Things that made my week...#140 -
13/12/2014


*tromgeroffel* Nog maar één week totdat de kerstvakantie begint. Wiehoe! Deze week was ik het pity project bij een tankstation, werd ik een soort-van uitgescholden door mijn 8-jarig nichtje en ondervond ik het hoe het was om te lijden aan het Sneeuwwitje Syndroom. Benieuwd?

  • Spontane pakjesavond met vriend. Hadden we op 5 december allebei een cadeautje voor elkaar gekocht én een gedichtje geschreven, zonder dat we dit van elkaar wisten. We lagen helemaal dubbel toen we allebei onze verrassing aan elkaar onthulden. Hoe is het mogelijk?
  • Als we met het 8-jarige nichtje van mijn vriend een woordspelletje aan het spelen zijn. Ik: “Een woord dat begint met een L…  Eurm. Ik weet zo gauw even niks?” Nichtje: “LOSER!”
  • Wanneer ik voor mijn vriend struikel op de trap. Vriend: “Als je toch valt, doe dat dan voor mij en niet op de trap.” Point taken.
  • Alle ophef rondom de nieuwe Jumbo-reclame niet snappen, maar dit artikel (’10 verwarrende beelden uit het Jumbo-kerstlief’) toch echt wel hilarisch vinden.
  • Het pity project zijn van het lokale tankstation. De benzineklep van de auto niet open krijgen en gedwongen (“Mag ik jou iets gênants vragen?”) hulp vragen bij een man die naast je staat. Om vervolgens -10 minuten gestuntel verder- erachter gekomen dat je tijd om te tanken is verlopen. Gelukkig aanschouwde een andere man mijn blik van paniek en liet me voorgaan. En ja: het is uiteindelijk gelukt. Pfiew.
  • Vanuit de auto binnen 10 minuten twee verschillende eekhoorntjes spotten. Vader: “Ze komen op je af!” Ik: “Dat noemen ze het Sneeuwwitje Syndroom”
  • De fan-tas-tische (en hilarische!) logica van Iris: “Ik ontmoette Femke op het HEMA hoofdkantoor, want Femke schrijft ook voor HEMA. Het eerste wat mij aan haar opviel was dat ze een konijnenhoesje om haar telefoon had. Ik kan dus niet anders dan concluderen dat Femke een fantastisch mens is.” #bunnybuddies
  • De meest bizarre blogmail ever krijgen. “Voor het theater zijn we op zoek naar een ‘versleten knuffel’. Ben je bereid een knuffel te verkopen?” IEWL. Ga. Naar. De. KRINGLOOP. #digitaleaanranding 
  • Bezig met waanzinnig leuke winacties organiseren. Whoop, whoop! Een kleine sneak peek spot je al op de FB-pagina
Wat is jullie hoogtepunt van afgelopen week?

    Categorie: Personal


    0 reacties