Zó blij! Ik heb een nieuwe HP Notebook Envy -
14/07/2015


HP Notebook Envy
Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat ik een laptop kocht. Na diverse trips naar de computerwinkel en te vervangen onderdelen was het dan ook hoog tijd mijn oude HP in te wisselen voor een nieuw exemplaar. Verrassend genoeg, was de keuze snel gemaakt: met één blik op de HP Notebook Envy wist ik dat dit de laptop voor mij was.

Al snuffelend door verschillende computerzaken bevestigden mijn vriend en ik het ene stereotype na het andere. Terwijl mijn vriend zich stortte op de technische specificaties, keurde ik alle laptops met één opslag met een afkeurende ‘hmm’ of een enthousiaste ‘oeeeh!’. Toen mijn vriend uiteindelijke een schare selectie aan laptops had weten te verzamelen die aan alle criteria voldeed, mocht ik mijn favoriet kiezen. Met één blik op de zilverkleurige coating van de HP Notebook Envy (en mijn overall zwak voor HP) hoefde ik niet lang te twijfelen.

HP Notebook EnvyHP Notebook Envy HP Notebook Envy
Hoewel ik nog een beetje moet wennen aan Windows 8 en ik ook nooit helemaal heb begrepen waarom een laptop een touchscreen moet hebben, ben ik er superblij mee. Mijn nieuwe laptop is vliegensvlug, alles werkt weer naar behoren (zoals het hoort) én hij straat prachtig in mijn thuiskantoor. Yes. Ik ben blij! *vreugdedansje*

Wat vinden jullie van mijn nieuwe HP Notebook Envy?36 reacties


  14 juli 2015

  Gaaf!! Gefeliciteerd met je nieuwe laptop.

  Zo een touchscreen went snel genoeg en voor je het weet zit je elk ander scherm aan te tikken en baal je als het niet touch is. Ik moest ook wennen maar ben heel blij dat mijn “lappie” een touchscreen heeft.  14 juli 2015

  De laptop ziet er prachtig uit! Je zal er vast heel veel plezier van krijgen :)  14 juli 2015

  Mooie laptop! Ik ken veel mensen die ‘m hebben en die zijn er wel tevreden mee. Een tipje wel: let heel goed op bij het open en dicht doen! Want bij m’n vriend is er daar eens wat fout gegaan (en blijkbaar komt dat dus vaker voor) waardoor ‘ie ging kraken en hersteld moest worden. Veel plezier met je nieuwe werkbuddy ;)! X  14 juli 2015

  Wat een mooie laptop! En ik heb nu al heel lang Windows 8 en ik ben het nog niet gewoon. Geef mij maar de oude Windows, veel handiger.  14 juli 2015

  Wat een mooie! Ik was ook altijd fan van HP. Vind de laptops ook altijd mooi. Maar toen ik noodgedwongen een nieuwe moest had HP niet dat wat ik graag wilde. Have fun met je nieuwe typ-maatje ;-)  14 juli 2015

  Wat een beauty heb je er bij! Je nieuwe notebook ziet er echt heel pretty en stijlvol uit! Super fijn ook dat ‘ie lekker snel is, dat is natuurlijk het aller belangrijkste!  14 juli 2015

  Leuk! Ik ben de laatste dagen ook wat aan het denken over een nieuwe laptop omdat de mijne echt te traag is voor videobewerking enzo… Ik wilde zo graag een macbook maar die zijn zoooo duur, en deze lijkt er wel een beetje op! :-) Ik zocht ook even de prijs en specificaties op, wel duur maar het is ook wel een hele goeie én mooie laptop :-) Veel plezier ermee, ik ga hem ook overwegen ;-)  14 juli 2015

  Oeeeh! Ja hij ziet er inderdaad erg mooi uit. Ik moet zeggen dat ik daar toch ook wel heel erg naar kijk hoor. Al zijn specificaties ook wel belangrijk. ;)  14 juli 2015

  Ik wilde dat ik ook een selectie mocht maken uit laptops die voldeden aan de criteria en dan de leukste eruit kiezen. Ik had mijn oog ook laten vallen op een HP, maar het is uiteindelijk een acer geworden, haha. En dat touchscreen gedoe snap ik ook niet. Dat wordt enkel gênant als je dan bij een ander op hun laptop gaat en uit gewoonte zou je dan op het scherm gaan tikken, tja. Hij ziet er super mooi uit Femke!  14 juli 2015

  Nice! Ziet er goed uit, vind zelfs dat ie iets weg heeft van Apple. Haha, ik snap je trouwens.. laptops met touchscreen is ook niet aan mij besteed..  14 juli 2015

  Ik vind je nieuwe laptop erg mooi..Mijn laptop moet ook nodig vervangen worden, ga deze ook eens even in mijn opties meenemen :-)!!  14 juli 2015

  Hij is inderdaad super pretty en helemaal pinterest proof! <3  14 juli 2015

  Hahaha ik heb een half jaar een nieuwe gekocht (mèt touchscreen) en ben eindelijk gewend aan Windows 8. Je moet er even mee prutsen, dan komt het vanzelf. Gefeliciteerd met je aankoop!  14 juli 2015

  Ik heb ook een touchscreen en ik ben er al zo aan gewend dat ik het vreemd vind als andere computers niet reageren als ik met mijn vinger op hun scherm zit te rammen, haha.  14 juli 2015

  Ziet er prachtig uit! Ik ben echt een noob wat specificaties betreft, dus de technische snufjes zeggen mij nooit zoveel. Maar snelheid en gemak zijn wat mij betreft altijd het belangrijkste :)  14 juli 2015

  Altijd leuk om een nieuwe laptop te kiezen haha :)  14 juli 2015

  Het lijkt me een mooie notebook (:! Veel plezier ermee.  14 juli 2015

  Wauw, ziet er enorm mooi uit :D Ik heb toevallig ook een nieuwe laptop, maar die is niet zo mooi als die van jou ;)  14 juli 2015

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik begrijp dat je er verliefd op bent geworden want het is echt een supertof dingetje hihi. Ik hoop dat je er ongelooflijk veel plezier aan zult beleven <3  14 juli 2015

  Wat een mooi ding, veel plezier ermee!  14 juli 2015

  Wat een mooierd! Heel veel plezier ermee en dat touchscreen went vanzelf :-)  14 juli 2015

  Mooi laptopje! Toen ik een nieuwe laptop nodig had, heb ik mijn broertje naar de specificaties laten kijken haha!  14 juli 2015

  Wauw! Ja, hij is erg mooi! Veel plezier er mee Femke! Veel Liefs  14 juli 2015

  Prachtige laptop zeg! Sowieso zijn de meeste HP laptops wel mooi :)  14 juli 2015

  Ah mooi ding! Fijn dat er meer mensen zijn die niet zweren bij een Macbook. Hopelijk bevalt hij je!  14 juli 2015

  Ziet er mooi uit!

  x  14 juli 2015

  Ziet er goed uit! Ik heb ook een hp! Ik vind het altijd leuk om een nieuwe laptop te ontdekken! En windows 8 is in het begin even wennen maar daarna heel makkelijk!  14 juli 2015

  Hoewel ik helemaal verkocht ben aan Apple, ziet dit er ook best tof uit! Geniet er van:).  14 juli 2015

  Jaaaa, laptops met touch screen zijn zo fijn! Maar pas op dat je niet per ongeluk op iemands scherm tikt wiens laptop geen touch screen heeft. Been there, done that…  15 juli 2015

  Wat een mooi, gaaf en strak ding zeg!  15 juli 2015

  Mooie laptop!  15 juli 2015

  Oeeh, ziet er mooi uit! Zelf zweer ik sinds 2,5 bij Apple MacBooks haha ;)

  xx  15 juli 2015

  Ziet er leuk uit. Handig formaat ook. Er komt binnekort windows 10, dat zal wat fijner zijn gok ik :)  15 juli 2015

  Ziet er mooi uit, het is niet een groot lompig ding zoals je al wel eens tegenkomt :) Liefs! x  15 juli 2015

  Wauw mooie laptop, veel plezier er mee!  7 maart 2017

  hello!,I love your writing very so much! percentage we be in contact more about your article on AOL? I require an expert in this house to resolve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to peer you.