Things that made my week...#145 -
17/01/2015


Het is weer zaterdag, dus dat betekent weer een kijkje in mijn (soms ietwat on)gelukkige leven. Deze week was een stelletje iets te opvallend aan het meeluisteren met een gesprek (en werden ze teruggepakt), bleken mosselen in bepaalde restaurants tentakels te hebben en reed ik bijna een slagboom omver. Benieuwd?

  • Vriendin: “Hoe gaat het met je scriptie?” Ik al zuchtend: “Nou….” Vriendin: “Dat klinkt nu al veelbelovend.”
  • Samen met mijn vriend en de vriend van een goede vriendin uit eten, terwijl zij daar als serveerster aan het werk is. Om vervolgens te ontdekken dat het stel aan de tafel naast ons schaamteloos aan het meeluisteren is met ons gesprek. Ha! Die zullen we eens hebben… Vriend tegen goede vriendin: “Mevrouw, mag ik u wat vragen?” Goede vriendin: “Natuurlijk meneer, zegt u het maar.” Vriend: “Mijn vriend en ik vinden jou héél leuk… Zouden we je nummer mogen?” Heus. De “Is this cliché really happening?!”-blikken van het stel naast mij waren on-be-taal-baar.
  • Dezelfde jas hebben als een vriendin die je al maanden niet hebt gezien. We kwamen allebei tot de conclusie dat het wel héél erg #BFFforever stond om zo samen door de stad te slenteren. Ah well,..
  • Bijna een slagboom omver rijden, omdat je arm te kort was om naar de kaartmachine te reiken en je tijdens het hangen uit de auto per ongeluk (want: been te kort) het koppelingspedaal loslaat. Nee, vriend daar mag je de rest van de autorit niet boos om zijn. Dit zijn namelijk typische #shortgirlproblems.
  • Mijn vriend en zijn gevatte opmerkingen Deel I. Ik: “Ooooo, ik heb zoveel zin in chocoladefondue.” Vriend: “Wanneer niet?” (Even serieus: goede vraag, though.)
  • Mijn vriend en zijn gevatte opmerkingen Deel II. Ik: “Ik had vroeger heel veel moeite met inslapen.” Vriend: “Dat is maar goed ook, anders was je er nu niet meer.”
  • Mijn vriend en zijn gevatte opmerkingen Deel III (begint iemand al een beetje medelijden met me te krijgen?). Ik: “Ik ben benieuwd hoe je uit de narcose komt.” Vriend: “Als ik als een vrouw terugkom, is er iets misgegaan.”
  • Vriendin: “Ik heb voor het eerst een mossel op! Ik had geen idee dat ze tentakels hadden…” Ik: “Mosselen hebben geen tentakels” Vriendin: “Nou, deze wel. Met zuignappen!” Ik: “Weet je zeker dat het een mossel was?” Vriendin: “Ja!” Ik: “Laat je me even weten waar je hebt gegeten? Dan ga ik daar niet heen…”

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

Categorie: Personal


0 reacties