De allerleukste zomerse wallpapers voor je desktop (óf mobiel) -
17/06/2015


Zomerse wallpapers voor je desktop
Ik weet het. Met dit heerlijke zomerse weer wil je natuurlijk niets liever dan naar buiten stormen en een dansje doen op één of ander Spaanstalige hit. Tóch is het de keiharde realiteit dat je nog even hard moeten bikkelen voor school of je werk. Deze zomerse wallpapers voor je desktop slepen je vast en zeker door de dag heen.

Zomerse wallpaper 1

Flamingo’s – Steek je hand op als je níét blij wordt van een kudde -of erm: groep- knalroze flamingo’s. Dat bedoel ik. Dit is een unieke illustratie van Mandy en ik vind ‘m gewoonweg supercalifragilisticexpialidasties. En ja. Dat woord heb ik even moeten googelen.

Zomerse wallpaper 4
Take A Little Coffee Break – …. Of zes. Het is een algemeen gegeven dat de laatste dagen voor de vakantie het allerzwaarst zijn. Er is dus niets mis mee om íéts vaker dan normaal een break te nemen en buiten een wandeling te maken met een verse beker Starbucks. Of de budgetversie van de Kiosk.

Zomerse wallpaper 3
Watermeloenen
– Met haar vaste rubriek ‘Dress Your Tech’ is Bri van Design Love Fest misschien wel mijn meest favoriete grafische ontwerpers. Op mijn eigen vriend na dan. Ik sprong dan ook een gat in de lucht bij het zien van deze vrolijke watermeloen wallpaper. Zó leuk!

Zomerse wallpaper 5
Ananassen
– Nóg zo’ n minimalistisch (maar kleurrijk!) pareltje: een wallpaper bomvol met geïllustreerde ananassen. Ondanks dat je daar online al helemaal mee wordt doodgegooid (van ananaskaars tot ananasijsblokjesmal) krijg je er natuurlijk nooit echt genoeg van. Hoop ik, tenminste.

Zomerse wallpaper 2
Make It Count – Yep. Niet deprimerend bedoelt, maar dit is niet alleen de allereerste zomer van 2015, maar ook meteen de allerlaatste. Wat deze wallpaper je dan ook (niet-zo) subtiel probeert duidelijk te maken: make it count!

Wat is jouw favoriete zomerse wallpaper? Ben je Team Flamingo of Team Pineapple?

Categorie: Overig
Tags: , , ,


64 reacties


  17 juni 2015

  Ik vind deze wallpapers zo leuk! Je word er zo vrolijk van.  17 juni 2015

  Team flamingo EN team watermeloen, mag dat ook ?! :-)!


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  JA :-) Ik ben vóór!  17 juni 2015

  Flamingo’s hier, flamingo’s daar. Flamingo’s overal! En zo nu en dan ananas ;)  17 juni 2015

  Team flamingooooo! Ik ga hem zo meteen downloaden en op mijn achtergrond zetten, wat een heerlijke background :) Hopelijk motiveert het me een beetje om deze laatste weekjes nog even te knallen voor de toetsweek :o


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Oeh, héél veel succes!!  17 juni 2015

  Leuk! Ik heb mijn telefoon ook al een zomers achtergrondje gegeven :D  17 juni 2015

  Ahh, wat een leuke en zomerse achtergronden! Ik heb mijn achtergrond meteen veranderd…
  Liefs, Jis


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Yay, wat leuk! Welke heb je gekozen :-)  17 juni 2015

  Wat een vrolijke achtergronden! Ik waan me nu al in de tropische sferen haha!  17 juni 2015

  Ahh de flamigo’s is de leuk! Deze heb ik gelijk opgeslagen op mijn telefoon.


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Yay, wat leuk :-)!  17 juni 2015

  Wat een leuke achtergronden! Ik vind die met de flamingo’s echt geweldig  17 juni 2015

  Allemaal echt superleuke wallpapers! Ik kan niet kiezen haha! Maar aangezien ik eigenlijk geen ananas lust zal ik maar voor de flamingo’s of watermeloen gaan  17 juni 2015

  Jee, wat een leuke achtergronden! De flamingo’s staan nu op mijn mobiel te pronken. En die watermeloenen zijn trouwens ook wel heel leuk!


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Yay, wat leuk! Dan hebben we nu alle twee dezelfde achtergrond ;-)  17 juni 2015

  Leuk ik houd van wallpapers! Ik vind die met de watermeloen en flamingo’s zo leuk!  17 juni 2015

  Ik heb ze allemaal opgeslagen, super cute!  17 juni 2015

  Ik vind ze allemaal heel fijn en zomers! Maar ik moet toegeven dat ik het niet over mijn hart zou kunnen verkrijgen om op mijn telefoon een andere achtergrond te gebruiken dan die van Vera van Franje design. Zij heeft een stel prachtige wallpapers voor op je telefoon gemaakt (met confetti). Maar op mijn computer heb ik nog wel een plekje over. ;)


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Oeh, je hebt me nu wel héél erg nieuwsgierig gemaakt. Ik ga nú kijken!  17 juni 2015

  Ahh de flamingo’s! Deze heb ik gelijk opgeslagen en ingesteld op mijn telefoon :)


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Jeeej, dan hebben we nu dezelfde achtergrond :-)  17 juni 2015

  Ik word blij van een kudde roze flamingo’s. Ik hoop ze deze zomer weer in het wild te zien.


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Tof! Waar ga je heen ?!  17 juni 2015

  Die meloentjes zijn schattig! Echt heel erg zomers indeed.  17 juni 2015

  Oh wat zijn ze leuk zeg!
  Ik heb meteen die met ananasjes opgeslag :)
  Liefs Lonneke  17 juni 2015

  Die watermeloentjes en ananasjes vind ik onwijs leuk!

  x  17 juni 2015

  Ik ben sowieso team Flamingo haha! Ik heb al een tijdje flamingos als achter grond op mijn mobiel. Ik vind de coffee break wallpaper ook heel tof btw ~  17 juni 2015

  Awww, die flamingo’s en watermeloen vind ik echt geweldig leuk! Ik hou echt van zomerse achtergrondjes <3  17 juni 2015

  Die watermeloenen en flamingo’s zijn echt super leuk! Ik denk dat een van die 2 mijn nieuwe iPad achtergrond gaat worden. Als groots musical fan moest ik trouwens echt even hard op lachen door je “Supercalifragilisticexpialidasties”.


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Jeeej! Superleuk om te horen. Dan heb ik het in ieder geval niet voor niets gegoogeld ;-)  17 juni 2015

  Hier word ik helemaal blij van. Super leuke wallpapers!  17 juni 2015

  Super leuk en lekker zomers!  17 juni 2015

  Zo leuk!
  Ik heb die watermeloen wallpaper als achtergrond op whatsapp.


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Wat een goed idee :-)! Daar had ik niet eens aan gedacht…  17 juni 2015

  JAAAAAA! Zo leuk :) Bedankt!  17 juni 2015

  Wauw, je hebt mijn wallpaper vermeld! Super bedankt, iedereen ook bedankt voor de leuke reacties! Toen ik ‘m maakte had ik echt nooit verwacht dat er inmiddels tientallen mensen met mijn flamingo’s zouden rondlopen haha. :D

  De andere zijn ook heel erg leuk! De meloentjes en ananasjes ga ik even opslaan!

  Liefs, Mandy


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Ik vond het echt moeilijk om te kiezen tussen al jouw mooie ontwerpen hoor :O De flamingo heeft het uiteindelijk toch gewonnen. JIJ dus ontzettend bedankt :-)! X  17 juni 2015

  Oeeh, té leuk allemaal! Ik ga er vanavond even een paar saven naar mijn telefoon :) Enne, het is toch Supercalifragilisticexpialidocious? ;)

  xx Alex  17 juni 2015

  Die flamingos zijn echt ontzettend zomers en cute! Ik heb ‘m meteen als achtergrond ingesteld.  17 juni 2015

  Super cute!  17 juni 2015

  De flamingo’s van Mandy heb ik toevallig gisteren als achtergrond op mijn iPhone gezet. Ze zijn echt supercute!  17 juni 2015

  Ik moet heel eerlijk toegeven in het begin vond ik de flamingo print helemaal niets. Nu staat is het mijn achtergrond haha OEPS :)


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Héél eng herkenbaar dit ;-)  17 juni 2015

  Leuke wallpapers! Ik heb nu zelf een donut wallpaper met de tekst ‘Donut touch my phone’ hihi. :)


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Oooh, zo leuk!


  Naära

  17 juni 2015

  So funny en heel leuk ook die flamingo’s.
  En supercalifragilisticexpialidasties, dat is Marry Poppins. :)  17 juni 2015

  Oeeeh zo leuk!  17 juni 2015

  Ik heb al meteen zin in de zomer als ik deze wallpapers zie! Die met Flamingo’s vind ik het leukste :D  17 juni 2015

  Jaaa, flamingo’s en watermeloenen! Helemaal mijn ding.  17 juni 2015

  Oh my god wat een leuke achtergronden! Heb die met flamingo’s en ananasjes meteen in dropbox gezet zodat ik ze op mijn achtergrond van mijn iPhone kan gebruiken!


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Jeeeeej!  17 juni 2015

  weer erg leuke wallpapers meid ziet er goed uit  17 juni 2015

  Hoe leuk!!! De flamingo’s staan nu op mijn achtergrond te pronken!!! :D xxx


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Oeh, wallpaper twinies :-)!  17 juni 2015

  Aw yeaaah, die flamingo’s :)


  Femke - Youniqueblog

  17 juni 2015

  Dat mag ;-)  18 juni 2015

  Ze zijn zo leuk allemaal!  20 juni 2015

  Wat een vrolijke achtergrondjes! :) deze ga ik zeker opslaan!  21 juni 2015

  Team flamingo! Ik schreef er gisteren zelfs een blogpost over, hahaha.

  https://lottesanekdotes.wordpress.com/2015/06/19/het-meisje-met-de-flamingos/  22 juni 2015

  Wow leuke wallpapers!  24 juni 2015

  Team Flamingo staat al op de achtergrond gepropt van mijn mini GSM :) Dit zijn echt vrolijke achtergronden, de zon begint spontaan voor me te schijnen (om half 11 s’avonds) :) Liefs! x  30 september 2015

  zhrTY7 Thanks for an extremely wonderful write-up, I love reading through it and absolutely sure will keep coming back again  1 oktober 2015

  I simply want to mention I am newbie to blogging and absolutely enjoyed you’re blog. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You really come with excellent well written articles. With thanks for revealing your webpage.