WIJ ZIJN VERHUISD! -
15/12/2015


wij zijn verhuisd def
WOEHOE! Na wekenlang wachten is het zover: ons bed is binnen, dus we zijn ein-de-lijk verhuisd naar ons nieuwe appartement. De verhuizing liep vlotter dan we hadden durven hopen, gezien we hulp hadden van onze (schoon)ouders. Héél fijn! Nu kan ik jullie dus eindelijk nóg meer foto’s laten zien van ons nieuwe stulpje. Kijk je mee?

Schrik niet: het is nog wel allemaal een beetje kaal. Niet gek ook natuurlijk als je er nog geen twee dagen woont. We zijn nog van plan om een aantal schilderijen aan de muur te hangen (het schilderij wat je linksboven ziet is door Roy zelf gemaakt – zó blij mee) en misschien nog iets van een tof hangmeubel van kurk om daar dingen op te prikken en plakken. Ook moeten we het huis nog finetunen qua decoratie. We zijn uitgekomen om een groen-blauwetint als accentkleur te laten fungeren, maar momenteel hebben we eigenlijk alleen nog maar een paar kussens kunnen vinden die aan deze omschrijving voldoen. Daarnaast wil ik ook nog wat meer warmte in huis brengen met wat koperen accessoires.

wij zijn verhuisd def1
Het bureau staat er in ieder geval al. En even: zijn mijn vriend en ik de enige die deze klok echt héél vet vinden? We vonden hem (totáál onverwacht) bij zo’n koopjeswinkel met spotgoedkope spullen. Deze klok konden we dan ook gewoon meenemen voor een tientje. Score! Voor de rest is mijn bureau (nog) niet veel veranderd. Mijn vriend heeft alleen een externe scherm en zwart toetsenbord aan mijn laptop bevestigd. Zo is ons gezamenlijk bureau toch weer een béétje mannelijk. Alhoewel ik er nog snel een paar roze accessoires op heb gedumpt.

wij zijn verhuisd def2
We hebben een héél breed tv-meubel voor slechts €15,- op Marktplaats gescoord en we zouden er niet blijer mee kunnen zijn. Hij is lekker breed waardoor er aan de linkerzijde nog wat ruimte over is voor decoratie. Op dit moment heb ik hier vol trots onze allereerste plant en verhuiscadeautjes van familie en vrienden op gezet. Héél leuk.

wij zijn verhuisd def5
Yep. Daar staan ze dan: de mini-weckpotjes van Action die al maandenlang aan het wachten waren om gebruikt te worden als kruidenpotjes. Vooruit. Onze kruidenvoorraad is momenteel nogal schaars, maar daar komt binnen de kortste keren vast verandering in. Overigens ben ik ook dólblij met de koperen houder die we kochten bij Xenos, waar nu onze (eveneens) koperen keukengerei in staan te shinen. Eén van mijn meest favoriete eyecatchers in de keuken.

wij zijn verhuisd def6
En dit is de keuken zelf! Of tenminste… Een deel hiervan. Ik heb voor het eerst gefotografeerd met studiolampen, maar bij een gebrek aan stopcontacten was ik genoodzaakt de lamp rechts -waar de foto is afgesneden- in het stopcontact te doen. Dus ik kon niet meer van de keuken laten zien zonder een héél lelijk snoer in beeld. Ah well… You get the idea. Het is een behoorlijk ruime, gebroken witte keuken. We zijn vooral blij met de grote koelkast en diepvriesgedeelte. Hamsteren ;-)

wij zijn verhuisd def7
Ik wil jullie ook héél, héél graag de slaap- en badkamer laten zien, alleen is deze eerste nog under construction waardoor ik er gewoonweg géén oké foto van kan maken. We missen namelijk nog de ledikant van het bed (wordt eind deze week geleverd) en de juiste garderobekast staat er nog niet. De badkamer is daarnaast totaal niet fotogeniek door een gebrek aan belichting. Jullie hoeven je in ieder geval geen zorgen te maken: als ik het niet op foto kan laten zien, wil ik jullie sowieso op video laten zien. Al is het maar om het feit dat er een héél leuke poster in de wc hangt, welke ik héél graag met jullie wil delen. Binnenkort zal er dus een video online komen, waarin ik jullie een rondleiding zal geven door ons appartement (doet me wensen dat MTV Cribs weer op de buis was ;-)). In ieder geval hoop ik dat jullie al blij worden van deze beelden.

Wat vinden jullie van ons nieuwe appartement? 



58 reacties


    15 december 2015

    Wauw, wat ziet het er prachtig uit! Mooie lichte stijl. Heel veel geluk samen!



    15 december 2015

    Wauw,wat een superleuk appartement! Ik wens jullie een onwijs fijne tijd in jullie paleisje ;-)



    15 december 2015

    Wat fijn dat jullie nu zijn verhuisd. Ik vind het leuk en vind die klok ook tof :-)!



    15 december 2015

    Leukk! Heel veel succes in geluk in jullie nieuwe woning. Als ik dit zo zie, wil ik ook heeeel graag al in ons nieuwe stulpje trekken.. Voor ons nog even wachten..



    15 december 2015

    Wat leuk dat jullie verhuisd zijn! Zo’n spannende maar vette stap :D. En haha, ik zie hier net onderin je website de andere foto met jou en je vriend in de zetel, vind ik anders wel een heel spontaan exemplaar :D. Jullie interieur ziet er mooi uit, en ik vind die klok zeker ook leuk! Zo’n kruidenpotjes zijn echt handig, he! X



    15 december 2015

    Aah super tof! Wat je nu al laat zien ziet er al erg mooi uit hoor :) Ben benieuwd naar de rest. Geniet er van met z’n tweetjes.
    Liefs, Susan



    15 december 2015

    Super leuk! Ziet er ook echt enorm mooi uit. Je maakt trouwens mooie foto’s!



    15 december 2015

    Heel leuk om te zien, en het ziet er mooi uit!



    15 december 2015

    Wat ziet het er leuk uit Femke! Ik ben benieuwd naar de rest, je maakt me erg nieuwsgierig.
    Badkamers zijn altijd lastig te fotograferen volgens mij, nu is die van mij ook de moeite van het fotograferen niet waard haha.



    15 december 2015

    Leuk, ziet er mooi uit! Ben al benieuwd naar de video!



    15 december 2015

    wat leuk dat je verhuisd bent, het ziet er echt heel leuk uit! veel geluk in jullie nieuwe huisje samen



    15 december 2015

    Wat fijn dat jullie nu in de nieuwe woning wonen! Gefeliciteerd <3 Je hebt zo te zien een hele mooie en lichte woning. Ik vind de inrichting ook heel mooi! Daar gaan jullie vast met heeeeel veeel plezier wonen!



    15 december 2015

    Leuk dat jullie verhuist zijn, het ziet er prachtig uit!



    15 december 2015

    Het ziet er echt super leuk en gezellig uit! Ben je al een beetje gewend daar?



    15 december 2015

    Joepie, gefeliciteerd met jullie verhuizing! Het ziet er al mooi uit hoor:)



    15 december 2015

    Wat fijn dat het allemaal zo snel is gegaan! Het ziet er prachtig uit en ben benieuwd hoe jullie het nog verder in gaan richten. Ik kijk uit naar de video!



    15 december 2015

    Superleuk om te zien! Ik ben al benieuwt naar de video :)



    15 december 2015

    Het ziet er echt super mooi uit! Gefeliciteerd!



    15 december 2015

    Wauw, heel leuk!



    15 december 2015

    Gefeliciteerd! Het ziet erg erg mooi en clean uit!



    15 december 2015

    Veel geluk in jullie nieuwe paleis.



    15 december 2015

    Gefeliciteerd! Het ziet er echt super leuk uit zeg! Geniet ervan saampjes.



    15 december 2015

    Gefeliciteerd en veel plezier en geluk samen X



    15 december 2015

    Super leuk, gefeliciteerd!

    x



    15 december 2015

    Leeeuk! En jullie zijn echt een cute koppel hoor :) Liefs



    15 december 2015

    Wat leuk allemaal! gefelicitaart!!! oh en over taartjes gesproken ;-) kom je ook een keertje (virtueel) bij mij op visite?



    15 december 2015

    Gefeliciteerd! Heel mooie foto’s heb je gemaakt ook! En ja ook ik ben weg van de klok ;)



    15 december 2015

    Ondanks dat er weinig staat ziet het er al heel gezellig uit hoor! Ben heel benieuwd naar je MTV Cribs release ;)



    15 december 2015

    Wat is Roy onwijs creatief zeg! Zo zal je huisje wel erg snel een kleurrijke kunstige boel worden als je zijn kunstwerken aan de muur gaat timmeren. je maakt me nu wel erg nieuwsgierig naar die poster hoor, haha.



    15 december 2015

    Oeh, dat ziet er al veelbelovend uit! Ik kan niet wachten tot de video er is!



    15 december 2015

    Zo leuk! Helemaal mijn stijltje. Met uitzondering van de laatste foto zie ik ook op elke foto wel iets wat ik zelf ook in huis heb, haha. Zoals de bureaulamp (wij hebben ook de hangvariant) en de weckpotjes van Action (mét kruiden). Tof!



    15 december 2015

    Oh wauw, wat zien de eerste foto’s er al tof uit, zeg! Ik kan niet wachten om ook de slaapkamer en badkamer te zien! Geniet er lekker van saampjes!



    15 december 2015

    Wauw dat ziet er ZO mooi uit! :) Echt heel tof. Gefeliciteerd! En heeeeel veel plezier met samenwonen!



    15 december 2015

    Jeetje, wat leuk! En vooraaaal die eerste foto van jullie samen!



    15 december 2015

    Woehoeee! Leuk leuk! Heerlijk een eigen plekje!



    15 december 2015

    Wat zien de eerste foto’s er mooi uit. Lekker licht ook. Heerlijk! Wij wonen nu meer dan een half jaar in ons appartement en wij zijn ook nog steeds bezig met de finishing touch. Ik heb afgelopen week bedacht welke kleuren ik in ons appartement wil hebben (blauw-groen-blauw/groen-oranje-zwart-wit en hout) en daar moet ik nu dus nog voor gaan shoppen.
    Oh en mocht je nog leuke plankjes voor tegen de muur zoeken: kijk eens eventjes in de folder van de Lidl. No kidding, daar hebben ze deze week echt leukies (vind ik!).



    15 december 2015

    Wat ziet het huis er – nu al – gezellig uit! Heel veel geluk samen in jullie nieuwe huisje! Liefs.



    15 december 2015

    Mooi!!! Wauw! Gaaf meid!



    15 december 2015

    Ooh zo heerlijk licht! Ziet er heel gaaf uit! Ben benieuwd naar de video :-)



    15 december 2015

    Mijn eerste blik viel op jullie vloer, wat onwijs mooi zulke grote plakken!



    15 december 2015

    Gefeliciteerd en veel geluk samen!



    15 december 2015

    Ik ben heel benieuwd naar de rest, want het ziet er al super leuk uit!


    Marrit

    15 december 2015

    Super tof dat jullie definitief zijn verhuisd!
    Ik moet alleen bekennen dat ik me er soms aan stoor dat ik heel scherp naar je foto’s moet kijken wil ik iets onderscheiden wat niet wit is.. :$



    15 december 2015

    Oohh wat ziet het er al ontzettend leuk en gezellig uit!
    Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat! Ik hoop dat jullie er lang van mogen en kunnen genieten:).



    15 december 2015

    Die klok ziet er inderdaad fantastisch uit! Heerlijke woning, gefeliciteerd!



    15 december 2015

    Het ziet er al prachtig uit!



    15 december 2015

    Ik ben heel benieuwd naar je video! Je foto’s zijn in ieder geval prachtig. Hele fijne smaak hebben jullie, en ik ben óók verliefd op die klok hoor!



    15 december 2015

    Ziet er nu al onwijs mooi uit, zo mooi licht vooral allemaal!



    15 december 2015

    Oh wat gaaf! Ziet er heel mooi uit! Veel woonplezier.



    15 december 2015

    Gefeliciteerd en fijn dat jullie verhuisd zijn!
    Mooie woonaccesoires en meubels etc..



    15 december 2015

    Ah, leuk leuk! :D Gefeliciteerd en have fun! ^^



    15 december 2015

    Ziet er echt heeeeel gaaf uit! Leuke eerste foto ook, van jullie samen :) Heel veel geluk samen in jullie nieuwe huisje!



    16 december 2015

    Wauw, Femke. Wat ziet het er al prachtig uit! Je hebt echt een leuk sfeertje gecreëerd op je foto’s.



    16 december 2015

    Oh wauw, het ziet er al mooi uit! En die kaalheid verdwijnt vanzelf, als je er een tijdje woont. Heel veel plezier op jullie eigen plekje! <3



    17 december 2015

    Wat ontzettend fijn! Prachtig!



    17 december 2015

    Aah, ziet er zo leuk uit! En wat fijn dat je de klok en het tv-meubel zo cheap hebt kunnen krijgen! ♥



    19 december 2015

    Wat ziet er al leuk uit! Ik vind jullie klok en bank ook echt heel gaaf. Ben benieuwd naar de video!



    20 december 2015

    Gefeliciteerd! Geniet van je nieuwe stekje :)