Things that made my week...#190 -
12/12/2015


things that made my week def
Yeeeah! Als jullie dit lezen ben ik druk bezig met het inpakken van tientallen spullen. Mijn vriend en ik gaan namelijk dit weekend definitief verhuizen! Deze week kreeg ik een compliment uit onverwachte hoek, verraste mijn vriend mij op pakjesavond en kwam ik erachter dat ‘belofte maakt schuld’ niet altijd leuk is. Nieuwsgierig?

 • Wanneer mijn vriend en ik een hele dag onderweg zijn en ik wil voorstellen om naar ons nieuwe appartement te gaan: “Zullen we naar ons huis gaan?” *verbaasde stilte* “Hoor je dat?! Ik zei: ‘ONS HUIS’!” *helemaal blij met zichzelf*
 • Wanneer ik net begonnen ben met Snapchat en een foto zie van een vreemd meisje bij mijn verhaal. Ik: “Huh? Wie is dat? Ik ken haar helemaal niet…” Vriendin: “Dat ben ik…”
 • Mama: “Tot hoe laat ben je thuis?” Ik: “Tot… nu.” *vriend belt aan* Mama: “Goh. Dat is inderdaad nu.”
 • Ik enthousiast: “Wist je dat Liam Hemsworth en Jennifer Lawrence misschien een setje zijn?!” Vriend: “Okeee….” Ik: “Oh, wacht. Dat boeit je helemaal niet. Laat maar!”
 • Vriendin, die eigenlijk geen tijd heeft maar tóch even met haar moeder naar het Allerhande Kerstfestival wil: “Je kan denk ik wel binnen een uur alles hebben gezien. Toch?” *vijf minuten later* “Ik denk dat je wel binnen 1,5 uur alles hebt gezien.” *weer vijf minuten later* “Ik denk dat je aan 2 uur wel genoeg hebt.” Ik: “Het wordt wel steeds langer bij jou, hè?”
 • Mijn vriend die me op pakjesavond alsnog verrast met een cadeau en een gedicht. Zo lief!
 • Vreemde man die mij aanspreekt op mijn telefoonhoesje: “Wat een leuk hoesje! Het past wel bij je…. Lekker vrolijk!” Nou, dankjewel ;-)
 • Mezelf echt altijd moeten inhouden wanneer ik een e-mail schrijf met het neerzetten van uitroeptekens. Ik ben aan het einde van mijn leven waarschijnlijk een maand bezig geweest met het ‘backspacen’ van een aantal overbodige exemplaren. Zullen we het maar enthousiasme noemen?
 • Wanneer ons bed ein-de-lijk wordt geleverd, maar de bezorgers niet onze straat in kunnen rijden vanwege een paaltje. Ik: “Is het niet mogelijk om het naar ons appartement te dragen? Ik wil best meehelpen!” En belofte maakt schuld: vijf minuten later liep ik met vier zware spiraalbodempoten in mijn armen. Afin.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

Mocht je het nog niet hebben gedaan: stem dan alsje- alsje- alsjeblieft op mijn favoriete Indiase vrijwilligersorganisatie. Als ze winnen, ontvangen ze 10.000 euro wat ze momenteel enórm goed kunnen gebruiken.17 reacties


  12 december 2015

  Wat een leuke dingen heb je weer meegemaakt afgelopen week. Balen met de bezorging, maar hey.. je bed is er!!  12 december 2015

  Hahah wat een orgineel artikel zeg! Heel leuk! Met mij gaat het gelukkig heel goed. Nog een dag werken en dan een dagje vrij! Nog een week knallen en er dan lekker een paar daagjes tussenuit met de familie.  12 december 2015

  Oh my god, met een bed zo’n eind wandelen :O Haha, ik zou wel even klagen. Weer een heel leuk overzichtje van je week, heerlijk he om nu een plekje van jullie zelf te hebben! Geniet ervan :) X  12 december 2015

  Lijkt me een leuke week! En altijd wel fijn om “positief” aangesproken te worden door een vreemde.  12 december 2015

  Aaah het is bijna zo ver. Echt heeel gaaf dat jullie er dit weekend dan eindelijk gaan wonen. Heftig momentje voor jullie pap en mam dat deze leuke conversaties een stuk minder voorkomen.  12 december 2015

  Klinkt weer als een leuke week!  12 december 2015

  Haha leuk. Veel succes met het verhuizen. Stom dat door een paaltje de bezorger niet jullie straat op kon rijden.  12 december 2015

  Zag het gedichtje op je Snapchat, zo lief!  12 december 2015

  Als ik een blogpost schrijft moet ik ook altijd tientallen uitroeptekens weghalen, hahah.

  x  12 december 2015

  Die uitroeptekens heb ik ook zo vaak, verbaasd me elke keer weer hoeveel het er zijn! Wanneer is dat er in geslopen? :)
  En wat lief dat een vreemde een compliment gaf over je hoesje! :)  12 december 2015

  Haha zo herkenbaar die uitroeptekens in mailtjes! Hé, weer een uitroepteken ;) ik gebruik ze ook veel in berichtjes naar vrienden, maar die zijn het gelukkig wel gewend :)  13 december 2015

  Leuk, hoe al die kleine dingetjes bij elkaar toch een hele week goed kunnen maken. ^^ En ja, de uitroeptekens ken ik. Dat is zo’n probleem!  13 december 2015

  JA! HAHA. Ik herken de uitroeptekens zo. Ik let erin alles op, in blogpost, in mailtjes. Elke zin kan wel een uitroepteken gebruiken. Maar alle zinnen bij elkaar wordt dan weer een driftig, enthousiast vermoeiend verhaal. Aargh. Zucht!!!!  13 december 2015

  Ik heb last van de overbodige uitroeptekens, like always. Het liefst plak ik er een achter elke zin. Heb mezelf nu al twee keer moeten corrigeren dus. Nu 3 keer..


  Simone

  14 december 2015

  Jaa, herkenbaar die uitroeptekens, ik gebruik ze ook te vaak. Ik heb voor je gestemd! Kleine moeite :)  14 december 2015

  Leuk lijstje weer! Ik moest wel lachen om dat laatste stukje, over dat bed. Ik zie het helemaal voor me!  15 december 2015

  Haha, idd!! Uitroeptekens!! ;p