Things that made my week...#188 -
28/11/2015


things that made my week def

Ik heb de afgelopen week letterlijk aan mijn laptop gekluisterd gezeten. Zó druk. Gelukkig heb ik ook leuke dingen meegemaakt. Zo stond de postbode een recordaantal keer aan de deur, stelde mijn vader mij een wel héél bijzondere verzekeringsoptie voor en overwegen mijn ouders een adventskalender te maken waarmee ze kunnen aftellen tot mijn vertrek. Benieuwd?

  • Wanneer mijn beste vriendin verslag doet over haar avond bij Musicals in Concert: “En toen kwamen er van die jonge jongens op het podium… B-Brave, ofzo? Ze zongen gelukkig niet hun eigen nummers, want die zullen wel uitermate kut zijn.”
  • Dat je vader erop aandringt om jezelf ook ‘voor de zekerheid’ te verzekeren voor kraamzorg. Ik: “Wat weet jij, wat ik niet weet?”
  • Wanneer mijn moeder en ik -zonder dit van elkaar weten- een lamp uit willen zetten, maar allebei naar een andere schakelaar lopen en dan de lamp alsnog aanblijft omdat we tegelijkertijd hebben gedrukt. Oeps.
  • Mama belt op: “Over 9 minuten kunnen we aan tafel.” Ik: “Nou, dan loop ik over 8 minuten aan” Ofwel: de voordelen van thuiswerken.
  • Een levensgrote unicorn-hobbelpaard willen hebben. Voor kerst.
  • De postbode die drie keer binnen drie uur aanbelt om een pakketje af te leveren. Waarop ik mijn moeder ook hoorde zeggen: “Je bent de dérde al…” Leuk. Samenwonen met een blogger.
  • Als mijn moeder erop aandringt dat ik alle rotzooi in mijn kamer moet opruimen. Ik: “Mam! Nog maar 3 weken… En dan ben ik weg.” Wanneer mijn vader vervolgens commentaar heeft op de lege glazen in mijn kamer. Ik: “Pap! Nog maar 3 weken… En dan ben ik weg.” *stilte* “Misschien moet ik een adventskalender voor jullie maken. Dan kunnen jullie aftellen.”
  • Mezelf afvragen waar de tijd is gebleven dat ik met gemak tot 1 uur ‘s nachts kon opblijven….
  • Leuk nieuws: op Instagram mag ik 2×2 toegangskaarten verloten voor het Albert Heijn Kerstfestival (11, 12, 13 december) in de Jaarbeurs van Utrecht voor een dag naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze foto.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook zo’n drukke week achter de rug?

YAY! Weet je nog dat ik schreef over Kindia? Deze organisatie is nu door Wilde Ganzen genomineerd voor Particulier Iniatief van het Jaar en maakt hiermee kans op €10.000(!). Iets wat ze momenteel dus héél hard kunnen gebruiken. Willen jullie alsjeblieft even hier stemmen? DANKJEWEL!



25 reacties


    28 november 2015

    Wat een leuke lijst weer van jouw leuke momenten van de afgelopen week. Het wordt nu echt aftellen he, voor je naar je nieuwe huisje vertrekt! Super leuk :-)!



    28 november 2015

    Ik vind jouw manier van een week overzicht zo heerlijk fris en positief, echt onwijs leuk om te lezen. Volgens mij begint de biologische opa klok van je vader te tikken met dat voorstel hihi. In ieder geval nog even genieten bij je ouders thuis voor je echt naar je huisje gaat!



    28 november 2015

    Wat een leuk lijstje. Die hobbelunicorn is echt té lief! :D Die drie weken zijn zo voorbij, haha! Zo leuk dat jullie dan jullie eigen plekje hebben.



    28 november 2015

    Wat een fijn lijstje van de afgelopen week :)



    28 november 2015

    Nawww dat hobbelpaardje, zo schattig! Mijn week wat ook heel erg druk, maar gelukkig heb ik de komende week vakantie. Even bijkomen!



    28 november 2015

    Heerlijke dingen! Ik heb ook wel eens met mijn moeder dat we tegelijkertijd dezelfde lamp uit willen zetten, hilarisch is dat! En die postbode, haha! Wat voor pakketjes heb je allemaal gehad deze week? :)


    Femke - Youniqueblog

    28 november 2015

    Vooral héél veel leuke dingen voor het huis :-)!



    28 november 2015

    Dat hobbelpaardje is super schattig! Ik heb gestemd!



    28 november 2015

    Ik neem aan dat postcode, postbode moet zijn ;) Weer erg leuk geschreven meid!
    Liefs



    28 november 2015

    super leuke dingen weer meid oh die unicorn! So fluffy im gonna dieee! haha! en oh je ouders zullen het wel stil vinden wanneer je weg bent dan smeken ze je bijna om te blijven denk ik zo! Ik ga iedere avond door tot 00:30 of iets vroeger met bloggen en video’s maken! De volgende dag gaat om 6:40 mijn wekker weer! Leuk een baan van 40 uur en een blog, youtube ernaast hebben, en een vriendje, ha-ra consulente en ik maak ook nog 1 x per week een kantoor schoon sávonds



    28 november 2015

    hahaha wat een heerlijk lijstje en jeetje 3 keer in 3 uur, ik vond 2 keer op 1 dag al aardig wat haha



    28 november 2015

    Leuk!



    28 november 2015

    Ik heb ieder geval sowieso even gestemd voor je op deze organisatie!
    Ah dat unicorn hobbelpaardje is zo schattig! Ik wil er ook een! Haha mijn ouders hebben (gelukkig) zelden commentaar op me, maar soms denk ik ook wel dat ik op mezelf wil gaan wonen. Dus heel tof dat je al over 3 weken naar je huisje kunt!



    28 november 2015

    Leuke dingetjes weer! Ideaal he dat je lekker thuis kunt werken ! Oeh leuk kaarten voor het ah kerst festival :)



    28 november 2015

    Leuk lijstje van de afgelopen momenten weer :)



    28 november 2015

    Ik heb gelijk even gestemd! En verder, leuke weekpost as always, altijd grappig ;)



    28 november 2015

    Haha je verzekeren voor kraamzorg lol. Leuke overzicht weer. Heb voor je gestemd. Goodluck!



    28 november 2015

    Ik heb heel de week achter mijn boeken gezeten. Maar ik heb gelukkig nu een rustige week.



    28 november 2015

    Geweldig artikel weer! Ik hou van jouw schrijfstijl :) En OMG, dat hobbelpaard wil ik ook! XD


    Marre

    28 november 2015

    Altijd weer super leuk om die momenten te lezen! Ik heb ook meteen gestemd!



    28 november 2015

    Nice photos :)
    Maria V.



    28 november 2015

    Ik heb gestemd! En wat een leuk lijstje weer!



    28 november 2015

    Haha geweldig, die 2e ook echt!



    28 november 2015

    Ah, zo’n vrolijke dingetjes weer!



    28 november 2015

    Wat een leuk artikel!