Een aantal dingen waar ik héél blij van word... -
19/04/2016


melkchocolade zónder melk
Van mijn zelfgeschreven stukjes in de App Store tot melkchocolade zónder melk. Afgelopen week was eigenlijk één grote ‘goed nieuws’-storm. En leuk nieuws móét worden gedeeld. Tenminste, vind ik. Vandaag zet ik alle leuke nieuwtjes dan ook voor jullie op een rijtje. Kop thee bij de hand? Oké, daar gaan we.


Vernieuwde ShoebyBlog
Vernieuwde Shoebyblog – Ik werd nu inmiddels bijna vier maanden bij Shoeby als online coördinator en editor en ik denk dat ik geen beter moment had kunnen treffen. Op het moment dat ik hier begon waren ze namelijk druk bezig met de herpositionering (lees: nieuwe campagne) en werden er ook plannen gesmeed om het blog in een nieuw, fris jasje te steken. Vele vergaderingen, een fotoshoot en héél tof illustratiewerk van een collega verder, is dít het resultaat. Yep. Mijn plaats in het colofon is een feit. En dat van Wikkie ook! Oh, en er is ook een héél mooie nieuwe commercial gelanceerd. En nee, dit zeg ik echt niet omdat ik nu #TeamShoeby ben. Eigenlijk ben ik pas dankzij deze commercial volledig #TeamShoeby geworden. Niet verder vertellen, hè.

Melkchocolade zonder melk
Melkchocolade zónder melk – Ik weet het. Het is een héél verwarrend statement, maar ik ga het jullie uitleggen. Eén van mijn meest favoriete chocolademerksoorten (Als je dit kunt hebben…), heeft namelijk een nieuwe ‘lijn’ gelanceerd: Lovechock Mylk. De repen van Lovechock Mylk zijn niet gemaakt met zuivel maar van hazelnotencrème. Ofwel: melkchocolade zónder melk. Gisteren heb ik al een stukje van de Cranberry – Buckwheat reep geprobeerd en deze is echt bizar lekker. Héél creamy, maar door de nibs stilt het ook wel weer mijn ‘knabbeltrek’. Ik kijk nu al uit naar de Almond/Mulberry-reep. Mocht je het ook willen proberen: Lovechock Mylk is verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels en kost € 3,99 (70 gram). [promotiemodus uit]

teksten itunes store
Mijn teksten in de App Store – Het is voor de meeste van jullie waarschijnlijk geen nieuws dat ik voor Apple schrijf. Wat misschien wél nieuws is, is dat ik -nadat ik begonnen ben bij Apple Music- nu ook teksten voor iTunes en de App Store schrijf. Het is superleuk om te doen, maar wel echt verrassend moeilijk. Het is namelijk een heel andere manier van schrijven dan ik gewend ben: veel ‘neutraler’ om het zo maar even te omschrijven. Toch is het superleuk (en tegelijkertijd: bizar) om mijn teksten nu terug te zien. Ik schreef onder andere een stukje over de Kendall and Kylie-game en de apps Enlight, Recolor en -jawel- Yoga Studio. Weten jullie dat ook weer.

Wat vinden jullie het leukste nieuws van afgelopen week? 28 reacties


  19 april 2016

  Wat mooi om te lezen. Hier zou ik zelf ook blij van worden!  19 april 2016

  Wat leuk allemaal! Het lijkt me heel leuk maar wel lastig om voor de app store te schrijven.


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Ja, dat is het zeker! Het is echt een héél andere manier van schrijven dan ik gewend ben. Maar hé… Daarom ook weer heel leerzaam.  19 april 2016

  Wat tof dat je ook teksten schrijft voor iTunes en de App Store. Ik snap heel goed dat je blij wordt van alle dingen die je noemt in dit artikel. Ahhh die Wikkie :-)!  19 april 2016

  Oeh, wat een goed nieuws allemaal zeg, ik snap wel dat je hier heel blij van wordt :) Echt tof wat je allemaal doet voor je werk, trots op je!


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Wat ben je lief! Dankjewel Anniek <3  19 april 2016

  Zo gaaf dat je voor Apple schrijft. Ben wat dat betreft al jaren een Machead en ben dus stiekem wel een beetje jaloers ;).


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Yeah, #TeamApple! (Laat Roy het maar niet horen ;-))  19 april 2016

  Leuk om te lezen! Cool van die colofon!  19 april 2016

  Ahh wat tof om je eigen teksten zo terug te zien! Toch een trots momentje lijkt mij!


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Ja, echt mégatof! Maar vooral ook bizar, haha…  19 april 2016

  Ik wist helemaal niet dat je voor Apple werkte: wat gaaf! En ook tof dat je nu op de website van Shoeby staat; dat lijkt me ook een tof moment als je dat voor het eerst ziet :)


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Ja, sinds vorig jaar! Toen was ik begonnen met teksten schrijven voor Apple Music. En ik ben ook zéér trots op het colofon van Shoeby :-)  19 april 2016

  Jeej! Als ik jouw verhalen lees, dan denk ik dat jij iedere dag alleen maar hele leuke dingen doet! Haha! Super om over te lezen! Ik word altijd zo ontzettend blij van je! En jij vertelt mij nu ook over melkchocolade zonder melk!! You made my day! Ik probeer steeds meer plantaardig te eten. Gisteren stond ik voor het chocoladevak in de supermarkt en bedacht mij dat ik nooit meer hazelnoot chocolade kon eten. Daar werd ik niet blij van. Maar dat is dus helemaal niet waar! Dankjewel dat jij mijn leven zo hebt verrijkt :-)!!


  Femke - Youniqueblog

  19 april 2016

  Aaah, wat een leuke, vrolijke reactie. Jíj bedankt <3  19 april 2016

  Jeeetje wat tof allemaal!! Snap erg goed dat je hier blij van wordt!  19 april 2016

  Wat gaaf! Die chocolade ziet er trouwens super lekker uit. Wat een mooie en gave kansen krijg je allemaal zeg, super tof  19 april 2016

  Oe weet je wat leuk is? Ik zag gisterenavond de nieuwe commercial voor het eerst, en ik kon echt zien dat ze Shoeby een nieuw ‘imago’ hebben aangemeten. Het was echt een leuke reclame, vond ik. Ik vond de kleding ook oprecht leuk! En wat ziet ‘jouw stukje’ op de website/blog er mooi uit. Ik ga een kijkje nemen (: Liefs!  19 april 2016

  Wat leuk dat je gewoonweg in de colofon staat!  19 april 2016

  Zo jammer dat chocolade hier in Colombia niet echt een hot item is. Dit merk en deze chocolade ken ik dus ook niet en het is hier ook vast niet te koop (of heeeel duur in een internationale winkel ofzo). Klinkt wel superlekker!  19 april 2016

  Ik ben heel benieuwd naar de chocola! Ik kreeg er een persbericht van ook, en toen was ik al nieuwsgierig. Maar nu ik jou zo hoor erover haha…  19 april 2016

  Wat gaaf, dat je die stukjes voor de App Store schrijft! En die chocolade ziet er wel héél goed uit, jum :)  19 april 2016

  super leuk allemaal!  19 april 2016

  Goh wauw, wat ben je toch een creatieve duizendpoot. Je doet zo veel onwijs leuke dingen. Die illustraties voor de shoeby blog zijn gaaf zeg. Ook heel tof dat Wikkie er ook bij staat.  19 april 2016

  Dat Kendall&Kylie spel heb ik een tijdje gespeeld.
  Helaas was het niet door je tekst maar omdat ik Kim Kardashian Hollywood speelde en er een connectie opdracht in het spel zat.

  Ja, ik als man zijnde, speel Kim Kardashian Hollywood.
  Ik schaam me niet. Heerlijk hersenloos tijdverdrijf.  19 april 2016

  Oh, zo tof allemaal! Lijkt me heel gek (en natuurlijk gaaf!) om je eigen teksten terug te zien in de App Store. Die lovechock repen wil ik nu echt proberen, haha!  20 april 2016

  Leuk om te lezen en wat gaaf dat je voor Apple schrijft! Wat een leuke dingen allemaal!  21 april 2016

  Wat super leuk dat je voor Apple schrijft, ik wist dat nog helemaal niet :)