Lichtgevende etagère met kleurverandering: zó leuk!
16/01/2015


lichtgevende etagère kleurverandering diy

Dit is typisch zo’n DIY waarbij je waarschijnlijk in paniek denkt: nope, can’t do this. Gelukkig kan ik je meteen een digitale kamillethee en een geruststellend schouderklopje geven. Voor deze lichtgevende etagère met kleurverandering heb je namelijk geen opleiding in elektronica nodig. De enige benodigdheden zijn namelijk een nachtlampje én een melamine bord. Oh: en koekjes. Héél veel koekjes. Benieuwd?

Toen ik deze DIY zag, dacht ik één ding: Dit. Wil. Ik. Ook. Maken. Het bleek alleen een onmogelijke taak om een betaalbare dinosaurus te vinden mét het juiste formaat. Toen ik vervolgens met mijn vriend door de Xenos aan het wandelen was -dringend op zoek naar een plan B- stuitte ik op een van kleur veranderend nachtlampje van een giraf (€1,99). Hé… Dit zou ook weleens kunnen werken. Ik haalde een set melamine borden -voor de noobs: hard plastic- bij HEMA (6 stuks voor €1,-) en ging aan de slag…

lichtgevende etagère kleurverandering diy

Hoe? Nadat je de kop van je plastic giraf hebt afgesneden, breng je een laagje secondenlijm aan op de hals. Hierop druk je stevig het bord, zodat de lijm de kans krijgt om te drogen. Zit het bord stevig vast? Dan is het nu tijd om het hoofd erop te lijmen. Tip: zet het lampje even aan om beter te kunnen richten. Heus. Makkelijker kan bijna niet. Voor iedereen die niet zo into giraffen is: er waren ook van kleur veranderde pinguïns en beren bij Xenos. Koekjes eten wordt zo echt een (disco)feest.

lichtgevende etagère kleurverandering diy
lichtgevende etagère kleurverandering diy
Wat vinden jullie van deze lichtgevende etagère?



0 reacties