Hoera! Mijn blog bestaat vandaag 5 jaar -
01/01/2016


5 jaar def
Gelukkig nieuwjaar allemaal! 2016 begint voor mij extra feestelijk, want mijn blog bestaat vandaag 5 jaar. Hiep, hiep, HOERA! Zoals jullie ondertussen wel weten blog ik al 8 jaar, maar precies 5 jaar geleden zette ik Younique op. Het is soms zo gek om erover na te denken hoe mijn leven eruit had gezien zónder blog. Eén ding weet ik zeker: mijn leven zou een stuk saaier zijn geweest.

Hoewel dit blog mij veel tijd kost, heeft het zoveel leuke dingen op mijn pad gebracht. Van samenwerkingen met toffe merken (HEMA! Radbag!) tot de mensen die ik zonder mijn blog waarschijnlijk nooit had gekend (*ademt in* Shifra, Justine, Anne, Dagmar, Denise, Ingeborg, Iris, Tedje -in 2016 gaan we elkaar écht ontmoeten-, Emilia, Sophie en zóveel lieve meiden meer die ik nu vast ben vergeten te benoemen). En dan heb ik nog niet eens benoemd hoe belangrijk mijn blog is als visitekaartje voor mijn freelance werk. En gewoonweg mij als persoon. Overigens niet altijd handig omdat iedereen mij nu ziet als een door unicorn geobsedeerde kleine opdonder met een crush op Liam Hemsworth en de wens om eens roze cupcakes te bakken met Hilary Duff. Wat grofweg natuurlijk wel klopt, maar…. Niet helemaal ;-)

Oh, en natúúrlijk heb ik (traditiegetrouw) weer een héél leuke winactie voor jullie in petto. Of… Winacties? Ditmaal wil ik de keuze namelijk aan jullie overlaten. Ik heb het afgelopen jaar een hele hoop toffe spullen voor jullie verzameld welke ik in één pakket zou kunnen weggeven óf twee. Denk aan een dekbedovertrek van Primark in kattenstijl, het boek Girl Online van Zoe Sugg en een échte chick flick. Vandaag zal ik een foto op Instagram posten waarbij ik jullie laat stemmen. Naar aanleiding van jullie feedback zal ik de aankomende week de uiteindelijke winactie online laten komen.

Voor nu: geniet van deze eerste dag van 2016! Jullie hebben mijn toestemming om te ontbijten met een oliebol ;-) 49 reacties


  1 januari 2016

  Eerst en vooral een prettig nieuwjaar toegewenst! En gefeliciteerd met je blogverjaardag! (:  1 januari 2016

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog Xoxo  1 januari 2016

  Wauw, 5 jaar alweer. Wat een mijlpaal. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, dat er nog maar veel mogen volgen. En over die winactie, 2 leuke pakketten?! :-)! Ik wens jou een heel fijn, gelukkig, gezond 2016. Dat het een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten :-)!  1 januari 2016

  Gefeliciteerd! En natuurlijk, gelukkig nieuwjaar :) Ben heel benieuwd naar de winactie(s), primark dekbedovertrek in kattenstijl maakt me heel nieuwsgierig!  1 januari 2016

  Gelukkig nieuw jaar! En gefeliciteerd met je blog! Dat is nog eens een goed begin van 2016 :)  1 januari 2016

  Gefeliciteerd, wat tof! Natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar :D  1 januari 2016

  Allereerst wens ik jou uiteraard een stralend nieuwjaar toe vol met nog meer geluk en liefde. Daarnaast van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal zeg. 5 jaar is echt een heel mooi getal en hoop het zelf ook nog ooit te gaan halen haha. Ik geniet in ieder geval intens van je mooie artikelen en jouw originaliteit en vond het heel leuk je in het echt ontmoet te hebben. Hoop dat dit in 2016 ook weer gaat gebeuren hihi.  1 januari 2016

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


  Anita te Gussinklo

  1 januari 2016

  Een heel Gelukkig, Gezond en Gezellig 2016.
  En natuurlijk Gefeliciteerd met je blogverjaardag.  1 januari 2016

  Oliebollen voor ontbijt, check! Een gelukkig nieuw jaar Femke! En gefeliciteerd met je blog! Veel Liefs  1 januari 2016

  Gefeliciteerd! Wauw, 5 jaar alweer.. Dat is best lang! Ik hoop dat je nog heel lang door blijft gaan met bloggen. En dat dekbed in kattenstijl? Dat klinkt wel heel veelbelovend. Ik ben erg benieuwd.
  Liefs  1 januari 2016

  HOERA, gefeliciteerd met je blog verjaardag! :)
  & gelukkig nieuwjaar!  1 januari 2016

  Het ontbijt met een oliebol was heerlijk hoor! ;-) Gefeliciteerd met jouw 5-jarige blogverjaardag én natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!  1 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd met je blog-jubileum.  1 januari 2016

  Wauw gefeliciteerd, al 5 jaren? Op naar het 6e jaar! Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar die winactie, het klinkt ieder geval heel erg leuk! En ik wil je natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar wensen!  1 januari 2016

  congrats en happy 2016 :D  1 januari 2016

  Van harte gefeliciteerd, wat een mooie mijlpaal! En een gelukkig nieuw (blog)jaar! :D  1 januari 2016

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en een gelukkig nieuwjaar!  1 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar en van harte gefeliciteerd met je eerste 5 jaar! Op naar nog vele mooie jaren :D  1 januari 2016

  Van harte gefeliciteerd! Wat een mijlpaal, 5 jaar. Op naar de volgende 5 jaar!  1 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd met je blog ^^  1 januari 2016

  Aaah, gefeliciteerd Femke! Wat ontzettend lang, 5 jaar.. Toen was ik 10 en wist ik nog niet eens wat bloggen was. Heel gaaf! Fijne nieuwjaarsdag! Liefs.


  Julia

  1 januari 2016

  Allereerst, gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!
  Ik kwam toevallig op je blog terecht en zag wat voor superleuke dingen jij allemaal doet en dat je communicatie en informatiewetenschappen hebt gestudeerd, wat mij ook al een tijdje leuk lijkt! Ik vroeg me daarom af waar je communicatie en informatie wetenschappen hebt gestudeerd, en hoe je de studie hebt ervaren? Ben erg benieuwd haha.  1 januari 2016

  Gefeliciteerd met je blog! Echt een mijlpaal die 5 jaar zeg :)
  Liefs, Susan  1 januari 2016

  Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag en een gelukkig en gezond nieuwjaar  1 januari 2016

  5 jaar alweer! Gefeliciteerd! Dat er nog vele jaren volgen. Ik ben helemaal weg van je blog!
  Ben benieuwd naar de winactie.

  Liefs Amy  1 januari 2016

  5 jaar alweer. Wat een ontzettend mooi getal om het nieuwe jaar te starten!
  XOXO esmee  1 januari 2016

  Proficiat met je blogverjaardag!  1 januari 2016

  Wauw, 5 jaar! Gefeliciteerd! :) Keep up the good work, xxx  1 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd met je blog!!!!  1 januari 2016

  Wauw! 5 jaar! Wat vliegt de tijd! Dubbel feest voor jou vandaag! Gefeliciteerd en een gelukkig nieuwjaar! Op een mooi, liefdevol en stralend 2016! Liefs  1 januari 2016

  Wat een tijd, vijf jaar! Wauw, gefeliciteerd hoor! Ik hoop ook echt de 5 jaar te bereiken en dat jij ook nog lang door mag kunnen gaan. Ook ee heel fijn jaar toegewenst en veel geluk. Liefs!  1 januari 2016

  Vijf jaar alweer. Wat vliegt de tijd toch!  1 januari 2016

  Wauw, 5 jaar is echt lang, haha! Gefeliciteerd met je blogverjaardag, en ook een gelukkig nieuwjaar toegewenst <3  1 januari 2016

  Super leuk dat je al zo lang met je blog bezig bent! Inspirerend!
  Gefeliciteerd en gelukkig nieuw jaar xxx  1 januari 2016

  Whaaaattt dit is al zo een lange tijd!! Gefeliciteerd! En ook nog een heel gelukkig Nieuwjaar, met veel goede moed en lachende gezichtjes.

  Knuffel, Amber  1 januari 2016

  Happy new year en gefeliciteer met je blogjaardag! 5 jaar is een hele tijd. En je doet het kei goed. Enne, ik heb ontbeten met een oliebol ;)  1 januari 2016

  Heel erg gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Uiteraard ook een heel gelukkig nieuwjaar en veel geluk in je mooie nieuwe huis :)  1 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd! Je blog is zo leuk!  1 januari 2016

  Jaaa zo leuk dat ik je door mijn stage nog eens mocht ontmoeten! Wauwie 5 jaar alweer! Gelukkig ben je zo’n vrolijke confetti strooister met brabantse nuchterheid en leuke opmerkingen. De ideale combinatie als je het mij vraagt! ;-) met andere woorden; ga zo door!  2 januari 2016

  Gefeliciteerd en natuurlijk ook een heel gelukkig en gezond 2016!  2 januari 2016

  Via deze weg nogmaals een dikke proficiat!  2 januari 2016

  Wat gaaf dat je blog al zo lang bestaat! Gefeliciteerd!  2 januari 2016

  HEEL snel een sushi date plannen met z’n allen <3


  Femke - Youniqueblog

  3 januari 2016

  JA! Ik zeg: strooi met wat data in de groepsapp :-)  3 januari 2016

  Oh, oeps, sorry dat ik te laat ben, maar bij deze gefeliciteerd Femke! Ik hoooop dat je nog véél jaren verder gaat bloggen want je blog is leuk, neh.  6 januari 2016

  Gefeliciteerd! En omg ik ken je blog dus al echt super lang want je was volgens mij nog niet zo lang bezig toen ik je blog leerde kennen. Je was toendertijd ook een volger van mijn oude blog haha  8 januari 2016

  Wauw wat een mijlpaal! Als ik had doorgezet met bloggen toen ik pas begon, was ik nu -even rekenen- ook 4 a 5 jaar verder! Hopelijk blijf je nog lang bloggen! :)  22 januari 2016

  Van harte gefeliciteerd. Ik besta nog maar net 5 maanden … dus een uitdaging als ik jouw blog zie. Professioneel en uitnodigend.