Things that made my week... #168 -
11/07/2015


things that made my week def

Wat een gekke, chaotische week is dit. Opeens heeft alles prioriteit: van mijn freelance-werk tot alles regelen rondom New York (Nee. Hier ga ik de komende maanden niet meer over ophouden).  Deze week werd ik online beledigd (en vond dit fantástisch!), had ik een spannende ingreep en gaf Google wel een héél vreemde suggestie op mijn zoekterm. Nieuwsgierig?

 • Wanneer ik in een enórm vergeetachtige bui ben en het enige excuus dat ik kan verzinnen is: “Sorry. Dory is mijn spirit animal.” (#justkeepswimming)
 • Aan de dermatoloog vertellen dat je je moedervlek waarschijnlijk hebt verwond tijdens het surfen in Bali en over een maand in je eentje naar New York gaat. Om vervolgens toch nog uit te brengen: “… Maar ik ben echt niet zo avontuurlijk hoor.”
 • De dag dat ik diezelfde moedervlek moet laten verwijderen. Vriend: “Veel succes met de operatie!” Ik: “Ik krijg alleen een plaatselijke verdoving, hoor.” Vriend: “Oh ja, weet ik veel…” Ik, verontwaardigd: “Zo groot is mijn moedervlek nou ook weer niet!”
 • De moeder van één van mijn beste vriendinnen die mijn blog over het lactosevrij kokos – aardbeienijs had gelezen en speciaal voor mij waterijsjes had gehaald toen ik kwam zwemmen. Hoe lief is dat?!
 • Op AirBnB zoeken naar een geschikte kamer en bij enkele exemplaren denken: “Dit is de kamer waar ik vermoord ga worden…”
 • Een nieuwe piek in mijn blogcarrière: benoemd worden in het bloggerstopic op het ELLEgirl Forum. Voor noobs: een forum waar grote bloggers worden afgebrand. Zo werd mijn schrijfstijl door één iemand ‘suf’ genoemd. Ik vind het vooral fantastisch dat ik blijkbaar ‘groot’ genoeg ben om daar benoemd te worden. :’)
 • Of je wordt door je vriend op de luidspreker gezet, terwijl je geen idee hebt dat er andere mensen in de auto zitten. Het enige wat ik na ons gesprek kon denken: “Heb ik iets héél gênants gezegd?”
 • Wil ik googelen op ‘SLA Amsterdam’, krijg ik van Google als suggestie: “Sla je ex”. Erm… Pardon?!

Hoe gaat het met jullie? Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?28 reacties


  11 juli 2015

  Hahaha sla je ex?  11 juli 2015

  Haha leuk!  11 juli 2015

  Oooh wat goed dat je wordt afgebrand op het Ellegirl forum! Nu hoor je er echt bij #boks


  Femke - Youniqueblog

  11 juli 2015

  *boks terug* ;-)  11 juli 2015

  Haha, heel leuk om te lezen.. Ik moet een keer iets Googlen waar mijn nicht bij zat in de trend van Hoe zorg je ervoor dat je in Word iets in boekjes-formaat krijgt… en toen kreeg ik bij de opties: Hoe zorg je ervoor dat je een SOA krijgt. Mijn nicht begon keihard te lachen haha!! Uhm nee, dat heb ik echt NOOIT opgezocht :-)!


  Femke - Youniqueblog

  11 juli 2015

  Hahaha! BRILJANT :’) (en genânt)  11 juli 2015

  Hahaha heerlijk artikel weer!
  ‘Sla je ex’ wait what?! Google kan zo vreemd zijn!
  Liefs Lonneke  11 juli 2015

  ahhahah die laatste!

  x  11 juli 2015

  Whahaha wat een heerlijk artikel weer!  11 juli 2015

  Hahaah ! Wat een eer dat je genoemd wordt op elle girl ;-) Lekker laten gaan natuurlijk. En Sla je ex? haha Google heeft af en toe echt vreemde dingen hoor ;-)  11 juli 2015

  Hahaha, wat weer leuk!  11 juli 2015

  Wat leuk dat mensen je nu gaan afkraken :D Mag je best trots op zijn ;)


  Femke - Youniqueblog

  11 juli 2015

  Yay, dat bedoel ik ;-)!  11 juli 2015

  Ik werd spontaan jaloers bij surfen op Bali en volgende maand New York. Ik wil ooook! En jouw schrijfstijl suf noemen is zeker een lachertje, we weten wel beter!  11 juli 2015

  Geweldig, ze bereiken alleen maar het tegenovergestelde op dat forum haha! En sla je ex, ehmmm :’)  11 juli 2015

  Haha wat heerlijk dat ze je blog gevonden hebben op het ELLEgirl forum. Zie het inderdaad maar als een compliment!  11 juli 2015

  Sla je ex, hahahaha. Ben eens benieuwd op wat voor soort pagina’s je dan uitkomt. Je schrijfstijl is trouwens hartstikke leuk ;-)  11 juli 2015

  Op de dag dat jouw schrijfstijl daadwerkelijk suf wordt, ga ik eropuit om mijn ex te slaan en op zoek naar Dory in levende lijve. Niet, dus. Liefs!


  Femke - Youniqueblog

  11 juli 2015

  Hahaha! <3  11 juli 2015

  Hoe kan iemand jouw schrijfstijl suf noemen.. Het is juist om jouw schrijfstijl dat ik jouw blog maar al te graag bezoek! Weird people.  11 juli 2015

  Jouw schrijfstijl suf? Huh? OK, die begrijp ik dus echt helemaal niet. Als jouw stijl suf is dan weet ik het ook niet meer, haha. Och ja, ik vind het wel een compliment. Als ze over je kletsen, ben je kennelijk belangrijk genoeg, toch? En je hebt het volste recht om maandenlang over New York te kletsen! Zoiets is gewoonweg fantastisch en maak je niet vaak mee. Dus lekker doen! Ik begin binnenkort een nieuwe rubriek op mijn blog wat in het begin alles met New York te maken heeft! :)  11 juli 2015

  Haha, wat een leuk artikel! :)  11 juli 2015

  Leuk om te lezen, sla je ex…kennelijk doen veel mensen dat :’)  12 juli 2015

  Leuk artikl en je schrijfstijl is echt alles behalve suf!! Ik vind het geweldig en het lezen van dingen die jouw week maken maakt mijn week ook weer goed <3  12 juli 2015

  aw wat lief dat die moeder speciaal voor jou ijsjes gehaald had! :)  14 juli 2015

  Wat een leuk lijstje!  14 juli 2015

  Haha wat een geweldig lijstje :D Liefs! x  30 september 2015

  5MurGD Thanks-a-mundo for the blog article.Really thank you! Cool.