Things that made my week...#161 -
23/05/2015


Things that made my week def
Hoera! Het eerste ijsje van dit jaar is een feit. Deze week had ik een bijzonder gesprek met mijn oma, mocht ik een opvallend compliment van de tv-monteur in ontvangst nemen (ja, ja) en kreeg ik een wel heel bijzonder aanbod van tijdschrift Viva. Benieuwd?

  • Mijn vriend die wijst op een pakje boter ‘halfvol’. “Stelletje afzetters.” (Wie snapt ‘m? Wie snapt ‘m ;-)?)
  • Wanneer ik met mijn oma over haar verjaardagsplannen aan het kletsen ben. “Het leek mij wel leuk om een keer uit eten te gaan, want ja… Ieder jaar naar de Efteling gaan is ook zo afgezaagd, hè?,” aldus mijn 88-jarige oma die er duidelijk een sterke mening op nahield.
  • Ook leuk: Ik: “Hoe gaat het met u oma?” Oma: Nou… Ik spring niet meer over sloten, hè Femke” Ik: “Dat lijkt me ook niet de bedoeling oma”
  • Bij de Jumbo een stuk of vier ‘Spaart u ook…’-vragen verder zijn voordat we konden betalen. De volgende keer toen de caissière vroeg ‘Is alles gelukt?’, was mijn antwoord: “Yep… En ik spaar helemaal niks.”
  • Vriend: “Volgende week woensdag ga ik indrinken.” Ik: “Wauw… Dat woord heb ik al meer dan 3 jaar niet meer gehoord.” Vriend: “I know. En dan te bedenken dat ik daarna ook naar een schóólfeest toe ga. Ik voel me ineens zo jong.”
  • Uit eten gaan met mijn superlieve blogvriendinnen Anne, Denise, Dagmar, Ingeborg en Justine. En mocht je je afvragen hoe dat eraan toegaat: Zó, dus.
  • *leest ‘mama’ en beseft 30 seconden later dat ze opeens luidkeels het gelijknamige nummer van de Spice Girls aan het zingen is* Zo’n dag.
  • Of ik 295 euro (excl. btw) wilde betalen voor vermelding in Viva’s ‘exclusieve pagina waarin de leukste Food en Lifestyle Bloggers worden uitgelicht’. Mijn verontwaardigde tweet ging vervolgens als een lopend vuurtje en opeens werd ik aangehaald als ‘bron’ op diverse sites. Een bizarre ervaring. (Bijvoorbeeld hier en hier)
  • Alle súperlieve reacties op het artikel van gisteren <3 En ik was nog wel ENORM zenuwachtig om het te plaatsen. (P.s. Misschien ben ik toch spontaner dan ik zelf denk. De tv-reperateur vond mij één van de gezelligste en vriendelijkste klanten ooit. #YAY)

Hoe gaat het met jullie? Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


30 reacties


    23 mei 2015

    Ah wat tof dat je tweet zo door Nederland gaat! Overigens ook echt belachelijk ‘het is maar naar 15 bloggers gestuurd dus wel degelijk een selectie gemaakt’. Wat een slap excuus 8)


    Femke - Youniqueblog

    23 mei 2015

    Het kan ook écht niet waar zijn. Heb van meer dan 15 mensen begrepen dat ze de mail hebben ontvangen, dus er klopt gewoon iets niet :’)



    23 mei 2015

    Ik blijf dit altijd zo leuk vinden om te lezen! Ik was ook echt zeer verbaasd over de Viva, bedoel was allereerst verbaasd dat ze mijn blog überhaupt hadden gevonden, sinds ik nog geen vijf maandjes blog en daarna was ik nog verbaasder haha. Moet zeggen dat toen ik dat bedrag las dat ik eerst dacht, dit is vast spam of zo haha. Anyway er staan weer leuke momenten tussen. Moet trouwens zeggen dat ik de humor van je vriend ook wel behoorlijk leuk vind haha ;)



    23 mei 2015

    Haha, die conversatie met je oma is geweldig :D Liefs!



    23 mei 2015

    Mijn favoriete artikel van de zaterdag! Hihi



    23 mei 2015

    Super gezellig dat je bent gaan uiteten met een groepje bloggers! En die tweet over Viva zag ik inderdaad ook voorbij komen, super weird! Leuk artikel :-)



    23 mei 2015

    Haha heerlijk! Je vriend kan soms ook wel echt hele droge opmerkingen maken hoor! Zo gezellig dat jullie samen uiteten zijn gegaan! En dat van Viva vind ik echt bizar, wat een vreemde manier om bloggers te willen vermelden. Benieuwd of iemand het ook echt heeft gedaan! X



    23 mei 2015

    Ja ja, ik snap m ;) Mijn neefje is de leukste van de familie :p En dat verhaal van viva dan… My god…. Moet niet gekker worden!



    23 mei 2015

    Volgens mij is jou oma minstens net zo grappig als jij, haha! En wat ben je toch een schat dat je mijn post deelt. Thanks mop <3



    23 mei 2015

    Dit is écht een rubriek waar ik naar uit kijk! En je eerste ijsje?? Oeps, dan kon ik me toch niet zo lang bedwingen precies :)
    Liefs, Amber



    23 mei 2015

    Haha, lag meteen bij de eerste zin al in een deuk. Dit is helemaal mijn humor!
    Liefs



    23 mei 2015

    Haha, wat een heerlijk artikel weer meis!
    En ik vind het zo belachelijk dat je geld zou moeten betalen om op die pagina te komen.. Wordt een lekkere “eerlijke” (kuch) pagina dan.
    Liefs Lonneke



    23 mei 2015

    Ik had dat van de Viva even gemist. Wow. Zucht. Brrrr. Heel benieuwd wie daar straks tussen staan!



    23 mei 2015

    Yay! Ik kijk altijd uit naar dit artikel! Wat heb je toch een toffe oma. :) De commotie rondom VIVA vind ik trouwens hilarisch om te lezen. Te grappig om te lezen hoe ze zich er onderuit proberen te kletsen.



    23 mei 2015

    Ik vond je artikel van gister ook heel leuk en die van vandaag ook :D

    x



    23 mei 2015

    Wat een heerlijk artikel dit! :)
    De hele commotie rondom de Viva pagina vind ik echt geweldig. Super dat je dit op Twitter hebt gedeeld! Ben heel benieuwd hoe ze dit gaan ‘oplossen’.



    23 mei 2015

    Haha leuk! Ik zag het inderdaad langskomen op twitter, die Viva situatie. Te bizar voor woorden.



    23 mei 2015

    Wat heb je een leuke oma zeg haha! En wow… wat belachelijk van dat mailtje! Goed voor hun imago dit haha..
    X Emma



    23 mei 2015

    Haha, geweldig om te lezen! Wat lief, zo’n leuke oma :D



    23 mei 2015

    Ah wat een heerlijk artikel weer Femke, het sushi eten was zo gezellig! <3



    23 mei 2015

    Wat leuk om te lezen, volgens mij heb jij echt een hele grappige oma. En wat slecht zeg van de Viva… Vooral die over het indrinken vond ik hilarisch, haha!



    23 mei 2015

    Wat leuk om te lezen! Het gesprekje met je oma… Zó leuk! :) Liefs, Jis



    23 mei 2015

    Wat ziet dat etentje er leuk uit zeg!



    23 mei 2015

    Jeetje, haha dat van VIVA. Ik snap dat dit een anti-climax maar ook weer een climax was! :-).
    Mijn hoogtepunten deze week waren dat ik in één week tijd twee paar hele leuke sneakers heb geshopt en verder dat mijn vriend lekker een nachtje bij mij in het hotel kwam slapen waar ik voor mijn werk maar liefst 5 weken verblijf..(tussendoor ben ik gelukkig wel thuis hoor :-))


    Femke - Youniqueblog

    24 mei 2015

    Oh wat een luxe! Dat moet jij wel héél leuk werken hebben ;-)?!



    24 mei 2015

    Het was zo gezellig woensdag! En je bent in het ‘echt’ ook heel leuk, spontaan en gezellig hoor! :D



    24 mei 2015

    Dat pakje boter snapte ik direct, hahahaha god opgemerkt van jou vriend :D

    De rest moet ik nog even bijlezen allemaal, maar dat was een gevulde week, hier was ik wat beroerd en werd mijn gevulde week ontzettend leeg, mijn dochter heeft een huis! yeah, en gaat nu dus lekker samenwonen met haar vriend. Nieuwe fase voor zowel haarzelf als voor mij! Vandaag gaan ze echt helemaal over!

    X



    24 mei 2015

    Die mail van Viva kreeg ik ook & ik was echt blij toen ik het onderwerp las zo zuur haha. En sowieso hebben veel meer dan 15 bloggers deze gehad! En de grap van het pakje boter snap ik nog steeds niet en nu voel ik mij zo blond :( <3



    31 mei 2015

    Van deze rubriek wordt ik altijd vrolijk en tovert er zich een glimlach op mijn gezicht! :) Liefs! x



    1 oktober 2015

    I just want to mention I am newbie to weblog and absolutely loved your blog. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You really have tremendous articles. Kudos for sharing your website.