Motiverende wallpapers voor je mobiel: deze moet je zien!
14/01/2015


Waar de één zich moeiteloos aan haar nieuwe regime houdt, heeft een ander regelmatig wat extra bemoedigende woordjes nodig. En waar kunnen deze inspirerende woorden en kiekjes nou beter vandaan komen, dan van je mobiel? Welke je -als je eerlijk bent- toch ieder uur minstens een paar keer checkt. Dit zijn mijn favoriete motiverende wallpapers voor je mobiel.

motiverende wallpapers voor je mobiel

Ik ben dól op inspirerende powerquotes en heb dan ook standaard een lijstje in mijn mobiel opgeslagen. Eén voor iedere soort gelegenheid (lees: een nieuwe uitdaging, wanneer stress de kop op duikt of als mijn positieve mindset even een dag niet aanwezig is). Bovenstaande mobiele wallpapers zijn allemaal hier terug te vinden. Vooruit. Op de ‘Celebrate Every Tiny Victory’ na, die je op mijn Pinterest-pagina kan terugvinden. Onder ‘Quotes To Live By’. Jawel.

motiverende wallpapers voor je mobiel

Je weet wat ze zeggen: wil je dat je droom uitkomt, dan moet je deze tot in het puntje van je tenen kunnen visualiseren. En natuurlijk is het helemaal oké als je jezelf hierbij een handje helpt door jouw goals in visuele versie op je mobiel te weergeven. Mijn ultieme bron van inspiratie is hierbij We Heart It. Zoek bijpassende kiekjes bij jouw ultieme doel: van een bezoek aan het concert van Taylor Swift tot het adopteren van een pup.

Welke motiverende wallpapers voor je mobiel zijn jouw favoriet?0 reacties