Things that made my week...#205 -
27/03/2016


Things that made my week def
VROLIJK PASEN! Op het moment dat je dit leest, ben ik waarschijnlijk (ietwat brak) aangeschoven aan het paasontbijt na een héél gezellige dag Paaspop. Iets waarvan Roy en ik last-minute hadden besloten er tóch heen te gaan. Deze week ontdekte ik dat Wikkie toch íéts meer verantwoordelijkheden met zich meebracht dan ik dacht, waren mijn collega’s mij totaal niet dankbaar voor mijn geneurie op de afdeling en had ik een gênant moment op de ondergoedafdeling. Lees je mee?

 • Roy begint uit het niets héél hard te lachen. Ik: “Wat is er?” *Roy lacht nog harder* Ik: “Wat is er nou?” Roy: “Wikkie spinde zo hard, dat ze zich bijna verslikte tijdens het eten.” Aaaw.
 • Ik: “Vandaag staat er een post op mijn blog waarom het leuk is om twintiger te zijn.” Roy: “Nog even en je bent dertig.” *werpt hem een boze blik toe*
 • *Roy houdt zijn hoofd schuin* Ik: “Wat ben je aan het doen?” Roy: “It raises my cuteness factor.”
 • Wanneer we tickets voor Paaspop hebben besteld en ik de volgende dag pas geschrokken bedenk: “Wacht… Wie geeft Wikkie dan te eten?!” #firstcatproblems
 • Wanneer collega’s -tot hun grote irritatie- gedurende dag een carnavalsnummer én ‘Work’ van Rihanna in hun hoofd hebben ‘hangen’. Collega 1: “Wiens schuld was dat carnavalsnummer?” Collega 2: “Femke.” Collega 1: “En ‘work’ dan?” Collega 2: “Oók Femke!” Ik: “Sorry!”
 • Dat je zelfcorrigerend ondergoed aan het uitkiezen bent (jeweetwel: voor die ene jurk waar ieder normaal type ondergoed in doordrukt) en Roy opeens een vage kennis tegenkomt. Ik kon wel door de grond zakken van schaamte en ben al murmelend naar de sectie met ‘spannend’ ondergoed doorgelopen.
 • Als ik op een gang bij Shoeby foto’s aan het maken ben voor Instagram en een collega langsloopt die vraagt: “Ben je gevallen, ofzo?” Ik: “Nee, dit is de bedoeling!”
 • Verrassend veel reacties krijgen op de enquête over Younique! Zó leuk en interessant om te lezen. Aankomende week zal ik de resultaten delen, dus áls je nog je mening wilt delen klik dan hier.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad? Geniet van de paasdagen!

P.s. Gezien de fotogallerij niet bij iedereen naar behoren werk, ben ik momenteel op zoek naar een ander alternatief. Suggesties zijn welkom! Hopelijk kan ik dan volgende week weer persoonlijke foto’s met jullie delen.

Categorie: Persoonlijk


14 reacties


  27 maart 2016

  Haha, die eerste is vooral erg leuk! FIjne paasdagen Femke!
  Liefs  27 maart 2016

  Roy heeft gelijk. Echt nog even en je bent dertig. Het lijkt nog maar pas gisteren dat ik twintig werd, maar binnen minder dan twee jaar staat er al een drie vooraan, HELP! :-)  27 maart 2016

  Mooie momenten afgelopen week. Fijne paasdagen!  27 maart 2016

  Haha ik vind de 30 vanaf 25 jaar ineens heel snel eraan komen! Ahhh first cat problems hihi!  27 maart 2016

  Aaah, arme Wikkie die zich bijna verslikte. Haha! Katten zijn gek :). Fijn paasweekend!  27 maart 2016

  Hahaha ondanks dat er ook bij ons veel van de poes gehouden wordt, bedenken wij ook pas altijd ná het plannen van iets dat er iemand moet zijn die haar eten kan geven. Oops! Fijne Paasdagen! <3  27 maart 2016

  Ah leuke momenten!! Fijne Pasen!  27 maart 2016

  Aah! Lieve Wikkie toch! Ik ga trouwens nog even je enquête invullen! Fijn Pasen!  27 maart 2016

  Wat gaaf dat je naar paaspop gaat, veel plezier!

  x  27 maart 2016

  Jij ook fijne Paasdagen! Ik hoop niet dat je al te brak bent haha.  27 maart 2016

  Jij ook een fijn Pasen! Ohjee dat in de lingerieafdeling moet echt awkward zijn geweest. Zoiets zie ik mezelf ook voor hebben :)  28 maart 2016

  Haha geweldig weer!  29 maart 2016

  Hahaha geweldig artikel weer! Echt heel leuk om alles zo op te schrijven waar je vrolijk van wordt. Jij en Roy lijken me echt een prachtig en humoristisch koppel!  30 maart 2016

  Aah wta jammer, die foto gallerij was zo leuk. Ik hoop dat je snel een oplossing kunt verzinnen!