9 frisse mobiele achtergronden voor het voorjaar -
28/03/2016


mobiele achtergronden voor het voorjaar def
Nu de klok weer vooruit is gedraaid naar de zomertijd en ik mijn eerste paasontbijt achter de kiezen heb, vond ik het weleens tijd om mijn mobiel ook weer in een voorjaarsjasje te steken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik zóveel leuke achtergronden tegen dat ik bijna niet kon kiezen. Ik zette ze op een rijtje.

mobiele achtergronden voor het voorjaar 1
1. Hoe vrolijk is deze marble achtergrond in snoepkleurtjes? Ben ik de enige die hier minutenlang naar kan turen? 2. “Florals? For spring? Groundbreaking.” Om de één of andere reden moet ik altijd aan dit fragment uit The Devil Wears Prada denken wanneer ik in de lente zie dat winkels diverse bloemen ter decoratie hebben opgehangen. Ja. Ik denk vaak in filmquotes. 3. Geef je stiekem meer de voorkeur aan een abstract bloemenpatroon? Dan is dit de mobiele achtergrond voor jou.

mobiele achtergronden voor het voorjaar 2
4. Channel je inner hipster met deze mobiele achtergrond bomvol cactussen. 5. Mijn persoonlijke favoriet: Get it girl! Misschien niet per se voorjaarsgerelateerd, maar ik vind de opmaak van deze achtergrond wél lekker fris. 6. Ben je geen fan van cactussen (of ben je ze gewoonweg helemaal beu) dan kun je je mobiel natuurlijk ook een exotisch tintje geven met deze mobiele achtergrond.

mobiele achtergronden voor het voorjaar 3
7. Maar écht… Zo loop je op de zaterdag vóór Pasen jezelf wat koelte toe te wapperen bij Paaspop, en nog geen twee dagen later wordt opeens code geel afgegeven. Yep. In het voorjaar kan echt álles gebeuren. Qua weer, tenminste. 8. En nóg meer bloemen om het voorjaarssfeertje erin te houden. 9.  You are very smart. Dat je het maar voor de rest van het jaar in je oren knoopt.

Wat is jullie favoriete wallpaper? Hoe vaak veranderen jullie de achtergrond van je mobiel?29 reacties


  28 maart 2016

  Oh nee, ze zijn allemaal veel te leuk dat ik niet kan kiezen! Ik heb nu “Florals? For spring? Groundbreaking”, Get It Girl en de palmtakken opgeslagen. Zo kan ik lekker afwisselen. :)


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Aaah, superleuk ;-) En slim! Ik vergeet dat juist, waardoor ik vervolgens weer maan-den-lang met dezelfde achtergrond rondloop…  28 maart 2016

  Ik verander mijn achtergrond eigenlijk nooit, maar nu ik deze zie, snap ik niet waarom ik dat nooit doe hahaha . Ze zijn echt super leuk!!


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Ik doe dat ook echt te weinig! Terwijl ik er wel altijd zó vrolijk van word :-)  28 maart 2016

  Leuk! Ik vind de achtergronden van de middelste rij het leukste  28 maart 2016

  Ik heb die met die bloemetjes gesaved… Want lente, jeweettoch ;)


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Exactly, girlfriend, exactly!  28 maart 2016

  Onwijs leuke achtergronden!  28 maart 2016

  love de eerste 3 :D  28 maart 2016

  Oeh, die exotische palmbomen ga ik gebruiken! <3


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Súperleuk!  28 maart 2016

  Nummer 1 staat ingesteld! :-)


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Ah, súpertof!  28 maart 2016

  Erg leuk!  28 maart 2016

  Vooral nummer 6 vind ik erg leuk! X  28 maart 2016

  Omg, wat leuk! Vind ze allemaal echt geweldig, dus dat word moeilijk kiezen! Heb een nieuwe mobiel, er komen nieuwe hoesjes aan en dus ook achtergronden aan! Bedankt. Liefs,


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Ooo, daar hoort natuurlijk ook een nieuwe achtergrond bij :-)  28 maart 2016

  Die met die plantjes vind ik leuk!

  x  28 maart 2016

  Ik vind ze allemaal wel erg leuk:D  28 maart 2016

  Die met die palmbladeren is gewoon geweldig!  28 maart 2016

  Oh man, ik heb de achtergrond al jaren niet meer veranderd. Trek dat niet zo heel goed, haha. Maar ik vind die met palmbomen wel heuuuul leuk, dus misschien moet ik me er eens aan wagen.


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Ik verander de achtergrond ook echt maar vier keer per jaar – meestal wanneer het seizoen wisselt. Zou het eigenlijk ook vaker moeten doen, want het is zo leuk :-)  28 maart 2016

  Oeh, ze zijn leuk! Bloemetjes en quotes zijn altijd goed, maar palmbomen zijn ook geweldig!  28 maart 2016

  Leuke achtergronden!  28 maart 2016

  Dat hoesje heb ik moeten verkopen omdat ik nu een S Plus heb maar als ik hem zie.. hij blijft leuk!


  Femke - Youniqueblog

  28 maart 2016

  Ah, wat balen :-( Ik blijf ‘m inderdaad ook nog steeds cute vinden!  28 maart 2016

  Die eerste drie vind ik heel gaaf! Ik hou wel van achtergronden met veel kleur! Dan knalt het lekker van je scherm! -x-  29 maart 2016

  Eigenlijk verander ik mijn achtergrond alleen als ik dit soort artikelen tegenkom haha. Anders denk ik er gewoon niet aan om hem te veranderen.
  Ik ga de über hipster eens in me loslaten en de cactussen als achtergrond instellen;-)  30 maart 2016

  Die marble achtergrond vind ik héél leuk! :)