Budget tip: 2 toffe shirts voor €15 bij HEMA -
28/01/2016


HEMA Shirt header
Nope. Ik krijg niet betaald om hiervoor promotie te maken. Ik vond het gewoon zó’n fijne actie dat ik dit even met jullie moest delen. Bij HEMA geldt namelijk op héél veel toffe t-shirts ‘2 voor €15’. Hoewel ik normaal gesproken nooit shirts bij HEMA koop, besloot ik na het zien van bovenstaande exemplaren toch een uitzondering te maken. En ik ben er zo blij mee!

HEMA Shirt 2
Al eerder was mijn oog gevallen op het “let’s take a coffee break”-shirt. Ik liet ‘m destijds liggen omdat ik het altijd fijner vind om items meteen in de winkel te passen. Toch bleef ik aan dit shirt denken – hoe stom dit ook klinkt. Ik vond ‘m gewoon zó leuk! Toen ik er naar op zoek ging in de webshop zag ik opeens staan ‘2 voor 15.-‘. WAT?! Ik besloot mijn online winkelmandje te laten voor wat het was en meteen naar de fysieke winkel te stormen. Bij aankomst mikte ik het t-shirt in mijn mandje en ging meteen op zoek naar een tweede exemplaar. Mijn oog viel uiteindelijk op het shirt met de opdruk ‘Don’t Worry’. Die moest en zou ik óók hebben.

HEMA Shirt 1
Het voelde heel gek om twee t-shirts te kopen waarvan ik niet eens wist of ze wel zouden passen, maar ik suste mezelf met de gedachte dat ik ze altijd nog zou kunnen retourneren. En dat ze toch maar €7,50 per stuk waren (beat that Primark!). Eenmaal thuis maakte ik een vreugdesprongetje toen ze prima bleken te passen. De t-shirts vielen misschien ietwat ruim (ik had gekozen voor ‘M’), maar dat vind ik juist altijd heel fijn. Om de één of andere reden draag ik namelijk eigenlijk altijd kleding dat (veel) te groot is. Daar voel ik me gewoon meer comfortabel in. In ieder geval heb ik nu weer twee nieuwe t-shirts in onze (ook spiksplinternieuwe) garderobekast hangen – yay! Voor iedereen die is geïnteresseerd: deze actie is geldig t/m 31 januari 2016.

Wat vinden jullie van mijn t-shirts? Welke vinden jullie het leukste?25 reacties


  28 januari 2016

  Gave shirts, en dat voor zo’n laag prijsje  28 januari 2016

  Wat een leukies! Je hebt er ook toffe foto’s van gemaakt. :D Het is dat ik ze momenteel niet pas met mijn bolle buik, anders was ik zeker even gaan kijken!  28 januari 2016

  Wat een super leuke shirtjes zeg! Weer een goede reden om een bezoekje aan de Hema te brengen!  28 januari 2016

  Ik had ze ook al in de folder gespot! Zo tof!  28 januari 2016

  Aaah, wauw! Ze zijn beide echt heel leuk. Bedankt voor de tip <3  28 januari 2016

  Let’s take a coffee break is echt helemaal van toepassing op mij!  28 januari 2016

  Jeetje, en dat voor 15 euro! Echt leuk!  28 januari 2016

  Ik heb de “don’t worry” liggen, omdat ik in de winkel toch bang was dat de “coffee break” een beetje zou doorschijnen! Op je foto is daar niets van te zien ;) Maar ik vond ze ook echt heel leuk! De hema heeft ook wel eens leuke rokken trouwens :)  28 januari 2016

  Wat een leukies, wanted!!  28 januari 2016

  Toffe shirts! Ze moeten hier ook echt eens een Hema komen openen haha  28 januari 2016

  Cute! De Hema krijgt steeds leukere kleding :) X  28 januari 2016

  Ik ga overmorgen naar de stad, en ga sowieso even een kijkje nemen bij de Hema!  28 januari 2016

  Wat een leuke T-shirts. Bij ons in de Hema zijn pashokjes, dus dan kun je gewoon passen.  28 januari 2016

  OMG Femke ik wil die coffee break. NU!  28 januari 2016

  Wat leuk!! Ik wou dat ze dat soort shirts voor mannen maakten zeg.. :-( Maar ik heb nu wel zin in koffie… Ga ik nu pakken ook. Hahaha!  28 januari 2016

  die zijn cute :D  28 januari 2016

  Wat zijn ze leuk!  28 januari 2016

  Dat coffee-break-shirt is tof zeg! :) Hoewel Don’t worry er ook mag zijn trouwens. Hema heeft wel eens vaker dat soort acties, ik heb ook een aantal shirts daar gekocht en ik vind ze heel fijn en vrolijk!  28 januari 2016

  Wat een leuke shirts!  28 januari 2016

  Hopelijk zijn ze er ook in de Belgische winkels!  29 januari 2016

  Jaa, leuk zijn ze he? Ik ga vandaag even kijken of het shirt er is die ik wou in mijn maat :)  29 januari 2016

  Heel leuke T-shirts! Ik hoop dat ik er nog eentje te pakken krijg in mijn maat.  31 januari 2016

  Ik vind ze allebei leuk! Jammer dat ik dit nu pas lees en dat het al 31 jan. is haha.


  Femke - Youniqueblog

  31 januari 2016

  Je kan ze nog online bestellen ;-)!  31 januari 2016

  Zo jammer dat de actie bij ons in België niet loopt.. Nu ben ik jaloers :-D