Kerst DIY's voor je (studenten)kamer: leuk voor in de kerstvakantie!
12/12/2014


Kerst DIY's

Aan de enthousiaste reacties op deze post te zien, hebben jullie minstens zoveel zin in kerst als ik. Ook je kamer kan natuurlijke niet achterblijven in het hysterische glitterspektakel. Ik verzamelde de allerleukste Kerst DIY’s om jouw kamer een kerstachtige Olaf-knuffel te geven. Kijk je mee?

Kerst DIY's kaars met glitterdip

Roze kaarsen met glitterdipDe échte Kerstfreak wil tijdens deze periode natuurlijk niets liever dan in een pot met glitters duiken. Zelf geen bad (of toestemming) om jezelf à la Edward Cullen te besprenkelen met een overload aan sparkles? Geef dan eens die saaie kaarsen eens een glitterbad. Supersimpel, maar zó leuk.

Kerst DIY's fles met lampjes
Fles met lampjes – Dikke kans dat je ergens een lege vaas of wijnfles hebt staan, dat smeekt om een heuse Christmas make-over. En deze DIY is eigenlijk zó simpel (én budgetproof) dat je het haast geen do-it-yourself project meer kan noemen. Vooruit: je moet natuurlijk wel zelf de lampjes in huis halen én deze in de vaas wurmen. Maar hé: dat gaat je vast lukken toch? Anders kun je misschien je oppaskindje lief aankijken. “Zeg… Wil jij een snoepje verdienen?”
Kerst DIY's diamanten ornament
Diamanten ornament *trekt witte jurk aan en gaat op een luchtrooster staan* Diamonds are a girls best friend… Oké, dit is vast niet zo sexy als het origineel. Geen nood. Het showstoppin‘ gedeelte kan je makkelijk overlaten aan dit gouden ornament. Hang ‘m aan je deur of bureaulamp en je geeft je kamer zo een instant Christmas touch. #blingbling #fabulous #yeskanyeismyboyfriend
Kerst DIY's mistletoe balonnen
Mistletoe ballonnen –  Voor gegarandeerd succes als je die leuke jongen mee naar je kamer vraagt: de mistletoe. Hij is zo groot dat het haast onmogelijk is er níét onder te staan. En tja: eenmaal samen onder dan moeten jullie natuurlijk wel een (héél ongemakkelijke) zoen uitwisselen. Zou je dit jaar dan eindelijk dat ene gourmetpannetje voor een nieuwe lover kunnen reserveren?
Kerst DIY's sneeuwvlokje van hout

Sneeuwvlokje van hout – Nou ja… Sneeuwvlok. Typisch gevalletje van: be careful what you wish for als deze -na je luidkeelse ode aan Let It Snow– in je kleine kamer is neergestreken. Het is in ieder geval een héél ambitieus project tijdens op een saai moment in de kerstvakantie. Toch een tikkie mislukt? Dan fungeert dit kunstwerk als prima kampvuur om marshmallows te roosteren. gewooneenidee

Welke Kerst DIY’s zijn jullie favorieten?



0 reacties