Girl crushes op Instagram -
11/12/2014


Ze maken jaloersmakende trips, hebben een garderobe waar menig Gossip Girl-personage jaloers op zou zijn (óók jij Blair Waldorf) en… Oh ja. Ze zijn ook nog eens pur-ret-teh. Echt waar. Van deze Instagram-chicks krijg ik stotterende hashtags en digitale vlinders.

@Kristina_Bazan Het creatieve brein achter Kayture is een genetische mix tussen The Olsen Twins en een Victoria’s Secret Model. Daarnaast is ze niet alleen jaloersmakend mooi, maar leidt ze ook een droomleven inclusief luxueus finger food en verre reizen naar hemelsblauwe zeeën. Oh ja: het verdomde kind is ook nog eens beste (backstage) friends met Candice Swanepoel. #d-d-doublegirlcrush

@fionazanetti Kan iemand even uitvogelen wat ze daar in het eten stoppen bij Kayture HQ? Ook pretty girl Fiona Zanetti levert namelijk een bijdrage aan deze site. Extra plus om haar te volgen: ze maakt de meest prachtige ‘HOE DOET ZIJ HET TOCH?’-food foto’s. En nee, je hebt geen déjà vu: Kristina komt meermaals terug in één van haar vele selfies.

@zozeebo Zoë -beter bekent als Zoëlla- heeft de ultieme cuteness factor en haar ruim 3,6 miljoen(!) volgers zullen dit zeker kunnen beamen. Er mag misschien veel ophef zijn over haar eerste boek Girl Online, maar dit weerhoud haar er niet van om vrolijke kiekjes te blijven schieten. Oké, ze trekt altijd wel op een typische manier met haar mond als ze een selfie maakt, maar laten we dit gewoon haar signature style noemen. Iedere (online) celebrity heeft er één nodig, toch?

@yvetvdn  Natuurlijk zijn er ook genoeg beauty’s van Nederlandse bodem. Zo vind ik Yvet, stagiaire bij NSMBL, evenals haar baas Anna Nooshin een magische uitstraling hebben van internationale allure. Zelfs zonder voorliefde voor minimalistische kleding, blijf je enthousiast door haar mobiele plaatjes scrollen.

@ingridnilsen  Ook Ingrid heeft de ultieme, knuffelbare ‘wil-je-alsjeblíéf-mijn-beste-vriendin-worden’-factor. Door haar geeky foto’s heeft ze de perfecte ‘girl-next-door’-look, waardoor je haast zou vergeten dat ze regelmatig  fancy rode loper-feestje en internationale tv-shows (Project Runway!) afstruint. Heus. Als vriendenboekjes weer helemaal hot worden, stuur ik deze als eerste per boot naar haar.

@jenniefromtheblog Kunnen we het er even over hebben hoe leuk (en waanzinnige fotogeniek) Jennie wel niet is? Ze maakt zelfs van een simpele, geruite blouse een supermooi fashion item (en heus: ik heb een stiekeme afkeer voor geruite blousjes). Mijn digitale pleidooi om haar te volgen is kort, maar krachtig: ze heeft een KATTENMUTS *excited*! Uiteraard gaat iedereen met een kattenitem in haar garderobe direct op mijn cool list.

Wie is jouw ultieme girl crush op Instagram?


P.s. Je maakt nog t/m zondag 14 december kans op €20,- shoptegoed i.s.m. Smarthphonehoesjes.nl. Lees hier wat je moet doen.

Categorie: Life and Love


1 reactie


    30 september 2015

    1LkQL9 You made some clear points there. I looked on the internet for the topic and found most guys will consent with your site.