Anti-verveel tips voor zondagen: originele activiteiten om te doen!
14/12/2014


anti-verveel tips voor zondagen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind zondag altijd zo’n ‘net-niet’-dag. Veel winkels zijn gesloten, ‘Zingen op Zondag’ is ook niet aan mij besteed en eigenlijk is het gewoon aftellen totdat je wekker de volgende dag in alle vroegte gaat. Om dit weekend toch nog op een happy noot te eindigen, deel ik de ultieme  anti-verveel tips voor zondagen.
Maak een marshmallowtaart. Over zondag gesproken: al je gebeden zijn verhoord! Er is zoiets uitgevonden als de marshmallowtaart en dat moet je nú natuurlijk uitproberen. Mijn favoriet? De Marshmallow Mermaid Pie. En ja: Dat ziet er net zo fantastisch uit als dat het klinkt.
Bedenk een Instagram-challenge. Niets leukers dan van een nutteloze dag een productieve dag maken. Bedenk een grappige Instagram-challenge voor jezelf en spread the word. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ‘Christmas Countdown’-challenge, waar je op dag 1 je meest foute kersttrui moet laten zien en op dag 3 je favoriete kerstdrankje. zomaareenidee
Download Popcorn Time. Nog een typisch gevalletje van ‘HALLELUJAH’. Popcorn Time is werkelijk de uitvinding van de eeuw (internet daargelaten) en bied je een oneindig scala aan films en tv-series om te kijken. Can I get a ‘whoop whoop’?
Houd een marathon van een filmreeks. Nu je toch aangesloten bent op Popcorn Time, kun je net zo goed een marathon houden van alle Harry Potter-, Twilight- of The Hunger Games-films. Wil je zeker weten dat er geen trouwe viervoeter in deze film overlijd? Dan check je eerst deze site.
Blokkeer Kanye West. Om in zijn ‘zone’ te komen. Echt. Wie verzint dit?
Kook ein-de-lijk eens iets uit dat kookboek. Hoewel dat ‘5 or less’-kookboek of Rens’ Kroes ‘Powerfood’ natuurlijk fantástisch staat op je boekenplank (niet te vergeten: bijster intellectueel), is het natuurlijk ook leuk als eens de tijd neemt om er écht iets uit te koken.
Maak een iPhone van chocolade. Gewoon. Omdat het zondag is.
Haal een stunt uit met de mobiel van je vriendin. Leen de mobiel van je moeder en stuur een berichtje à “Gefeliciteerd met uw abonnement op ‘Fluffy Kittens’. Tot wederopzegging ontvangt u voor slechts €9,95 per maand iedere dag één kattenplaatje.” Om vervolgens iedere dag een kattenplaatje toesturen. Paniek alom ;-)
Ontdek wat Barbie’s zouden zeggen als ze konden praten. Je ultieme kinderdroom ligt meteen in duigen. Heus. Het wordt opeens een stuk makkelijker om die oude doos met barbies weg te doen.
Doe aan blogilates. Nee. Dit betekent geen marathon aan blogposts schrijven. Blogilates is werkelijk work-outs doen vanachter je computer. Ideaal als je altijd het excuus ‘maar het regent!’ gebruikt om niet te hoeven sporten.
Maak een ananas-lamp. Om toch nog een beetje in zomerse sferen te blijven.
Ga dingen rebloggen met je elleboog. Dat blijkt nog een hele kunst te zijn.
Neem een bezoekje aan Pointer PointerWaar je je muis ook hebt staan, deze website vindt altijd een bijpassende jaren ’90 foto waarbij één persoon naar jouw cursor wijst. Bizar, maar onwijs grappig.
Doe niets twee gehele minuten lang. Hulp nodig? Check dan deze bijpassende site mét -jawel- zeegeluiden.
Maak je eigen stripboek. Uiteraard tover jezelf om tot een digitale superheld.

Wat zijn jouw favoriete anti-verveel tips voor zondagen?



1 reactie


    1 oktober 2015

    I simply want to tell you that I am just new to weblog and honestly savored this web blog. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You absolutely come with exceptional stories. Thanks a lot for revealing your web page.