De 12 allerleukste kerstachtige wallpapers voor je mobiel -
10/12/2015


Kerstachtige wallpapers voor je mobiel header
In navolging van het succes van vorig jaar (Ha! Hoor mij praten.) leek het me leuk om dit jaar weer de allerleukste kerstachtige wallpapers voor je mobiel op een rijtje te zetten. Immers had ik eerder al toegezegd mijn blog vol te proppen met kerstposts. En je weet wat ze zeggen: belofte maakt schuld. Al vind ik dat in dit geval he-le-maal niet erg.

Kerstachtige wallpapers voor je mobiel 1
1. De beste mobiele wallpapers? Die zijn toch wel afkomstig van Ban.do. Zoals deze december-wallpaper. Té cute. 2. Fijn. En nu heb ik dus meteen dat nummer in mijn hoofd. 3. It’s the season to be jolly, fa la la la la, la la la lááá….

Kerstachtige wallpapers voor je mobiel 2
4. Nóg een nummer dat ieder jaar op repeat staat: let it snow! 5.  Be merry – óók wanneer je moet fietsen door die ene hoosbui en bij thuiskomst blijkt dat je vriend je chips heeft opgegeten. 6. En…. Nóg een pareltje van mijn favoriete webshop Ban.do.
Kerstachtige wallpapers voor je mobiel 3
7. Voor iedereen die niet vies is van een beetje hysterie: zuurstokken. Héél veel zuurstokken. 8. Ook leuk: hang een gepersonaliseerde virtuele sok aan je mobiel. Ik durf alleen niet te beloven dat er ook cadeautjes in worden gepropt. 9. Ice ice baby!

Kerstachtige wallpapers voor je mobiel 4
10. Omdat kerstmis natuurlijk niet compleet is zonder een overvloed aan lichtjes. 11. Niet geschikt om aan iedereen te laten lezen. Just saying. 12. Rendieren, kerstbomen én de gingerbread man. Ofwel: Kerstmis samengevat in één mobiele wallpaper.

Wat is jullie favoriete kerstachtige wallpaper? Gaan jullie één van deze plaatjes instellen als mobiele achtergrond?19 reacties


  10 december 2015

  Wat een leuke wallpapers voor je telefoon.. Fijn om in de stemming te komen :-)! 2, 5 en 9 vind ik leuk!  10 december 2015

  Ah super leuke achtergronden zeg! Vooral met de candy canes! <3  10 december 2015

  Ah wat zijn ze leuk! Vind vooral 9 en 10 echt super cute!  10 december 2015

  Ik was aan het wachten tot deze blog kwam!! Yes!! Thanks for sharing. Ik kon deze dus zelf echt niet vinden ;)  10 december 2015

  Oh my! Leuuuuk! Ik heb al heeeeel lang dezelfde achtergrond, dus bij dezen ga ik gelijk even een vrolijke kerst wallpaper installeren. Ik moet alleen nog even kunnen kiezen welke, haha! X  10 december 2015

  Leukk! Ik ga straks direct mijn mobiele achtergrond aanpassen. Ik vind ‘it’s the most wonderful time of the year’ de leukste <3  10 december 2015

  Leuk! Ik heb die met lichtjes meteen gedownload!  10 december 2015

  Ah zo veel leuke wallpapers! X  10 december 2015

  Ik wil ze allemaal! Die ‘Be Merry’ heb ik enkele dagen geleden als al laptopachtergrond ingesteld :-)  10 december 2015

  Leuke wallpapers! Ik heb een foto van afgelopen zomer op de achtergrond. Ik wil daar nog geen afscheid van nemen haha.

  x  10 december 2015

  Oh wat een leuke wallpapers! Weer hele andere dan die ik heb gemaakt :-)  10 december 2015

  Wat zijn ze super leuk!  10 december 2015

  Haha oei zo’n artikel had ik ook ingepland staan. Super leuk om alles lekker aan de kerstige sferen aan te passen, inclusief telefoonachtergrond!  10 december 2015

  Oh zo leuk, vooral die met ice ice baby vind ik tof haha :D Ik denk alleen niet dat ik ze zou instellen omdat ik zo iemand ben die al van toen ik mijn gsm had, de achtergrond nooit veranderd heb. Dus áls ik ze zou veranderen, zou ik in augustus nog steeds met een kerstachtergrond rondlopen #lazyproblems  10 december 2015

  Ah wat een super leuke kerstachtergronden, love it! <3

  Liefs! Evelien  10 december 2015

  Leuk! Dit had ik net nodig! Hihi xo  11 december 2015

  2,5 en 12 zijn mijn favorieten! Echt erg mooi en leuk, het wordt een strijd om te kiezen welke ik ga instellen.  11 december 2015

  Zo’n leuke achtergronden! heb je er al eens aan gedacht om er voor de computer ook te maken?  13 december 2015

  Ahw wat een leukerds!