alsof ik een gothic-fase was ingeslagen, maar persoonlijk vind ik dit lakje lekker mysterieus en perfect voor een date. Een long term commitment kun je helaas niet aangaan met deze nagellak: ik heb deze tint tot twee keer toe gedragen en iedere keer begon deze na één dag al te chippen. Bummer.

Rita Ora voor Rimmel
Conclusie? Ik ben dol op deze speciale Rita Ora-collectie van Rimmel. Het is een lijn met bijzondere tinten, voor een heel fijne prijs (€3,99 per stuk). Vreemd is wel het verschil in ‘houdbaarheid’ van de twee lakjes. Waar Breakfast in Bed bijna een week lang probleemloos blijft zitten, gaat Rita Rouge tot twee keer toe al binnen één dag chippen. Rita Rouge is dus aan te raden voor een avondje uit (date!) en Breakfast in Bed is perfect voor een (zomer)vakantie.

 

Wat vinden jullie van de Rita Ora voor Rimmel-nagellak? 



1 reactie


    30 september 2015

    oyIOKN I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.