De allerleukste mobiele wallpapers voor het nieuwe jaar -
03/01/2016


motiverende wallpapers header
Bij een gloednieuw jaar horen natuurlijk ook spiksplinternieuwe mobiele wallpapers. Tenminste, dat vind ik. Hoewel ik -en volgens mij vrijwel iedereen- niet aan goede voornemens doet, kunnen een aantal motiverende woorden op je mobiele achtergrond nooit kwaad. Welke is jouw favoriet?

motiverende wallpapers
1. Hé… Als je mobiele wallpaper het zegt dan moet het wel waar zijn. Toch? 2. Stiekem wist je dit natuurlijk allang. Toch altijd fijn zo’n geheugensteuntje. 3. Daar mogen immers geen misverstanden over bestaan.

motiverende wallpapers 2
4.Dus: get up and do somehing! 5. Dit is één van mijn favoriete kick-ass quotes ooit. Als je ooit een dipdag hebt, moet je hier zeker even een blik op werpen. 6. Een kleine digitale wijsheid, right there.

motiverende wallpapers 3
7. Immers: iedere stap vooruit ís weer een -erm- stap vooruit. 8. Dat wat dat plaatje zegt. 9. Verstandig om jezelf eens toe te fluisteren wanneer je een sollicitatiegesprek hebt. Jij. Hoort. Hier.

Wat vinden jullie de allerleukste mobiele wallpapers? Ga jij één van deze instellen als achtergrond?22 reacties


  3 januari 2016

  Ah, heerlijk! Het is echt de perfecte tijd om mijn herfstwallpapers eens aan te pakken (ik verander echt heel mijn telefoon ieder seizoen. Achtergronden van telefoon en whatsapp gaan er aan, haha!)  3 januari 2016

  Oh, wat heb je weer een paar onwijs leuke wallpapers op een rijtje gezet. Poeh, ik vind ze allemaal leuk, lastig kiezen! Perfect om af te wisselen komende de tijd!  3 januari 2016

  Oeh, wat een fijne wallpapers <3 Zo lekker motiverend, en oh, al die pastelkleurtjes! Om verliefd op te worden :) Fijn nieuwjaar gewenst!  3 januari 2016

  Wat een inspirerende leukerds! Ik heb de vierde en achtste wallpaper maar eens opgeslagen!  3 januari 2016

  Heerlijk overzicht! Ik onthoud het voor binnenkort, want ik wil nog héél even genieten van een meer kerstig exemplaar, haha … Kan nog geen afscheid nemen! X  3 januari 2016

  Die een na laatste is erg leuk! Ik denk dat ik die als achtergrond ga gebruiken.
  Liefs  3 januari 2016

  Ah ik had nog een mooie kerst gerelateerde wallpaper. Dit komt dus als geroepen! ;-) Liefs  3 januari 2016

  Leuke wallpapers! Ik vind: ”life is tough my darling, but so are you” een hele mooie quote :)  3 januari 2016

  Aah ik vind dit soort wallpapers echt super leuk!  3 januari 2016

  Mooie wallpapers, motiverende tekstjes zijn altijd fijn!  3 januari 2016

  Leuke wallpapers hoor, ik heb er zelf nu 1 van alice in wonderland  3 januari 2016

  Heel leuk! Lekker vrolijk en naar mijn idee zelfs een beetje lente-achtig :-)  3 januari 2016

  Jaaaa, dankje dankje! Mijn vorige wallpaper kwam volgens mij ook ooit eens van jou blog en is aan verandering toe!  3 januari 2016

  Wat een leuke achtergronden! Ik ben alleen niet zo van het regelmatig wisselen van mijn achtergrond.  3 januari 2016

  Nummertje 2 vind ik heel erg leuk! Die ga ik installeren! :)  3 januari 2016

  Er zitten weer erg leuke bij! Ik ga er gelijk een paar opslaan :)  3 januari 2016

  Wat leukkkk, vooral die laatste drie en dan de middelste! Lekker roze en vrolijk :D  3 januari 2016

  Ziet er allemaal zo leuk uit  3 januari 2016

  Die van dreams don’t work vind ik echt leuk!  3 januari 2016

  Wat zijn ze leuk!  3 januari 2016

  Ooh ik wil er meerder van gebruiken. Ik ben toch bijna toe aan een nieuwe want ik heb momenteel kerstboompjes ;-)  4 januari 2016

  Jeetje Femke, hoe doe je dat toch telkens met die achtergronden? Na 3 uur zoekwerk op Pinterest kom ik nog niet eens uit op zulke vrolijke en toffe achtergronden. Speciale technieken voor? Ik ga ze meteen opslaan! Liefs.