Fashionista Fotoshoot: "Kun je even níét lachen" -
10/07/2014


Fashionista Fotoshoot

Dinsdag had ik voor het september issue (jawel: het belangrijkste nummer in tijdschriftenland) een fotoshoot voor Fashionista. De Angels en een aantal andere collega’s van de redactie werden in de herfst/wintertrends van 2014 gestoken. Benieuwd hoe ik het deed als model?

Zelf werd ik gestoken in de ‘All White’ trend en moest ik voor even afscheid nemen van mijn vertrouwde girly kledingstukken als bloemenjurkjes, neonroze rokjes én hakken. Snif, snif! Hoewel het op het begin vreemd was om in een wijde broek en op Dr. Martens rond te lopen (schoenen die ik eigenlijk had afgezworen ooit te dragen), gaf ik me compleet aan de ervaring over. Ik bedoel: je bent model of je bent het niet hè ;-). Qua make-up had ik ook een heuse style swap: waar ik mijn ogen normaal vrij licht hou qua tinten, werden deze nu zwart omlijst. Mijn foundation werd juist minder dik aangebracht dan normaal (want: ‘dat heb je helemaal niet nodig’). Benieuwd naar mijn metamorfose?

Vergeet ‘m niet in HD te zetten :-)

Het was echt súperleuk om een dagje model te staan. Maar of het echt mijn ding is? Niet echt. Het meest hilarische aan de dag vond ik dan ook, toen de fotografe vroeg: “Kun je even níét lachen?” Je begrijpt: dat leverde een nóg grotere lachstuip op. Binnenkort ligt het issue met mijn foto (full page!) in de winkel. Ontzettend spannend! Ik ben héél benieuwd naar het eindresultaat.

Wat vinden jullie van mijn style metamorfose?



0 reacties