De 7 leukste films en series op Netflix om januari door te komen -
05/01/2016


films en series op netflix def
Heeft iedereen de eerste dag na de vakantie overleefd? Mooi. Dan krijg je van mij nu de nadrukkelijke toestemming om vanavond op de bank te ploffen en jezelf te trakteren op een film of drie afleveringen van je favoriete serie. Voor iedereen die hierbij graag wat hulp wil, zet ik
 de allernieuwste en leukste films en series op Netflix van deze maand op een rijtje.

Baby Mama
Een film die -grappig genoeg- mijn vriend uitzocht. Want ja: welke man wil er nou een film kijken of het draagmoederschap kijken? Misschien dat de hoofdrolspeelsters hem overstag haalden: Tina Fey en Amy Poehler. Jeweetwel. Dat komische duo dat ook al een aantal keer verantwoordelijk waren voor de uitreiking van de Golden Globes. En beide te zien waren in Mean Girls als Mrs. Norbury en Mrs. ‘Cool Mum’ George. De film gaat over de carrièrevrouw Kate die via een bureau de ietwat wereldvreemde Angie inhuurt om haar draagmoeder te zijn. Héél vermakelijke film met verrassende twist.

Baby mama

All About Steve
Zoals jullie weten ben ik groot fan van films met Sandra Bullock. Toegegeven: dit is misschien niet één van haar beste films, maar toch wel eentje die je gewoonweg eens gezien móét hebben. Ze speelt in deze film namelijk de -erm- behoorlijk excentrieke Mary Horowitz die er volledig van overtuigd is dat CNN-cameraman Steve (Bradley Cooper!) haar grote liefde is. Om hem hiervan te overtuigen volgt ze hem door het gehele land – uiteraard tegen wil en dank van Steve zelf.
all about steve

Spijt!
Ik doe altijd enórm mijn best om Nederlandse films te vermijden én kinderfilms al he-le-maal. Totdat ik me vorig jaar liet verleiden om tóch eens Spijt! aan te zetten. Jeetje. Het bleek uiteindelijk één van de mooiste Nederlandstalige films die ik ooit heb gezien: ik heb werkelijk tranen met tuiten gehuild om de verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee, waarin pesten geheel centraal staat. Zeker omdat de film ook bijzonder schokkend -tenminste, als je het boek nog niet hebt gelezen- ten einde komt. Snif!
huilen

50 First Dates
Een al wat oudere film, maar pas nét te zien op Netflix: 50 first dates. Vrouwenverslinder Henry (Adam Sandler) wordt verliefd op Lucy (Drew Barrymore) die na een ongeluk lijdt aan geheugenverlies. Toch laat hem dit niet tegenhouden om haar hart te winnen. Vind je deze film trouwens fantastisch? Dan moet je ook eens Blended kijken met Adam Sandler en Drew Barrymore in de hoofdrollen. Deze film is (nog) niet op Netflix te zien, maar een enórme aanrader en een echte feelgood komedie (denk: een mix tussen 50 First Dates en Just Go With It).
50 first dates

My Best Friend’s Wedding
Mijn vriend vindt haar verschrikkelijk, ik vind haar fantástisch: Julia Roberts. Eén van mijn favoriete, ‘oudere’ films waarin zij meespeelt is My Best Friend’s Wedding waarin ook hoofdrollen zijn weggelegd voor Dermot Mulroney en Cameron Diaz. Jules (Julia Roberts) heeft een deal gesloten met haar beste vriend Michael (Dermot Mulroney): zijn ze allebei nog op hun 28ste vrijgezel, dan trouwen ze met elkaar. Twee weken voor de ‘deadline’ krijgt Jules echter te horen dat ze Michael gaat trouwen en Jules doet er vervolgens alles aan om hem terug te winnen. Met verrassend einde!
wedding

Pretty Little Liars – Seizoen 6b
YASSS! Na maandenlang wachten gaat op 12 januari ein-de-lijk het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars in première. Wat betekent dat we een week later (19 januari) van de allereerste nieuwe aflevering van seizoen 6b kunnen genieten. In dit vervolg op seizoen 6 is er een sprong in de tijd gemaakt en zijn de leading ladies allemaal 5 jaar ouder. Echter worden ze wéér geterroriseerd door een persoon en besluiten ze na al die tijd samen te komen om opnieuw op onderzoek uit te gaan.
pretty little liars

Gossip Girl (nu het nog kan!)
Na veel commotie over het verdwijnen van Gossip Girl op Netflix heeft de streamingsdienst bekend gemaakt dat de licentie van Gossip Girl nog tot 2017 is verlengd. Pfiew! Dit betekent dat je in ieder geval nog tot het einde van dit jaar kan genieten van het excentrieke leven van de Upper East Siders en met name de iconische uitspraken van Blair Waldorf. Ik zeg: geniet ervan nu het nog kan ;-)
blair waldorf
Welke film of serie wil jij in januari gaan kijken?

Kijk ook eens op…| FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?28 reacties


  5 januari 2016

  Alleen Baby Mama ken ik niet, die ga ik eens een keer bekijken :-)! Ik kijk nu de serie The Client List.  5 januari 2016

  50 first dates blijft leuk! Ik keek gister I love you man, ook een leuke film!  5 januari 2016

  All about Steve en Spijt! staan op mijn lijstje. Ik ben ook niet zo van de Nederlandse films. Maar ben wel benieuwd naar Spijt! Ik moest het boek vroeger lezen en kan me nog goed herinneren dat ik het best wel een leuk, maar zielige boek vond.  5 januari 2016

  Meteen zin om Gossip Girl vanaf het begin te kijken! Hoewel ik alles al 100 keer heb gezien..  5 januari 2016

  Ik ben echt benieuwd naar het nieuwe, naja de rest van seizoen 6!  5 januari 2016

  Ik kijk ook uit naar PLL. Iedere keer irriteer ik me er weer dood aan dat het nergens over gaat en dat ze zo dom bezig zijn maar ik kan ook niet stoppen met kijken haha.  5 januari 2016

  All about Steve is echt hilarisch!  5 januari 2016

  Helaas, ik ken ze allemaal al, maar het zijn wel echte aanraders inderdaad, vooral All about Steve, Sandra Bullock is weer geweldig!  5 januari 2016

  Yes, Netflix tips! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de film All About Steve!  5 januari 2016

  Yaaas, PLL! Ik kan echt niet wachten. All About Steve vind ik ook zo’n geweldige film.  5 januari 2016

  50 first dates is zo leuk!

  x  5 januari 2016

  Fijne lijst! De films kende ik nog niet, de series wel en ik kijk echt enorm uit naar het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars!  5 januari 2016

  Ik ben gisteren begonnen met Jessica Jones en hoewel ik het helemaal niet had verwacht vind ik dat een verrassend leuke serie!  5 januari 2016

  Ik zit nog maar aan het eerste seizoen van Pretty Little Liars, dus ik ben nog wel even zoet :-). Mijn zus raadde me ook al Gossip Girl aan. Als het op termijn zou verdwijnen van Netflix, kan ik maar beter opschieten!  5 januari 2016

  Ik was zoooo blij toen Gossip Girl verlengd werd (lees: in shock). Ik helemaal stressen dat ik t nooit af kreeg, dus toen ik 2 jan netflix weer bezocht, zag ik opeens gossip girl nog staan, woehoeee  5 januari 2016

  Ik kan echt niet wachten tot PLL weer begint. Die tijd tussen 6a en 6b leek wel jaaaaaren te duren!  5 januari 2016

  Leuk!!! baby mama kende ik nog niet  5 januari 2016

  Jaaaaa PLL!! Ik kan echt niet wachten tot het nieuwe seizoen, spannendddd! Leuk om die andere er ook tussen te zien, heb ik weer wat te doen op deze ijzel vrije dag ;)  5 januari 2016

  beste series die ik op netflix heb gezien, the vampire diaries (the best) teen wolf ook enorm goed, Lost wel goed maar op het eind word het vager en vager, the walking death heel spannend maar onwijs goor en pretty little liars is ook onwijs goed en spannend!  5 januari 2016

  Oh goed om te weten want Gossip Girl wilde ik graag nog eens alles van herbeleven!

  Pretty Little Liars ben ik aan het kijken… ik weet NOG STEEDS niet wat ik er van vind. Sowieso super spannend en mysterieus… maar soms zo dom!! Leren die meiden nou echt gewoon helemaal niks??? Frustrerend!

  En ik loop flink achter, dus A is NOG STEEDS niet onthuld!! Al kon ik de spanning niet meer aan en ben ik spoilers gaan lezen op internet :’)

  Maar ik bedoel… kom op… Hoe lang kan het duren om iemand te onthullen?  5 januari 2016

  Gossip Girl en PLL <3  5 januari 2016

  Je hebt een mooi overzicht gemaakt. My 50 first dates blijft altijd een leuke film. Ik heb hem al een aantal keren gezien, maar als ‘ie dan weer op TV komt, blijf ik toch hangen om de film weer af te kijken.
  Ik ben blij dat het januari is want gisteren is The Blacklist weer begonnen. Seizoen 3 wordt nu uitgezonden op RTL5 en ik zit er weer helemaal lekker in. Verder heb ik niet heel veel tijd om series te gaan kijken, helaas. Nog even bikkelen voor mijn opleiding.  5 januari 2016

  Hi, ik hou van de film 50 First Dates :) Ik heb deze film eigenlijk al te vaak gezien maar ik vind het verhaal zo leuk. In januari hoop ik iets minder films/series te zien als in december en iets meer in de sportschool door te brengen!  5 januari 2016

  Hmm pretty little liars heb ik nog nooit gezien maar ik hoor van verschillende kanten dat dit een hele leuke serie is :-)
  Liefs!


  Mieke | Mieksmind

  5 januari 2016

  Spijt heb ik toevallig vandaag gezien! Super benieuwd naar het vervolg van Pretty Little Liars!!  7 januari 2016

  Baby Mom lijkt me echt grappig! Ik ben nu begonnen met Suits en het 5e seizoen komt deze Januari uit dus ik heb nog wel even te gaan ;)  26 januari 2016

  Super leuke lijst! Ik houd echt enorm van Pretty Little Liars! Ik was bang dat de sprong vooruit in de tijd de serie geen goed zou doen, maar mijn angst was voor niets; ze zijn nog altijd even fabulous en fantastisch! Love it! Ik deelde onlangs mijn top 5 feel good series, waarvan een aantal ook op Netflix staan.  7 februari 2016

  I LOVE GOSSIP GIRL. Zo en dat moest even in Caps lock hoor