Dingen waar je nooit te oud voor bent -
13/01/2015


Meebrullen met Disney-nummers, slapen met een knuffel en cupcakes met prinsessenglazuur. Hoe beschamend sommige dingen ook zijn, je maakt je er stuk voor stuk schuldig aan. Maar laten we even héél eerlijk zijn: voor deze dingen ben je echt nooit te oud.

Het fantastisch vinden om laat op te blijven. Eerlijk: je krijgt stiekem nog steeds een kick dat je geen avondklok van je ouders hebt meegekregen en je tot diep in de nacht de meest slechte YouTube-filmpjes kan kijken.Meebrullen met Disney-nummers. Heus. Die allerlaatste Disney-film is toch gewoonweg gemaakt om mee te zingen? The cold never bothered me anywaaaaaaay.
Cupcakes met prinsessenglazuur en sprinkles. Het maakt je leven sprinkle voor sprinkle beter.
Glitternagellak. Je gaat niet de deur uit, zonder dat het lijkt alsof er een unicorn een number two heeft gedaan op je vingers.
Sokken bedrukt met panda’s, pugs en unicorns. Niets brengt je een grotere glimlach op je gezicht, wetende van je regenboogkleurige geheim verstopt in je schoeisel.
Rennend de trap beklimmen. Old habits die hard. En laat dit meteen een mini work-out zijn voor je benen. Hoezee!
Snoepkettingen. En vrijwel ieder ander snoepgoed dat Haribo ooit heeft uitgebracht. Uiteraard heb je ook een favoriete kleur die je altijd als eerste (of laatste) opeet.
Met een knuffel slapen. Apie doesn’t ask questions. Apie understands.
Een konijn/panda/hartje als ‘status’ op What’s App. Diepzinnige quotes bewaar je wel voor Twitter of Tumblr. Of voor dat ene tentamen waar je niet zo goed voor hebt geleerd.
Remakes van jeugdfilms. Hoe beschamend en fout ook: je zat stiekem met een grote grijns de nieuwe Annie-film te kijken. En wilde stiekem alleen maar héél hard klappen na het slotlied Tomorrow.

Waar maak jij je schuldig aan?

Categorie: Fun


0 reacties