Things that made my week...#193 -
02/01/2016


Things that made my week def
Jeeej! Dit is de allereerste ‘Things that made my week…’ van 2016. Kleine bekentenis: ik heb dit artikel nog in 2015 geschreven. Dat vergeven jullie me wel, hè? Deze week had mijn schoonmoeder een wel héél grappige verspreking, vergat ik mijn filmdebuut compleet en gingen mijn vriend en ik naar het dierenasiel. Lees je mee?

 • Wanneer ik met mijn schoonfamilie All You Need Is Love aan het kijken ben en mijn schoonmoeder plotseling zegt: “Kijk! Er zit daar een blonde vibrator.” Om vervolgens meteen haar handen voor haar mond te slaan. “Ik bedoelde LABRADOR!” We kwamen niet meer bij.
 • Wanneer mijn schoonvader vraagt: “Heb jij ergens de schroevendraaier gezien?” Ik, in een poging om een grapje te maken: “Ja, die heb ik gebruikt voor erm… Erm.” Schoonvader: “Ja. Noem maar eens iets technisch.” Ik: “Geloof me. Dat is een struggle waar ik al mijn gehele leven mee kamp.”
 • Als mijn vriend en ik bespreken wanneer we onze kast gaan af verven. Ik, ietwat gefrustreerd: “Pff… Het wordt op dit tempo volgend jaar voordat we die kast af hebben.” *stilte* “Hoewel het waarschijnlijk überhaupt volgend jaar gaat worden, want dat is al over vijf dagen.”
 • Als mijn vriend en ik net boodschappen hebben gedaan om onder andere kip piri piri te maken en bij thuiskomst te bedenken: “…. We zijn de kip vergeten.”
 • Door alle drukte en chaos vergeten dat momenteel het filmdebuut van Carlijn en mij in de bioscoop draait: Fashion Chicks!
 • Wanneer mijn vriend aan het opscheppen is dat hij zoveel in het huis doet: “Noem dan één ding wat jij beter kan,” aldus mijn vriend. Ik: “AARDIG ZIJN!”
 • “Dan moet ik hééélemaal naar het Kruidvat,” aldus mijn vriend. Lees: dat is dankzij ons nieuwe appartement op nog geen 1 minuut loopafstand.
 • Wanneer mijn vriend en ik op de bus aan het wachten zijn nadat we naar het dierenasiel zijn geweest. Vriend: “Je bent aan iets leuks aan het denken – ik zie het aan je glimlach.” Ik: “Ik denk aan Spooky!” (Lees: Spooky is onze nieuwe kattenliefde)
 • Als mijn vriend en ik ons vervolgens gaan verdiepen in het ras. Ik: “Hij komt van oorsprong uit Italië en Zweden.” Vriend: “Oh my god. Dan moeten we ‘m meenemen naar IKEA, want DAN SNAPT ‘IE ALLES!”

Hoe was jullie week? Hebben jullie een fijne jaarwisseling achter de rug?24 reacties


  2 januari 2016

  Hahaha, leuke verspreking had jouw schoonmoeder! :’) En wat tof dat je in Fashion Chicks te zien bent. Geniet van deze week!  2 januari 2016

  Hahaa een blonde vibrator.. labrador  2 januari 2016

  Haha die laatste had ook een opmerking van mij kunnen zijn. Maar begrijp ik het nu goed? Willen jullie een kat? Dat zou ik namelijk erg leuk vinden!!!!
  Liefs  2 januari 2016

  Haha geweldig leuk weer!  2 januari 2016

  Heerlijk weer, haha! Dat van kip piri piri overkomt mij ook wel eens :’) En die verspreking, haha geweldig!  2 januari 2016

  Haha, in mijn dorp woon ik ook dichtbij het centrum en dat ‘excuus’ gebruik ik ook iets te vaak ;) Nog een fijn weekend! Liefs  2 januari 2016

  Hahah geweldig weer!  2 januari 2016

  Hahaha, wat weer leuk! Die verspreking van je schoonmoeder is geniaal, lol.  2 januari 2016

  Hahahha de kat meenemen naar de Ikea! Ik proestte bijna mijn thee uit omdat ik er zo om moest lachen hihi  2 januari 2016

  Hahaha ik zeg spooky mee naar ikea ;)  2 januari 2016

  Haha, wat een leuke momenten weer! Vooral die verspreking van je schoonmoeder ;). Een mooi 2016 (met veel mooie momenten) toegewenst Femke!  2 januari 2016

  Ik heb me doodgelachen om deze!

  x  2 januari 2016

  Hahahahah een blonde vibrator, daar moest ik nu ook even keihard om lachen!  2 januari 2016

  Haha, die laatste is leuk!  2 januari 2016

  Hahaha ik heb weer flink moeten lachen. Die verspreking van je schoonmoeder haha! en ik zie al helemaal voor me dat je zo’n kat mee naar de IKEA neemt haha.  2 januari 2016

  Iets vergeten tijdens de boodschappen is zo herkenbaar ;) mijn vriend en ik maken ook nooit een lijstje, een goed voornemen voor dit jaar!  2 januari 2016

  Hahah ik vind dit zo’n geniaal artikel altijd. Waarom maak ik dit soort dingen nooit mee? :0  2 januari 2016

  Hahahahhahaah hilarisch om te lezen!  2 januari 2016

  Altijd zo’n leuk artikel om te lezen!  2 januari 2016

  Haha jouw schoonmoeder lol. Geweldig!  3 januari 2016

  Vraag me toch af waarom ‘vibrator’ in het hoofd van je schoonmoeder zat ;-)  3 januari 2016

  Haha, wat een leukheid allemaal. Die verspreking, echt prachtig XD  3 januari 2016

  Wat een vreemde verspreking, hahaha.  7 januari 2016

  Hahahaha ik ging echt helemaal stuk om die verspreking xD