Dingen die je kan doen als je alleen thuis bent (anti-verveeltips!)
10/12/2014


dingen die je kan doen als je alleen thuis bent

In de gordijnen hangen, het huis afbranden en héél veel foute vrienden uitnodigingen. Het zijn dé rampscenario’s die je ouders in hun hoofd hebben als jij het rijk voor jezelf alleen hebt. Heel verleidelijke opties natuurlijk. I get it. Maar hé: dit zijn ook dingen die je kan doen als je alleen thuis bent.

De hele huiskamer gebruiken als jouw fictieve podium. Er moet immers eens een moment zijn om te oefenen voor je (ook fictieve) The Voice-auditie.
Je muziek heel hard opzetten. LET IT GOOOO! LET IT GO!
… en bijbehorende pasjes verzinnen. Is het oké om te twerken op een Disneyliedje?
Eten waar jíj zin in hebt. Dat dit betekent een zak chips, oreo’s en een grote smoothie (want hé: vitamines) als avondeten te consumeren, is natuurlijk helemaal prima.
De meest kleffe, girly film opzetten die je maar kan vinden. Héél verfrissend om dit eens te kijken, zónder een zuchtende vader (‘wat een klef gedoe!’) op de achtergrond.
Eindeloos series en YouTube-video’s kijken. Niemand die ook maar tegen je zegt dat je ‘echt iets nuttigs’ moet gaan doen.
Maak hot chocolate popcorn. Of deze superschattige  teacup candle.
Begin aan je autobiografie. Hé… Je zal eens moeten beginnen, toch?
Laat de keukenprinses in jezelf los. Of keukenkluns natuurlijk. Die brandlucht is met een overload aan parfum -en alle ramen in huis wagenwijd open- zó verholpen.
Ga in je eentje chocoladefonduen. Inclusief een keukenvloer bezaait met sprinkles.
Een extra grote pizza bestellen. En voor de vorm tijdens je belletje door de lege ruimte roepen “Schatje, jij wilde ook salami toch?”
Nodig je beste vriendin uit voor een sleepover. En ga héél cheesy een Disneyfilm kijken en jezelf volproppen met cupcakes.
Houd een vlog bij. “Hoi! Ik zit nu op de wc.”
Volg je kat, hond of konijn de hele dag. Weten zij ook eens hoe het voelt!
Ein-de-lijk eens een nieuwe profielfoto maken. Je huidige is alweer een maand oud. Niet oké ;-)

Welke dingen die je kan doen als je alleen thuis bent vind jij het leukst?0 reacties