11 bizarre mails die ik als blogger ontvang -
07/07/2015


Bizarre mails die ik als blogger ontvang def
Als blogger word ik bestookt met mails van bedrijven. Soms leuk en erg passend bij mijn blog, en andere keren… Not so much. Het is soms werkelijk lachwekkend wat voor type mailtjes er in mijn inbox verschijnen. Van bedrijven die zich duidelijk niet hebben verdiept in mijn blog tot bizarre aanbiedingen. Dit zijn de meest bizarre mails die ik als blogger ontvang. Benieuwd?

1. “Deze maand heeft [naam website] een kortingscode, waar al jouw lezeressen vast iets aan hebben. Wil je hier een stukje over schrijven op je blog?”
Wat ben ik? Kortingscode.nl?

2. “[lijst met eisen waaraan het artikel voor website moet voldoen]. In ruil voor deze gratis reclame op onze website zouden we graag hebben dat je dit blog ook op je eigen website post. “
Oooooo, ik moet me ontzettend veréérd voelen dat ik een shitload werk voor jullie moet doen en zelfs toestemming krijg om dit voor nada noppes te promoten op míjn blog? Ja. Ik snap ‘m.

3. “Het viel ons op dat je nog geen DIY op je blog hebt met washi tape. Zou je een blog willen schrijven waarin je dit gebruikt voor een DIY en linkt naar onze webshop? Uiteraard verzorgen wij de washi tape.”
Wat gul. Sinterklaas is er niks bij.

4. “Ik denk dat het een enorme aanwinst is voor je blog om een DIY met verf te doen. Toevallig zijn wij een webshop die dit verkoopt.”
OMG, WAT TOEVALLIG! Nou, als ik nog niet in Het Lot geloofde, dan doe ik het nu wel.

5. “Beste modeblogger…”
Dank voor het compliment, maar… Nee.

6. “Beste mamablogger…”

bizarre mails die ik als blogger ontvang

7. “We hebben een infographic gemaakt over mascara dat ontzettend interessant is voor je lezeressen. Zou je deze willen plaatsen op je blog?”
Ten eerste: sinds wanneer schrijf ik over mascara? Ten tweede: Nee.

8. “Wij hebben een ont-zet-tend leuke redactionele post geschreven over onze webshop. Zou je deze willen plaatsen op je blog?”
Enórm bedankt. Ik heb namelijk als freelance tekstschrijver echt enórm veel moeite met het schrijven van leuke redactionele teksten.

9.”Wil je meedoen aan een wedstrijd met bloggers en dit [tot in de oneindigheid] promoten op je blog? De winnaar krijgt een giftcard van €10,-!”
Nou, als je er €25,- van maakt, dan…. Doe ik het nog steeds niet.

10. “We hebben een winactie lopen op onze Facebook-pagina. Zou je daar een stukje over willen schrijven op je blog?”
Nee, dit is ook niet winactie.nl.

11. “Wij hebben een webshop met auto-onderdelen…”
bizarre mails die ik als blogger ontvang 1

Wat vinden jullie de meest bizarre mail? Aan alle bloggers: krijgen jullie weleens gekke mails?

Categorie: Fun


115 reacties


    7 juli 2015

    Ahhh ik herken je van het zomerbbb event! De mamablogger kwam van de week ook even langs en of je in een ruil van een paar sokken een artikel wilde schrijven en ik krijg ook regelmatig of ik mijn oude knuffel of allstars verkoop? Leuk artikel!



    7 juli 2015

    Haha die van die sokken heb ik ook gehad! Je kreeg dan sokken in ruil voor een artikel over overhemden okeeeeeee haha



    7 juli 2015

    Hahah wat toevallig, deze mail kreeg ik laatst nog in mijn inbox!



    7 juli 2015

    Haha ik ook, hoe toevallig dat we ook allemaal denken wat moet ik hier nou mee ;)



    7 juli 2015

    Ohhh heerlijk weer!! Ik krijg regelmatig verzoeken van webshops of ik een artikel wil schrijven over een bepaalde onderdeel van de betreffende webshop.. Met als mededeling dat wanneer ik een kwalitatief goed artikel schrijf ik eventueel 25 euro shoptegoed krijg, nou nou..Wat een eer. maar nee, bedankt!



    7 juli 2015

    Hahahha ik heb er echt om moeten lachen. Wat bedrijven allemaal wel niet schrijven voor goedkope reclame. Geweldig. Wel irritant als je mailbox er mee vol gegooid word. Ik heb er gelukkig geen last van, denk dat mijn blog nog te klein is voor deze onzin haha



    7 juli 2015

    Ik ben het met je eens. ik ben zelf ook nog klein dus nog niet veel gedaan qua met bedrijven samenwerken



    7 juli 2015

    Wat heb ik gelachen hier om! Ik blog nog niet zo lang maar vind het bizar die mailt jes. Ik kreeg een tijd terug een link building verzoek van een financiële dienst. Vriendelijk bedankt met de uitleg dat het niet bij mijn content past, kreeg ik een pittig mailtje terug dat het “bewonderenswaardig was dat ik zonder links aan bezoekers wilde komen.” Ik heb keihard gelachen!
    – X Marloes



    7 juli 2015

    Hahaha, oh wauw, die is echt geweldig hahaha ;D



    7 juli 2015

    Hahaha grappig. Ik vind het best afstandelijk als ik emails waarbij ik niet wordt begroet met mijn naam, maar met blogger, redactie blabla. Of nog erger, een hele verkeerde naam neerzetten (waarschijnlijk van een andere blogger). Een klein beetje verdiepen kan toch wel. Mijn naam staat gewoon op de eerste pagina.



    7 juli 2015

    Oh precies dit! Ik vind dat ook zó irritant!

    En inderdaad, auto-onderdelen serieus?



    7 juli 2015

    Haha, héél herkenbaar! Normaal post ik geen links in comments maar ik schreef een tijdje terug ook over gekke e-mails en clichés http://www.watzijzegt.com/2015/05/cliches-die-bloggers-niet-meer-willen-horen/ Veel bedrijven kunnen nog wel een lesje ‘hoe om te gaan met bloggers’ gebruiken geloof ik ;-)



    7 juli 2015

    Haha geweldig dit! Heel erg herkenbaar en geweldig geschreven!
    Liefs



    7 juli 2015

    hahahaha wat grappig! Bij sommige bedrijven vraag ik me af wat voor soort mensen er bij de PR afdeling rondlopen …



    7 juli 2015

    Bizar hoe weinig moeite sommige bedrijven in hun mails naar blogs toe steken…



    7 juli 2015

    Oh zo herkenbaar! Waar ik ook slecht tegen kan is als ze niet eens je naam gebruiken maar gewoon ‘Beste blogger’, lekker onpersoonlijk!



    7 juli 2015

    Hahahaha wat denken sommige bedrijven wel niet. Meest bizarre vind ik dat ze er ook gewoon even vanuit gaan dat je het wel ‘even’ gratis doet voor ze. Alsof jou blog een grote reclame website is waar alleen maar kortingcodes en winacties en gekke producten worden gedeeld.



    7 juli 2015

    Haha, dat is toch echt ongelofelijk allemaal! Ik ben nu ook wel benieuwd naar de mails die wel bij je blog passen! Ik krijg zelf nooit mails van bedrijven, dus ben wel nieuwsgierig hoe de ‘juiste’ zijn!



    7 juli 2015

    Ik heb ook meerdere malen een mail ontvangen over autoonderdelen, ik vond het zo vreemd..



    7 juli 2015

    Ohh, nummer 2 heb ik afgelopen week ontvangen! Zou goed dezelfde kunnen zijn ;) En die mail begon ook nog met ‘beste mammablogger’ (nr. 6), dus dat kan bijna niet missen. Heb even een duidelijke mail terug gestuurd, ongelofelijk… Daarop kreeg ik een reactie terug dat er blijkbaar een fout was gemaakt en nu kon er ineens wel van alles, ja doei.



    7 juli 2015

    Hhaaha.. wat een heerlijk artikel ;-) En herkenbaar ;-) Soms denk je echt? Serieus? Meen je dat echt… Vaak krijg je ook complimenten waar je zo doorheen kijkt en dat vind ik vervelend: gewoon een beetje moeite zou wel fijn zijn af en toe ;-) X



    7 juli 2015

    Ik kreeg ooit een mail met de vraag of ik over grafzerken wou schrijven… Mijn blog heet Enjoy The Little Pleasure en ik probeer een vrolijke blog te zijn…



    7 juli 2015

    Heerlijk artikel :D. Volgens mij hebben een paar van die e-mail ook hun weg gevonden naar mijn inbox, haha. Wat moet je ermee…



    7 juli 2015

    Haha, ja echt bizar wat sommige bedrijven mailen. Had nu ook een bedrijf wat mij vertelde welke merken ze verkopen en of ik daar misschien iets van wilde reviewen. Maar dan wel producten van dat merk die ik zelf al had..?

    Of dat je dan een verzoek afwijst, de vraag krijgt waarom, dit dan uitlegt en vervolgens niets meer van ze hoort -_-



    7 juli 2015

    Heel herkenbaar. Al denk ik wel dat ‘we’ dit er zelf van hebben gemaakt. Sommige bloggers nemen werkelijk alles aan, waardoor bedrijven vast denken dat elke blogger zo is terwijl dat dus niet zo is. Je aanspreken in de mail met een verkeerde naam komt bij mij ook regelmatig voor :’)



    7 juli 2015

    Haha herkenbaar! Vooral die van auto-onderdelen. Die heb ik ook gehad. Ik was vrij verbaasd toen ik hem kreeg haha! Nu heb ik een leuke aanvraag gehad, maar reageren ze niet meer na mijn concept. Ook fijn, not.



    7 juli 2015

    Pfffffff ja. Ik neem al de moeite niet meer op zo’n mail open te klikken. Sowieso heb ik een hekel aan onpersoonlijke mails met ‘beste’ of ‘beste blogger’, zóveel moeite is het niet om op de a&@!;# homepagina van onze blog te kijken naar de namen, toch? Bah, hoe sommige bedrijven omgaan met bloggers, word er echt een beetje boos van haha. Je gaat zo toch ook niet naar een tijdschrift mailen (hoop ik)?! X



    7 juli 2015

    Ohh zo herkenbaar dit. Laatst (zoals in JUNI) een mail over kerstversiering. Ehm nee, ik vind pepernoten in september al een crime. Of een bedrijf wat had bedacht dat ik een DIY met hun gekleurde leren veters kon doen. Daar had ik wel een tof idee voor: namelijk een hele bank in de openbare ruimte ermee bekleden bij wijze van street art. Denk yarn bombing maar dan anders (ik:toegang tot materiaal, zij: supervet project/toepassing met hun product), maar nee; ze konden me 1 veter in de kleur naar keuze sturen whaha. Dat was ook een ‘Ok, doei’ momentje.



    7 juli 2015

    Hahah heel herkenbaar xD



    7 juli 2015

    Hahaha hilarisch! Ik krijg nog niet echt mailtjes, maar deze zou ik ook niet willen ontvangen, haha :)



    7 juli 2015

    Hahaha geniaal! Nou zijn we nog klein en krijgen we nog niet echt mails. Wel hebben we al een paar keer gehad dat ze vragen of wij hun site kunnen benoemen (voor noppes welteverstaan)


    Marre

    7 juli 2015

    Hahah zo leuk geschreven weer, en die stukjes films erbij passen echt perfect! :’)



    7 juli 2015

    Haha heel herkenbaar. Kreeg er vanochtend nog een met ”als je hier en hier over schrijft, krijg je van ons 15 euro” ehm.



    7 juli 2015

    Haha herkenbaar! Ik krijg regelmatig een mail met ‘beste fashionblogger’ terwijl ik daar echt NOOIT over schrijf haha.



    7 juli 2015

    Wauw ik kreeg serieus die mail van mama blogger en ik dacht whuuut wait what?? nou ik ik heb maar niks terug gestuurd..



    7 juli 2015

    haha beste mama blogger, gelukkig hebben ze van te voren goed gecheckt met wie ze te maken hebben :D



    7 juli 2015

    Grappig. Ik had een paar weken geleden precies dit onderwerp in de Let’s Talk: Bizarre mailtjes die je als blogger ontvangt. Sommige punten zijn precies hetzelfde en ik had ook weer wat andere puntjes.



    7 juli 2015

    Hahaha, vooral die laatste! Ik heb gelukkig niet zo heel veel last van gekke mailtjes :-).



    7 juli 2015

    Hahahahhah geniaal om te lezen dit!



    7 juli 2015

    Hmm, ik heb het gevoel dat ik dit artikel al eens gelezen heb hier een paar dagen geleden? Vreemd want het is toch de datum van vandaag… Wel een leuk artikel!



    7 juli 2015

    Je moet maar lef hebben om zo’n dingen te sturen! En dan zijn er altijd mensen die erin trappen om over auto-onderdelen te schrijven, i mean.. Als ze dan toch mensen inhuren om zulke mails de wereld in te sturen, dan kunnen ze op zijn minst héél eventjes de tijd nemen om je blog te checken, achja. Alleen maar grappig dit, haha.



    7 juli 2015

    Hahaha, heel grappig!



    7 juli 2015

    Haha ik heb zeker moeten lachen om dit artikel en ik herken het zeker als blogger! Ik heb gelukkig nog niet zo iets mee gemaakt als dat ze mijn naam verkeerd geschreven hadden (of een totaal andere naam) of me opeens een mama blogger noemen ofzo dat zou ik echt naar vinden als ze niet eens checken wie je bent of wat voor blog je hebt, ik snap dan echt niet waarom ze een artikel op je blog willen haha!



    7 juli 2015

    Ik kreeg eind vorige week ook een mailtje voor getalenteerde mama-bloggers. Euhm, wat weten hun wat ik nog niet weet? Hahaha. Ik heb ze een mailtje terug gestuurd dat ik het toch wel erg jammer vond dat ze zich niet eens een beetje verdiepten in de bloggers die ze aanschrijven. Ik kreeg een mailtjes met 2x een excuses, de uitleg dat ze was verstrooit was en de verklaring dat ze me eigenlijk aan had willen schrijven over een ander onderwerp.



    7 juli 2015

    Echt, soms snap ik die bedrijven echt niet….



    7 juli 2015

    Haha tsja ik vond wel grappig om te lezen, ook wel irritant lijkt het mij als je steeds van dit soort berichten krijgt. Het is je eigen blog waar je zelf mag en moet kunnnen bepalen wat je schrijft en gebruikt voor informatie. xx



    7 juli 2015

    Hahaha dit is echt hilarisch. Vooral de laatste is echt wel heel dom van ze



    7 juli 2015

    Oh echt hou op, krijg af en toe mailtjes dat ik denk van..kijken jullie wel eens naar welke blog jullie het sturen?
    Pas nog een verhitte discussie gehad met een site over een fashion onderwerp, hun wilden wel alles schrijven, alleen de vergoeding die ik voor links etc vroeg vonden ze veeeel te hoog en bla bla..sorry maar vond het zelf nogal schappelijk. Heb ook navraag gedaan en bleek dus dat die desbetreffende site dus altijd zo doet als ze naar bloggers mailen. Heb ze dat ook gezegd, hoezo voor mij is dat bedrag te hoog terwijl iemand die behoorlijk minder views per maand heeft en amper post het wel krijgt?
    Ze kunnen m’n kont kussen, werk niet voor jan met de korte achternaam om mijn blog een beetje bekend te krijgen toch :-/



    7 juli 2015

    krijg er spontaan typtyfus van, excuses hahahaha. ps. ben dus een beautyblogger, een fashion onderwerp was voor mij zowiezo al vrij erm..weird.



    7 juli 2015

    De mail over de kortingscode heb ik ook gekregen, ze boden me ook een financiële vergoeding van 50 euro. Toen ik vertelde wat ik normaal vraag (en wat dus marktconform beter is, maar nog steeds een habbekrats) hoorde ik ineens HE-LE-MAAL niets meer. Gratis DIY materiaal neem ik wel aan, als ik er iets in zie, ik ben een DIY blogger en het geld groeit me ook niet op de rug.



    7 juli 2015

    Hahaha heel erg leuk om te lezen! Die van die auto-onderdelen heb ik ook wel eens gekregen haha



    7 juli 2015

    Hahaha ja heeeeeel herkenbaar! Wil je een artikel + social posts maken voor 3 blikjes tonijn? Uhm, how ’bout NO?! Ik wil altijd iedereen netjes antwoorden, ook als het ‘nee’ is maar ik werd zo overspoeld met mails dat ik ben gestopt met reageren op mails die niet persoonlijk aan mij gericht zijn. Geeft aardig wat rust ;)



    7 juli 2015

    Haha, leuk stukje! Ik herken het, vorige week nog een voorstel van een bedrijf om iets te doen. Altijd leuk, maar dit was een bedrijf gespecialiseerd in helmen en sloten. Ik heb een food en lifestyle blog. Hoe dan. :’D



    7 juli 2015

    Iedereen heeft geloof ik de auto onderdelen mail gehad. Ik dacht oprecht dat het SPAM was de eerste paar keren haha :’) ze waren wel volhardend want ze bleven maar mailen.

    Toen ik terug mailde dat ik het absoluut niet op mijn site vond passen kreeg ik een bijdehand antwoord terug.



    7 juli 2015

    ooh god ja die mailtjes die ze soms sturen.. te gek voor woorden.
    ‘t toppunt was idd wel die mamablogger. wtf?!



    7 juli 2015

    Super herkenbaar om te lezen hihi! Sommige zijn ook echt asociaal als je dan terug reageert met dat je geen interesse hebt. De eerste keer dat je dat terug stuurt krijg je dan een mail terug met een ‘betere’ aanbieding en de tweede keer krijg je misschien een nog betere aanbieding of een keiharde felle uithaal haha.



    7 juli 2015

    Wow zo herkenbaar op sommige vlakken. Ja bedrijven doen alles om reclame te maken via bloggers want die zijn toch goedkoper naar hun mening. Ze kijken niet eens naar de inhoud van het artikel. Pffff.
    Ik kreeg een keer een verzoek om een review te schrijven. Het was gratis ik praat nu over een jaar of 6 geleden. Nu alles geregeld wilde ze mooi ook nog eens checken op aantal woorden terwijl het niet afgesproken wad. Daarnaast wilden ze ook ineens een artikel in het Duits hebben. Vervolgens moest het blijven staan op de site zolang ze wilden. Bovendien wilden ze ook dat als ik het artikel gebruikt had het terug ging sturen. Dit hadden ze niet vooraf doorgegeven toen heb ik er wel wat van gezegd.



    7 juli 2015

    Ik kreeg een keer of k mn oude knuffel van vroeger wilde verkopen. Want ze hadden mn artikel gelezen; nou in dat artikel stond dus ook dat ik het nooit weg zou doen. Stupid people.



    7 juli 2015

    Wahaha! Lekker even zeiken :) ik heb meerdere keren mails gekregen waarin ze me vroegen om collages te maken uit een catalogus vol bruidsjurken. En ik ga nog niet eens trouwen..!
    X Wilmke



    7 juli 2015

    ik heb nu een free the nipple e-mail binnen gekregen en weet niet echt wat ik ermee moet doen? Wil ik met die nippel buttons lopen op mijn kleding? Steun ik nu miley cyrus? Of inderdaad auto onderdelen of leren riempjes? Wat moet ik daarmee?



    7 juli 2015

    Haha briljant. O die van de auto onderdelen heb ik zo vaak gehad, heel irritant!



    7 juli 2015

    Haha buikpijn van het lachen! Geweldige opmerkingen. Sommige bedrijven zijn inderdaad behoorlijk tactloos. Leuk beschreven!



    7 juli 2015

    Hhahaha, die mamablog blijft grappig.

    x



    7 juli 2015

    Nummer 2 kreeg ik (als ik hem zo lees) ook voor een van mijn websites. Meest hilarische vond ik nog dat zij in de gastblog een no follow naar jouw website plaatsen maar jij een do follow naar hun moest plaatsen. Dikke doei!



    7 juli 2015

    Hahahaha briljant! Het ergst is nog dat ik sommige mails herken. Hallo copy paste. waar halen dat soort webshops het lef eigenlijk vandaan? Beetje research doen naar de blog die je mailt is niet overbodig.. Of vind jij van wel, beste mamablogger? :’)



    7 juli 2015

    Haha grappig om te lezen! Dan denk ik echt is er überhaupt wel naar je site gekeken? Dan zou diegene niet de moeite hebben genomen om te mailen want het heeft er totaal niets mee te maken.



    7 juli 2015

    hahahah die auto onderdelen! what the fuck!! :-D



    7 juli 2015

    Haha, herkenbaar! Vroeger zou ik daar nog wel eens ingetrapt zijn. Ik kreeg gisteren een mailtje van een webshop die mannenhemden verkoopt en of ik daar een artikel over wou schrijven in ruil voor een paar sokken. Ik heb een beautyblog, geen fashionblog en schrijf al helemaal niet over mannenmode



    7 juli 2015

    Ik kreeg van de week een persbericht/artikel aanvraag over mannen van 40+ met urine verlies.

    Ik ben een jonge meid van bijna 18 en zonder urine verlies hahaha.



    7 juli 2015

    Hahahahaha, ik ga helemaal stuk om dit artikel. Super leuk! X



    7 juli 2015

    Wat erg zeg… dat ze niet eens de moeite nemen om zich in je te verdiepen…pfff…lekker makkelijk



    7 juli 2015

    Haha, sommige dingen gaan wel echt ver! Zelf krijg ik af en toe ook bizarre mails. De raarste was denk ik: “Leuke webshop hebben jullie. Lijkt het jullie leuk om op *naam van beurs* jullie producten te verkopen?”
    Ten eerste: Ik ben geen ‘jullie’. En ten tweede: ik verkoop niks :’)



    7 juli 2015

    Haha, heerlijk om te lezen! Gelukkig heb ik geen ‘last’ van ;-)



    7 juli 2015

    Hahaha, leuke mails! Vooral op een artikel over auto-onderdelen zat ik al tijden te wachten…



    7 juli 2015

    Haha wat raar! Mijn blog is nog veel te klein voor samenwerkingen:)



    7 juli 2015

    Haha wat erg inderdaad. Ik delete dat soort mailtjes al snel!



    7 juli 2015

    Haha ik heb sinds kort een mail gehad van iets van herensokken en van die spelden voor op je kleding te doen haha :p



    7 juli 2015

    Hahaha, bekend verhaal. Ik vind het het vervelendst als ze mijn naam verkeerd schrijven of de naam van mijn blog gebruiken als mijn naam :’)



    7 juli 2015

    Geniaal, ineens lijk ik de laatste ook heel veel onzinmailtjes. Dan staat er alleen ‘ Beste, ‘ Ik vind dat zo lomp. Laats kreeg ik een mail met onderwerp: shirts tegen mannendecolletés. Ik heb dubbel gelegen.



    7 juli 2015

    Hahaha een webshop met auto-onderdelen. Interessant, toch? Jammer dat je daar niets mee doet hoor! :D



    7 juli 2015

    Herkenbaar, al krijg ik niet veeel mails van bedrijven. Maar wát ik soms krijg… Zucht! ;-)



    7 juli 2015

    Herkenbaar! De laatste tijd is het in de mannenblogwereld een hype om (Happy) sokken aan te bieden in ruil voor het schrijven van een artikel. Had intussen al mijn eigen sokkenwinkel kunnen beginnen…



    7 juli 2015

    En niet alleen in de mannenblogwereld… Ze schijnen het ook normaal te vinden dat je als vrouw een artikel over herenoverhemden schrijft?



    7 juli 2015

    Haha, heerlijk om te lezen! Bizar dat er dus ondernemingen zijn die zó weinig moeite doen om gewoon te lezen. Lekker persoonlijk :’)



    7 juli 2015

    Oh echt… De ene keer krijg je een extra lang heren shirt ‘om de strijd aan te gaan tegen het billendecolleté’ en de andere keer sokken om vervolgens over overhemden te moeten schrijven. Eehm nope. Echt bizar wat voor mails je krijgt inderdaad!
    X Emma



    7 juli 2015

    Dit is al even leuk om te lezen als dat stukje van die mails! Wat een blogger toch afzien moet. ;-)



    7 juli 2015

    Haha, heerlijk jouw sarcasme XD



    8 juli 2015

    Haha wat een geweldige lijst!!



    8 juli 2015

    Haha, niet herkenbaar, maar wel leuk om te lezen! Een paar maanden geleden kreeg ik opeens een mail van een webshop met matrassen. Ze vroegen of ik er een stukje over zou willen schrijven. Heel apart!



    8 juli 2015

    Hahaha, geweldig en herkenbaar! Ik heb die van de auto-onderdelen ook gehad! Ik viel echt ongeveer van mijn stoel toen ik die kreeg, haha!



    8 juli 2015

    HAHA Femke ik kreeg d’r ook een met ‘We zijn op zoek naar mamabloggers’. WHAT IS HAPPENING?



    9 juli 2015

    Ik ontving vandaag weer een pareltje van een Amerikaans bedrijf dat graag een (Engelstalig) artikel voor mijn (Nederlandstalige) site wilden aanleveren en daar kon ik maar liefst tot $20,- voor krijgen. AWESOME!
    De afsluiting van de mail: “Apologies for sending this through a Gmail account, but it is for logistical purposes.”

    Hm hm.



    9 juli 2015

    Hahaha, wat grappig. Vooral dat van die auto-onderdelen deed me hardop lachen! :D Ik heb nog maar één mailtje ontvangen op het e-mailadres van mijn blog sinds ik hiermee begonnen ben. En dat was er eentje van een lezeres met een vraag. Niets speciaal dus.



    9 juli 2015

    Briljant al die voorbeelden. Hoe komen ze er toch op!
    Ik ben zelf net begonnen en heb nog nauwelijks volgers dus al helemaal nooit zo’n mail gehad uiteraard, maar come on! Daar zou ik zelfs nee tegen zeggen hahahahaha!



    9 juli 2015

    grappig om te lezen sdit. Ik ben maar ooit 1x benaderd om te schrijven over een nieuwe tassen merk [tassen van leer en dus super duur waren]. Dus ik vroeg wat ik er voor terug krijg en ze zeiden dat ze mijn post weer op hun website zouden zetten verder niks. Dat was dus a No No voor mij.

    xxxx fabianne



    9 juli 2015

    Wat grappig! Die laatste heb ik ook al eens gehad. Te gek voor woorden toch?



    10 juli 2015

    Of dag je van de website beste blogger van Nederland, Ik vroeg aan de beheerders, als je com er achter heb staan dan heb ik volgens jullie geen Nederlandse website. Jij komt zowel niet in aanmerking want jij heb geen nl er achter staan. En omdat ik ieder keer weer een mailtje kreeg, was natuurlijk mijn vraag zou je zo vriendelijk willen zijn om uit de mailen te halen. Krijg je een hatelijk mailtje terug wie ben jij om zo tegen me te praten, echt he sommige zijn echt erg.



    13 juli 2015

    Haha! Geweldig artikel om te lezen :D Wat bedrijven toch soms over hebben om wat reclame te krijgen .. Liefs! x



    14 juli 2015

    Die laatste kreeg ik ook… Ik heb zelf niet eens een rijbewijs… xD



    23 juli 2015

    Ook heel veel van dit soort ‘fijne aanbiedingen’. En als je dan niet reageert, heel brutaal een mail erachteraan met “je hebt nog niet gereageerd!” Nee hèhè, ik had geen interesse…

    Maar het meest lastig vind ik de mails met vragen van lezers. Ik zou ze best willen beantwoorden, maar daar kan ik de hele dag mee bezig blijven en dat betaalt mijn rekeningen niet.

    Ik heb weleens een mail gehad – mét foto’s! – van iemands verstopte gootsteen, en hoe ze dat moest oplossen. Ik schrijf over Voeding & Gezondheid…



    1 oktober 2015

    vMLC5s Thanks a lot for the blog post.Much thanks again. Really Cool.



    1 oktober 2015

    I just want to mention I’m new to blogs and honestly liked this blog site. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with superb posts. Appreciate it for sharing with us your web-site.



    27 november 2015

    Hahaha zo grappig en herkenbaar. Ik krijg ook weleens mails waarvan ik denk: Why? Wat moet ik ermee?



    27 november 2015

    Leuk geschreven, maar natuurlijk minder leuke ontvangen mails.. Het lijkt wel alsof bedrijven het maar klakkeloos blijven proberen. Echt een afknapper!



    27 november 2015

    Hahaha geweldig! Pas nog een mailtje gehad van een webshop of ik een webshop review wilde doen, eerst even gespiekt natuurlijk of het binnen mijn blog ook past. En het paste maarja krijg je weer het onderhandelen, enige wat zij wilden geven was shoptegoed van €15,-. Leuk hoor maar niet als je mijn maat niet verkoopt, dus ik heb daar gewoon niks aan. Mailtje over de overhemden webshop ook gehad, en pas nog 1..deze leverden zelf het artikel, enige wat ik hoefde te doen is delen en de link toepassen. Maar kreeg er niks voor, ja een kortingscode..YES!! Maar die regel ik zelf wel via shopkorting.nl hahaha , echt hoor dikke doei dan he! Ik doe ook moeite voor de exposure, deel soms ook tot in de eeuwigheid. Maar bedrijven snappen het dus nog steeds niet helemaal..tijd dat er verandering in komt.



    27 november 2015

    Edit, die laatste die het zelf aanleverde heeft dus ook gigantisch zitten liegen, even nagevraagd bij een paar andere blogdames waar ik contact mee heb en die kregen ook na behoorlijk aandringen gewoon hun fee wat ze berekenen. Ook omdat het artikel gewoon online blijft en niet met 2-3 maand delete word. Ze zou schrijven over plussize badmode……ik heb een beautyblog!



    27 november 2015

    Zó herkenbaar dit! :’) Ik kreeg laatst een mail in de trant van ‘Beste Silvana, wat een toffe kledingstijl heb je! Wij zijn een webshop met een groot aanbod aan hiphop/sportieve kleding en we denken dat dit goed bij jou en je blog past.’ Eh, ja. Zie je mij al rondlopen in joggingbroeken, dikke sneakers en een pet op? Don’t think so. :’)



    27 november 2015

    ik krijg ook wel eens voor mijn webshop de raarste emails van bloggers… nouja niet raar .. maar gewoon dat ze een blog hebben en graag een gratis product ontvangen … Nou nee !



    27 november 2015

    Jeetje heftig hahah! Ze durven wel zeg..
    Ik kreeg een berichtje met: zou jij je oude knuffel op willen sturen? Ehm nee?


    Femke - Youniqueblog

    27 november 2015

    Ieks, die heb ik ook een keer gehad!



    27 november 2015

    Het is grappig, maar eigenlijk ook wel een beetje triest. Je moet je toch als bedrijf je ogen uit je kop schamen voor dit soort berichtjes. Alsof jij je vereerd moet gaan voelen dat je voor hen reclame mag gaan maken. Als je dan ergens gratis reclame voor maakt, laat het dan in ieder geval iets inspirerenders zijn dan auto onderdelen (waat??).
    Ik ben net begonnen met bloggen, dus ik krijg gelukkig nog niet van dit soort fantastische mails. Maar ik zou er echt niet aan beginnen mochten ze er wel mee starten. Je prijst jezelf en andere bloggers behoorlijk de markt uit als je dit soort samenwerkingen aan gaat.



    27 november 2015

    Misschien kunnen we trouwens een soort NEE NEE stickers ontwikkelen voor bloggers



    27 november 2015

    Auto onderdelen? Hahaha geweldig , maar daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Ik krijg soms een enkele mail waar ik met ??? naar kijk. Ik vind die mails ook vaak erg onpersoonlijk, omdat ze ook niet de moeite de nemen om even je naam op te zoeken.



    14 februari 2017

    I got what you mean , thankyou for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. “Success is dependent on effort.” by Sophocles.



    28 juni 2017

    I like this post, enjoyed this one regards for posting. “We seldom attribute common sense except to those who agree with us.” by La Rochefoucauld.