Things that made my week...#128 -
20/09/2014


Waar veel mensen klagen over ‘de dagelijkse sleur’, is mijn leven gevuld met blonde opmerkingen en ongemakkelijke situaties. Deze week leerde ik een nieuw woord tijdens een bedrijfsbarbecue, kreeg ik een wel heel voorbarige vraag van mijn zus en was ik even overdreven trots op mezelf.

 • Tijdens een bedrijfsbarbecue waar de vlammen uitzonderlijk hoog schieten. Vriend: “Kijk dát zijn nog eens geflambeerde garnalen” Ik: “Oooh, dus dát is nou geflambeerd. Ik snapte het nooit als het op een menukaart stond.” Vriend: “Dit meen je toch niet, hè?” Erm. Wel dus.
 • Je weet dat je vroeg bent opgestaan als je twee verschillende sokken aan hebt (één mintgroene met zebraprint en één grijze met roze stippen)….en het je niets kan schelen.
 • That awkward moment dat je de straat in rijdt en ziet dat iedereen zijn groenbak buiten heeft neergezet en jij als enige de zwarte vuilnisbak. 
 • Mijn iPod shuffle die naast een duik in de wc een aantal maanden geleden, afgelopen week ook een sprong in de wasbak heeft overleefd. Eén woord: wauw. Note to self: wees eens voorzichtiger met dat ding.
 • Als ik op een borrel vertel over de bladen waarvoor ik schrijf. “Dus je schrijft over mode?” Nee. Néé. NEE! (Echt. Deze vraag krijg ik al-tijd)
 • Mijn vriend die spontaan een bos rozen voor me meeneemt. Ja. Alweer. Nee. Het went nooit ;-)
 • Overdreven trots op mezelf zijn, omdat ik drie uur eerder naar school ging om een paar artikelen voor mijn masterthesis te lezen.
 • Een app’je krijgen van mijn zus wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Lees: ik ben pas op 28 oktober jarig ;-)
 • Mijn broer en ik die ontwerpen van verschillende soorten DVD-boxen aan het bespreken zijn. Ik met de DVD-box van Sex and the City in mijn hand: “Ik vind deze box een beetje ongeïnspireerd. Het is gewoon een doos.” Broer: “Néé, dat moet een schoendoos voorstellen. Snap je?” Ik:”Oooh, verrek.” Waarom moet uitgerekend mijn broer me dat uitleggen?
 • Een mailtje krijgen van Dagmar, waaruit blijkt hoe klein de wereld wel niet is (haar collega en ik hadden toevallig contact voor een artikel), om vervolgens een college te krijgen over hoe klein de wereld wel niet is. Weird!
 • Vriend als we na het uit eten gaan nog een thee nemen: “Wil je mijn koekje hebben?” *koekje valt uit elkaar in zijn handen* “…of een deel daarvan?”
Wat is jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


0 reacties