Maak een boekensteun van een wattenpot en vaas
13/05/2015


HEMA Blog header

Joehoe, ik ben terug uit Bali! Maar voordat ik een overload aan jaloersmakende kiekjes met jullie deel (*lacht gemeen*), wil ik eerst nog een DIY met jullie delen speciaal voor alle boekenliefhebbers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een wattenpot, een vaas én slechts vijf minuten van je tijd. Benieuwd?

Het lezen van boeken krijgt steeds minder een stoffig imago en natuurlijk kan ik dit (als zelfgebombardeerd boekenwurm) alleen maar toejuichen. Tijd om ook de bijbehorende accessoires een wat hippere uitstraling te geven, dacht ik zo. Deze DIY is perfect voor iedereen met twee linkerhanden óf weinig vrije tijd (of een combinatie van beide). Zelf ben ik namelijk groot voorstander van DIY’s waar geen enkel gereedschap aan te pas komt. Op HEMA Blog laat ik dan ook zien hoe van een wattenpot en vaas een stijlvolle boekensteun te maken.

HEMA Blog vaas 1

HEMA Blog vaas 2

Hoe bizar makkelijk is dit? Dat bedoel ik. Wil je meer uitdaging als creatieveling? Dan kan je natuurlijk ook experimenteren met verschillende soorten vaasjes of de wattenpot versieren met paintliners of steentjes. Zelf hou ik meer van een minimalistische uitstraling, dus liet ik het hierbij. Deze stijlvolle boekensteunen staan nu in ieder geval te prijken op mijn bureau.

Wat vinden jullie van deze stijlvolle boekensteun?

Categorie: DIY


20 reacties


  13 mei 2015

  Ik ben al eeuwen opzoek naar dat vaasje (hij is alleen altijd uitverkocht in die kleuren) maar wat een creatief idee is dit! Wauw! Super leuk gedaan!  13 mei 2015

  Welcome back! :) Stiekem kijk ik al uit naar jouw jaloersmakende kiekjes!

  Wat een te leuke DIY! Deze ga ik zeker onthouden.  13 mei 2015

  Wat een leuke en vrolijke DIY! Heel makkelijk eigenlijk en de boeken in mijn kamer kunnen dan eens léuk worden neegezet..;) Liefs, Jis  13 mei 2015

  Hé, wat leuk bedacht! En ook heel erg eenvoudig. Ziet er supergoed uit, ik vind die vaasjes sowieso erg leuk. Het hoeft wat mij betreft ook niks meer te hebben, dat minimalistische is wel leuk zo! X  13 mei 2015

  Super leuk gedaan! Het ziet er heel stijlvol uit, deze DIY ga ik zeker onthouden voor in mijn huis :)  13 mei 2015

  Superleuk gedaan, ziet er stijlvol uit zo!  13 mei 2015

  Wat een mooie fotografie! En superleuke minimalistische boekensteunen.  13 mei 2015

  Leuk idee en lekker simpel!  13 mei 2015

  Wat ontzettend leuk bedacht en wat ziet het er leuk uit! Dit ga ik zeker weten onthouden!  13 mei 2015

  Hij is leuk!  13 mei 2015

  Jeej: je bent weer terug (leuk voor ons, misschien minder voor jou haha). Wat een heerlijke DIY, echt iets voor Deisy die geen kaas van DIY’s heeft gegeten. Dank je wel dus daarvoor ;-) X  13 mei 2015

  Ik vind hem echt heel leuk! Ik heb alleen best wel veel boeken en dat wordt alleen nog maar meer, hahah. Maar wel leuk om met een paar mooie of je favoriete boeken te doen!

  x  13 mei 2015

  Super gaaf idee :D Het ziet er ook nog eens enorm leuk uit!  13 mei 2015

  Wat een leuk idee! Dit ga ik onthouden.  13 mei 2015

  Yay! Wat leuk!  13 mei 2015

  Wat leuk joh! Ik heb momenteel mijn boeken op elkaar gestapeld. Maar zo ziet het er veel leuker uit.  24 mei 2015

  Ziet er superleuk uit! Ik was op zoek naar een leuke boekensteun, maar nu is dat niet meer nodig :) Dank je voor het leuke idee! Liefs! x  30 september 2015

  YCXn0U Your style is so unique in comparison to other people I ave read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I all just bookmark this web site.  1 oktober 2015

  I simply want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and certainly enjoyed your page. Most likely I’m planning to bookmark your site . You surely have amazing articles and reviews. Bless you for sharing your website page.  1 maart 2017

  Thank you, I’ve just been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have came upon till now. However, what in regards to the bottom line? Are you sure concerning the source?