15 dingen die je misschien in februari hebt gemist -
29/02/2016


Terugblik op februari def
Als er één ding is wat ik soms zo ontzettend jammer vind, is dat het internet zo snel gaat. Ik post vrijwel iedere dag, maar na 24 uur lijkt zo’n post opeens… Poef. Verdwenen. Daarom lijkt het mij leuk om jullie iedere maand een overzicht te geven. Ik geef jullie inzicht in mijn analytics (Wat was de meest bekeken post van afgelopen maand?), deel mijn favoriete posts van anderen en vertel wat mij de afgelopen maand bezig heeft gehouden.

Fulltime bloggen
Dat de ambitie om fulltime te bloggen nogal een discussiepunt is, bleek uit mijn post waarin ik uitleg waarom ik niet fulltime zou willen bloggen. Ik vond het zo bijzonder om te lezen hoe iedereen hier een andere kijk op heeft. Waar de één geheel snapte waar ik vandaan kwam en zelf ook niet fulltime zou willen bloggen, droomde een ander er wel van om zich hier fulltime op toe te leggen. Daarnaast hadden sommige weer een hele verfrissende kijk op fulltime bloggen en vroegen zich af: “Als je vrijwel iedere dag post… Dan blog je toch ook fulltime?” Tja. Als je het zo bekijkt blog ik inderdaad al fulltime. Het was in ieder geval súperinteressant om al jullie reacties te lezen. De top 3 wordt afgesloten door ‘De 7 leukste films en series om in februari te kijken‘ (Spoiler: Morgen komt de kersverse maart-editie online) en ‘Things that made my week…#197‘ (Geen idee waarom, maar: YAY!).

Always, always a bridesmaid
Wanneer je mij op Instagram volgt weet je dat ik ook hier veel persoonlijke dingen post. Zo postte ik dat mijn vriend en ik ein-de-lijk naar de Efteling waren geweest voor ons 5-jarig jublieum (lees: de dag erna waren we alweer 5,5 jaar samen) en deelde ik het heugelijke feit dat Wikkie (ook: eindelijk!) zich langer dan 10 seconden zich door mij laat vasthouden. Toch was het grootste persoonlijke hoogtepunt toch wel het feit dat mijn zus mij vroeg als ceremoniemeester én trouwambtenaar. Een foto die hierom dan ook de meeste likes van jullie mocht ontvangen. Superlief hoe jullie allemaal meeleefden! Op Facebook was juist mijn zelfgemaakte quote het populairst
Quote Winkelen
Waar ik blij van werd
Zoals jullie weten, lees ik ook veel andere blogs. Eén van de blogs die mij het meest is bijgebleven van afgelopen maand, is dat van Anne: hoe de blogwereld de laatste tijd is veranderd. Iets wat ik zelf ook sterk aanvoelde. Er werd minder door iedereen gepost, minder gelezen én minder gereageerd. Een post die je even aan het denken zet. Onder het mom van mégoriginele do-it-yourself werd ik blij van de DIY van Shira die haar bureaustoel had bekleed met modpodge (wat een gaaf effect!) en dit briljánte kattenkrabhuis. Mijn vriend en ik hebben even overwogen het na te maken in mintgroen, maar we zijn bang dat het nooit zo mooi wordt als het origineel. Daarnaast waren er op Chapter Friday héél toffe (gratis) printable to-do/goal- lijstjes te vinden en tipte Fleur deze awesome weekoverzicht krijtbordjes voor slechts €4,-. Helaas waren ze in mijn Flying Tiger nog niet te vinden, maar ik ga het zeker in de gaten houden.

Verder…
Ben ik enórm druk geweest met werk, maar op een totaal niet vervelende manier. Mijn werk was echt opvallend divers: Het ene moment beet ik me vast in een interview voor Cosmopolitan en werkte ik een tof dossier uit voor Fashionista, het volgende moment dacht ik na over een nieuwe online insteek voor Shoeby en schreef ik stukjes voor Apple. Dan moet je jezelf soms even knijpen hoor, hoe leuk je baan is. Toch waren er ook genoeg momenten van ontspanning. Ik ging naar twee ontzettend grappige bioscoopfilms (How To Be Single en Dirty Grandpa – vooral van deze laatste had ik écht niet verwacht dat die zo leuk zou zijn), vierde voor het eerst als een échte Bosschenaar carnaval en ging onder andere lunchen bij één van de leukste lunchplekken in Den Bosch: DIT. Ook een eervolle vermelding waard: Ik maakte cake van thee.

Wat vonden jullie de allerleukste post van februari? En vinden jullie het leuk om op deze wijze een overzicht te krijgen van de afgelopen maand?



15 reacties


    29 februari 2016

    Ik ken nog niet alle artikelen waar jij blij van werd dus ik ga vrolijk doorklikken. De film ‘Dirty Grandpa’ had ik nog niet van gehoord, nu ben ik nieuwsgierig naar deze film geworden!



    29 februari 2016

    De verschillende ideeën over fulltime bloggen is wel interessant. Ik snap het idee van niet fulltime bloggen, maar dat je inderdaad antwoord krijgt dat je bijna dagelijks blogt en dan dus fulltime blogt, is een bijzondere insteek waar wel wat waarheid in zit.



    29 februari 2016

    Ah leuk, zo’n overzichtje! Ik ga dat artikel over fulltime bloggen zeker even teruglezen, interessant… :)



    29 februari 2016

    Die discussie is inderdaad heel interessant over fulltime bloggen; een leuk en actueel onderwerp:)



    29 februari 2016

    Dat artikel over fulltime bloggen had mij ook heel erg aan het denken gezet! Ook de reacties van iedereen waren heel interessant om te lezen. En super leuk zo’n overzicht van de maand!



    29 februari 2016

    YES. Ik heb gewoon helemaal niets gemist haha! Ik vind het nog steeds zoooo gaaf dat je dat voor je zus gaat doen
    verder kan ik me helemaal vinden in jouw lijstje met dingen die je de moeite waard vond. Die post van Anne vond ik ook inspirerend en daar ben ik toen ook op verder gaan bloggen. Een hele interessante discussie en ontwikkeling!



    29 februari 2016

    De post over fulltime bloggen vind ik wel heel interessant! Iedereen heeft daar natuurlijk een andere kijk op, maar dat maakt het leuk :)



    29 februari 2016

    Haha ik heb dus niks gemist … ;)! Maar geef wel eerlijk toe dat ik niet elke dag kom lezen.. maar ik vind jou blog altijd lekker om in t weekend ‘s ochtends lekker door te lezen!



    29 februari 2016

    Wat een heerlijk overzicht Femke: hier word ik nou echt heel blij van! Ik word toch iedere dag een boel blij van jouw prachtige blog met allemaal inspirerende dingen haha! En wat fijn dat je zoveel plezier hebt in je werk: ik denk dat menig dame zich daar wel in kan vinden met zo’n prachtige baan als jou ;-). En ja DIT vond ik zelf ook echt heel leuk, big jeej dus daarvoor !



    29 februari 2016

    Wat een leuk overzicht! Gelukkig had ik niet zoveel gemist. Wat leuk dat je zus je gevraagd heeft zeg! Ik ga het artikel over fulltime bloggen even teruglezen, want die heb ik wel gemist.



    29 februari 2016

    Wat leuk zeg allemaal. Liefs Iep xo



    29 februari 2016

    Heel leuk om te lezen, Femke!



    29 februari 2016

    Super leuk zo een overzichtje, ik vind je schrijfstijl echt vermakelijk!



    1 maart 2016

    Heel erg handig zo een overzicht, al ben ik van mening dat ik eigenlijk niks mis hihi



    9 maart 2016

    Heel leuk zo’n terugblik! Ik zeg blijven doen :-)