Polderglamour: lanceringsfeest ELLEgirl & filmopnames Fashion Chicks -
12/07/2015


Polderglamour def
Vrijdagavond stonden er twee héél leuke dingen op het program: het (her)lanceringsfeest van ELLEgirl én filmopnames voor de Nederlandse bioscoopfilm Fashion Chicks. Je begrijpt dat vriendin/collega Carlijn ons pretty fab voelden. Hoe glamorous onze avond daadwerkelijk was? Dat viel een tikkie tegen.

“Néé, dit méén je niet,” hoor ik Carlijn geschrokken naast me zeggen. We zijn in de tram onze comfortabele sneakers aan het verwisselen voor high heels, als ze opeens een ladder in een panty ontdekt. Dit terwijl we al aan de late kant zijn. We besluiten snel naar de C&A te rennen om een nieuw paar te halen. Gelukkig krijgt Carlijn de verkoopster zover dat ze zich even in de pashokjes mag omkleden. Wanneer we weer buiten op de Dam staan, begint onze tocht naar de Herengracht. Op hoge hakken. Met die allesbehalve egaal gelegde stenen. Help.

Al strompelend weten we het lanceringsfeest van ELLEgirl te bereiken. We worden verwelkomd met een frisse (en zéér welkome) mocktail en de kersverse speciale editie van ELLEgirl. En echt: ze is zó mooi. Mocht je ‘m op 14 juli in de winkel zien liggen, dan kan ik je (oprecht!) heel erg aanraden om een exemplaar mee te nemen. Al is het alleen maar om puur nostalgische redenen. Enkele drankjes, gezellige babbels en een erotisch gedicht -met Valerio aan mijn zijde- later (don’t ask), staan we weer buiten. Op naar het volgende avontuur: de filmopnames van Fashion Chicks tijdens de Amsterdam Fashion Week. Vooruit: eerst weer op straat onze hakken omwisselen voor sneakers.

Polderglamour def 2
“Hoe hebben jullie jezelf naar binnen weten te kletsen?,” vraagt ons contactpersoon verbaasd maar overduidelijk geamuseerd, wanneer we te midden van het fashion folk bij haar melden. Uiteraard hadden we op de wc onze sneakers wéér verruild voor hakken. Carlijn en ik waren via een PR bureau gevraagd om te figuren in één van de scènes die zich afspeelt tijdens fashion week. Onder mom: “If you never try you never know…”, stemden we toe. En zo zaten we vervolgens om half 2 ‘s nachts in een verlaten Westergasfabriek -dat eerder die avond nog toneel was voor een show- enthousiast te klappen voor een fictieve modemagnaat die te midden van zijn laatste show een hartaanval krijgt. Probeer dan maar niet ontzettend hard te lachen als Victoria Koblenko (als zogenaamde ‘dochter van’) in hysterisch snikken uitbarst.

We mochten blijven tot 5.00 ‘s nachts, maar daar hebben we toch maar vriendelijk voor bedankt – hoe leuk en enthousiast de cast en crew ook waren. Toen we eenmaal weer om 2.00 ‘s nachts buiten stonden, bestelden we voor het eerst een taxi via Uber. Toen we alleen via de oorspronkelijke weg terug wilden lopen, hadden we een onverwacht probleem. Shít. De brug is gesloten! “We klimmen gewoon over het hek,” besloot ik. A-lenig als we zijn wisten we ons over het hek te hijsen. Om enkele stappen verder een gat in de route à 2 meter te ontdekken. Met daaronder een donkere plas water. Hoewel ik nog een enkele seconde overwoog om via de reling erlangs te survivelen, besloten we toch om te lopen. Damn. Wat waren wij blij toen we weer op bed lagen. Een avond om nooit te vergeten.

Wat vinden jullie van de herlancering van ELLEgirl? En zijn jullie benieuwd naar de de film Fashion Chicks?



24 reacties


    12 juli 2015

    Haha klinkt als een avontuurlijke avond!



    12 juli 2015

    Hahaha wat een avontuur hoor. Leuk dat ElleGirl terug bestaat! Ik was er vroeger echt verslaafd aan, vond het een leuk en beetje ‘ouder’ boekje dan de meeste blaadjes. Maar denk dat ik het nu misschien wat minder leuk zou vinden! Ach, misschien eerst eens lezen ;)! En haha, cool dat figureren! Moet wel een hele ervaring zijn. Heel bloggerland lijkt trouwens wel mee te doen aan die film! X



    12 juli 2015

    Haha wat een avond zeg! Wel hele toffe dingen heb je gedaan, en die minder glamoureuze bijkomstigheden maken het achteraf ook wel weer heel grappig. Het leven van een BN’er gaat niet altijd over rozen haha ;).



    12 juli 2015

    Hahaha geweldig, hoe gaaf! Nu ben ik wel benieuwd of we je ook gaan zien in de film? :D


    Femke - Youniqueblog

    12 juli 2015

    Waarschijnlijk zie je me in de beginscène heel driftig klappen en daarna ontzettend geschokt kijken als hij dood neervalt. Of ze moeten het gedeelte hebben uitgekozen wanneer ik per ongeluk in de lach schiet :’)



    12 juli 2015

    hahahaha, je schrijft zo leuk! Wat een avondje zeg :-)



    12 juli 2015

    Wat een zalig avontuur! :D



    12 juli 2015

    Dit artikel heb je weer heerlijk geschreven haha, ik ben benieuwd naar de film!!



    12 juli 2015

    Wat een avontuur! Haha ik moest er echt om lachen. En omg: Valerio stond naast je? Dat is wel heel tof hoor. Ik had vroeger een crush op hem. :P



    12 juli 2015

    Hahahaha, wij hadden precies hetzelfde probleem met doe brug. Wij waren er wel tot 4, nouuuu jullie zijn slim geweest om maar huis te gaan. Man man man, ik ben nog steeds moe! Leuk dat je daar ook was! <3



    12 juli 2015

    Haha het klinkt zeker als een heel avontuur! Wel gaaf dat je mocht figureren in de film, ik ga de film vast wel kijken en dan ben ik benieuwd of ik zal spotten in de film!
    Ik kan niet herinneren dat ik ooit ELLE girl gelezen heb, dus voor mij is het eigenlijk geen nostalgie haha!



    12 juli 2015

    Wat super gaaf zeg!



    12 juli 2015

    hahah, lekker avontuur weer!
    x



    12 juli 2015

    Leuk geschreven! Ik vind het wel leuk dat Ellegirl geherlanceerd is, vroeger las ik het heel vaak! Tof ook dat jullie mochten figureren in Fashion Chicks!



    12 juli 2015

    Haha ben benieuwd naar je stukje in de film!



    12 juli 2015

    Wat schrijf je weer leuk haha! Vervelend dat niet alles mee zat maar hopelijk heb je wel een leuke dag/avond gehad!



    12 juli 2015

    haha wat leuk zeg! :D



    12 juli 2015

    Whaha, wat een avontuur. Ik kan me voorstellen dat jullie blij waren dat jullie in bed lagen. En door centra lopen op hakken is echt overal een no-go volgens mij.



    12 juli 2015

    Ik ben erg benieuwd naar de film, ook Mascha heeft er een rol in! En wat leuk dat je mocht figureren haha, wel balen van die ladder, brug en alles haha!



    12 juli 2015

    As always hilarisch geschreven ^^ Lijkt me wel een awesome om eens te figureren. Ooh en Ellegirl was echt mijn favoriet vroeger. Dat en de Fancy, goh waar zijn de tijden!



    14 juli 2015

    Wat een avontuur! :D Jullie hebben zelf als het ware een film meegemaakt die avond :D Liefs! x



    30 september 2015

    6nPzZl I truly appreciate this post.Really looking forward to read more.



    1 oktober 2015

    I simply want to mention I am all new to blogging and truly enjoyed your website. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly have fabulous articles and reviews. Many thanks for sharing with us your blog.



    20 februari 2016

    Super leuk geschreven!