5 dingen die ik héél graag met jullie wil delen -
09/04/2016


dingen die ik heel graag met jullie wil delen
*channelt inner Julie Andrews* “These are a few of my favorite things...”. Blijft dit nummer ook zo in jullie hoofd hangen? Afgelopen week heb ik een heleboel nieuwe dingen ontvangen, waar ik te enthousiast over ben om níét met jullie te delen. Van mijn eerste aankopen (op National Glamour Day) bij Loavies tot de virtual reality bril die mijn vriend mocht lenen van een collega. Kijk je mee? 

Favoriet 1 def
Toen Roy zei dat hij enkele dagen van een collega een virtual reality bril mocht lenen, was mijn eerste reactie: nóóóó. Om de één of andere reden ben ik er nooit echt nieuwsgierig (genoeg) naar geweest en bovendien stond één ding vast: ‘virtual reality bril in het appartement, zeg maar dag tegen je vent.’ Toch was Roy zo lief om ook mij even die bril op te laten zetten. Mijn eerste reactie? “Dit is bizár!” Opeens zat ik in de wereld van Kung Fu Panda naar -jawel- Kung Fu Panda te kijken. Echt héél veemd. Ook zette Roy een filmpje aan waarbij een sneeuwkonijn tevoorschijn kwam en er opeens buitenaardse wezens ons bezochten. Vervolgens ging dat konijntje dus achter mij schuilen (Ja! Dat kun je dus zien als je je omdraait!) en keek ‘ie me recht in de ogen aan. Facking vet. Moet je eens voorstellen wat er over 10 jaar wel niet mogelijk is! Overigens zou ik dan nimmer nooit geen horrorfilm met een virtual reality bril willen kijken. Vriendelijk, bedankt.

Lauren Conrad Celebrate 2
JAAA! Ik ben zó blij dat ik eindelijk het nieuwste boek van Lauren Conrad heb mogen ontvangen: Celebrate. Ik keek hier echt al máánden naar uit en had ‘m meteen gereserveerd zodra het kon. Wat overigens wel bizar was: de prijs varieerde enorm. Bij de ene webwinkel was (of: is) dit boekt te koop voor €31,99, bij een ander weer voor €24,99. Iets waar ik he-le-maal niets van snapte. Maar hé, ik heb ‘m en ik kan er echt naar blijven turen. Lees mijn volledige eerste indruk van het boek hier. Of bestel ‘m direct via mijn webshop The Happy Corner.

Favoriet 3
In eerste instantie wist ik nooit zo goed wat ik nou moest met crop tops. Ik ben niet te dik, maar nog steeds vond ik het niet prettig om mijn buik aan jan en alleman te tonen. Tot ik in New York een (voor mij) gouden combinatie ontdekte: crop tops gecombineerd met high waisted shorts en maxirokken. Ik liep in New York vrijwel dagelijks rond met een dergelijke combinatie en het voelde helemaal ‘mij’. Toen ik op National Glamour Day een online rondje deed op Loavies.com en op deze zwarte, kanten crop top stuitte, móést ik ‘m in mijn winkelmandje mikken. Hij is wat gewaagder dan de crop tops die ik al heb (lees: gestreept en met col), en juist daarom vind ik het een leuke aanvulling. Perfect voor iets chiquere gelegenheden.

Favoriet 4
Nog een pareltje die ik heb ontdekt op Loavies: deze silver leaf earrings. Ik ben dol op oorbellen die de illusie van een tweede gaatje creëren. Zo kreeg ik ooit op mijn verjaardag een oorbel waaraan een soort ear cuff was bevestigd, welke je aan de bovenkant van je oor moest vastklemmen. Zó tof! De reden dat ik zelf nooit een tweede gaatje heb laten schieten, is omdat ik weet dat ik hier gewoon snel op raak uitgekeken. Net als tattoos.  Dit is voor mij dus een prima alternatief: ook deze klem je namelijk om je oorlel heen. Het is in eerste instantie misschien even puzzelen, maar heb je ‘m eenmaal door dan doe je ‘m net zo snel aan als iedere andere soort oorbel.

Favoriet 5
YAAAY! Ik heb eindelijk een nieuwe fotoachtergrond. Laten we eerlijk zijn: de marble achtergrond is natuurlijk súperleuk, maar op een gegeven moment komt deze je simpelweg ook de strot uit. Mij tenminste wel. Toen ik in een koopjeswinkel deze plakfolie spotte met stipjes, heb ik Roy dan ook lief aangekeken of hij deze folie aan de ándere kant van het karton wilde plakken. Nu heb ik dus één stuk karton met twee verschillende achtergronden: marmer én stippen. Het grootste voordeel? Het neemt amper ruimte in beslag. Jippie!

Wat vinden jullie van mijn favorieten? Waar worden jullie op dit moment blij van?



14 reacties


    9 april 2016

    Wat een heerlijke items. Ik heb het boek van Lauren Conrad besteld, ben erg benieuwd :-)! Ook vind ik die oorbellen van Loavies heel leuk :-)!



    9 april 2016

    Wat is die crop top mooi! Heel chique! Ook ben ik heel benieuwd naar de virtual reality brillen, wil ik altijd nog eens proberen!



    9 april 2016

    Die crop top staat je echt heel leuk!
    En ik pass al voor het kijken van een horrorfilm op een ‘normale’ tv, laat staan een reality bril…



    9 april 2016

    Die top en oorbellen zijn heel erg mooi!

    x



    9 april 2016

    Wauw tof die virtual reality bril. Wil ik ook echt eens meemaken!



    9 april 2016

    Leuk om te zien!



    9 april 2016

    Ik ben stiekem heel benieuwd naar zo’n virtual reality bril, het lijkt me echt wel heel tof (helemaal na jouw konijn verhaal haha!) :-D En oh je nieuwe achtergrond is héél erg leuk, heel vrolijk! :D



    9 april 2016

    Op het werk verkochten we ook die VR brillen, maar ik kon er echt niks mee, zo niet mijn ding haha. Je oorbel is trouwens echt heel erg gaaf! Liefs.x



    9 april 2016

    Boobies! Die top staat je mooi joh! En wat zijn die oorbelletjes leuk. Heb ook zo’n paar ongeveer, maar dan in ‘t goud.



    9 april 2016

    Die oorbellen zijn zo leuk!



    9 april 2016

    Ahhh leuk! Ik wil eigenlijk ook nog wel een keer zo’n bril proberen. Lijkkt me heel gek haha!



    9 april 2016

    Ha die bril! Lijkt me best leuk om eens te proberen, maar niet bij horrors en thrillers hoor ;)



    9 april 2016

    Wat leuk zo’n artikel met favorietjes! Zo’n virtual reality bril krijgt mijn moeder binnenkort ook, die wil ik sowieso wel een keertje uitproberen ;) Wat staat die top je mooi en die oorbelletjes vind ik ook heel schattig! X



    10 april 2016

    Jeej, twee soorten achtergronden! :) Dat van die marmer was me nog niet opgevallen.