Kerstachtige mobiele wallpapers waar je blij van wordt
08/12/2014


kerstachtige mobiele wallpapers

*springt hysterisch op en neer* Het is bijna kerst! Het is bijna kerst! Soort van. Om ook jezelf zonder rendierslee on the go in kerstsferen te brengen, verzamelde ik de allerleukste kerstachtige mobiele wallpapers. Van een kleine ode aan Olaf tot een arty farty Rudolf The Red Nosed Reindeer. It’s beginning to look alot like christmas…

kerstachtige mobiele wallpapers

1. Voor een rechtoe, rechtaan digitale kerstwens aan jezelf. 2. Jooooy to the world. All the boys and girls… *zwiept armen in de lucht* 3. Uiteraard is de bekende ‘Keep Calm And…’ er ook in een vrolijke kerstversie. 4. Hallo meneer de (kerst)uil! 5. Hoe arty farty is deze rendier? 6. All that glitter is (digital) gold… 7. Wie hoort nog meer meteen een diepe zangstem in haar oren? 8.  Rudolf the red nosed reindoor has… Een vogel op z’n kont. 9. Het is rood, groen én het glittert. Dit moet toch wel de ultieme kerstachtige wallpaper zijn, right? 10. Als je geen warme, kerstachtige gevoelens bij een blik op Olaf krijgt, weet ik het ook niet meer. 11. Voor de Ebenezer Scrooge die stiekem toch wel van een (geïllustreerd) kerstballetje houdt. 12. Nog één rendier dan. Omdat ze zo fantastisch zijn.

Welke is jouw favoriet?0 reacties