Een aantal dingen die mij momenteel bezighouden… -
19/05/2016


Dingen die mij momenteel bezighouden
Ken je dat gevoel dat je bijna ontploft van enthousiasme? Zo voel ik me nu een beetje. Ik heb ook het gevoel dat je het gewoon aan me ziet als je mij op straat zou tegenkomen. Waarschijnlijk zie je dan één of andere happiness glow om mij heen. Er is in korte tijd zóveel gebeurd dat ik jullie gewoon even móét bijpraten.

Laat ik overigens alvast voorop stellen dat het een werkgerelateerde happiness glow is. Voor het geval ik weer per ongeluk het gerucht de wereld in help dat ik zwanger ben of ga trouwen. Daar gaat het absoluut niet over. Momenteel ligt mijn volledige focus namelijk gewoon op mijn werk en daar krijg ik heel veel positieve energie van. Zo heb ik de afgelopen dagen weer een heleboel leuke stukjes voor Cosmopolitan mogen tikken (zie bijvoorbeeld hier, hier en hier), mijn ‘zelfgemaakte’ (lees: meegeschreven) schoolagenda’s in de winkel zien liggen (hier kom ik later nog op terug), maar vooral ook mijn eigen advies opgevolgd en bezig geweest met het maken van een heleboel nieuwe plannen. Daar wil ik het dan ook héél graag even over hebben…

https://twitter.com/FemkexKamps/status/732224484090990592

Enkele dagen geleden deelde ik bovenstaande tweet. Niet om gemeen te zijn en jullie expres te teasen, maar simpelweg omdat ik bijna uit elkaar knapte van enthousiasme. Nog steeds overigens. Hoewel ik op dit moment nog even geheim wil (en moet) houden waar ik momenteel mee bezig ben, kan ik jullie wel alvast verklappen dat jullie hier snel genoeg achter gaan komen. Héél snel zelfs. Als alles goed gaat kan ik eind juni het project onthullen. Waarom ik dit aan jullie kwijt wil is niet alleen omdat ik a) héél enthousiast ben, maar b) het een project is wat los staat van mijn normale werkzaamheden. Hierdoor ben ik op dit moment in een wervelwind van drukte terecht gekomen. Jullie kunnen vast wel begrijpen wanneer je fulltime freelancet, daarnaast ook nog en blog onderhoud en nu dus ook vol enthousiasme bent begonnen aan een geheel nieuw project, dat dit enorm hectisch is. Fantastisch, maar hectisch.

Weet dat ik in ieder geval mijn stinkende best blijf doen om net zoveel leuke posts voor jullie te schrijven, als jullie van mij gewend zijn. Ik vind het -ondanks alle drukte- nog steeds heerlijk om te bloggen en vooral ook om dit soort dingen van me af te kunnen schrijven. Wees er alleen wel van bewust dat als (áls) er iets minder posts verschijnen, dat dit echt met een goede reden is. Een reden waar jullie (over een maand!) hopelijk ook waanzinnig blij van worden. Dankjewel voor het luisteren :-)

Liefs,
Femke24 reacties


  19 mei 2016

  Pfoeeeeee ik dacht daar komt de onthulling, maar nee hoor haha. Nou ja, gelukkig is het zo eind juni! Ik hoop dat ik het niet ga missen aangezien ik vandaag op vakantie vertrek haha. Ik ben erg benieuwd :-).  19 mei 2016

  Oehhh fijne vakantie!! Ga je lekker naar de zon?? :)


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Huh, vakantie haha :-)?  19 mei 2016

  Ja die was voor Femke bedoeld hihi. ^^


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Ooo, dat zag ik niet direct op mijn reactieoverzicht. Of nou ja, ik zag mijn eigen naam staan, dus dat was even verwarrend, haha!


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  SORRY :-( Ik vind het zo echt balen dat ik nog even mijn mond dicht moet houden, maar gelukkig gaat de tijd sneller dan je denkt. En wat heerlijk dat je op vakantie gaat <3 Wanneer ik het eenmaal bekend mag maken ga ik jullie er waarschijnlijk zo hard mee stalken dat je geen kans hebt om het te missen ;-)  19 mei 2016

  Wat heerlijk als het allemaal zo lekker mee zit. Dat is iets om 200% van te genieten. :)


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Absoluut – Ik geniet momenteel enórm :-)  19 mei 2016

  Ontzettend leuk al die dingen (inclusief de geheimzinnige dingen, hahaha) Mij heb je ook lekker nieuwsgierig gekregen. Dus ik wacht in spanning af ;)


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Hihi, sorry hoor ;-) Gelukkig mag ik het snel bekend maken!  19 mei 2016

  Je houdt ons wel in spanning zeg! Maar heel fijn dat het zo goed gaat met werken, ik vind je stukjes altijd erg leuk. Ben wel superbenieuwd naar wat dat extra project nu is! Nog éven geduld :) X


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Ah, superlief <3 Ik ben heel blij als de dag aanbreekt dat ik het met jullie mag delen :-)  19 mei 2016

  Alleen dat enthousiasme klinkt al goed! Ik ben heeeeeeeel benieuwd met wat voor leuks je bezig bent, dus laat het maar snel eind juni zijn:)!


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  Ik denk er PRECIES hetzelfde over, haha!  19 mei 2016

  AAAAH FEM. ik dacht echt dat je het ging vertellen. hujadfghkdssl. Stom :’)


  Femke - Youniqueblog

  19 mei 2016

  SORRY :-( <3 Ik zou willen dat het kon, echt!  19 mei 2016

  Haha wow het lijkt me zo moeilijk om je mond te moeten houden!! Ik heb het al als ik een leuk kado voor iemand heb.. dan kan ik niet wachten om het te geven en geef ik het het liefste meteen vandaag nog haha. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar je project. :) spannend!  19 mei 2016

  ben benieuwd! het blijft nog even spannend dus :)  19 mei 2016

  Dit vind ik altijd zo gemeen he, mij nieuwsgierig maken en dan nog weken/maanden moeten wachten. GEMEEN! ;p


  Femke - Youniqueblog

  20 mei 2016

  Hahaha SORRY :-(  19 mei 2016

  Ik ben zoo benieuwd naar je project! Spanneend!


  Femke - Youniqueblog

  20 mei 2016

  Ik kan niet wachten om het te vertellen :-)!!  20 mei 2016

  Oh meennnnn, dit maakt het wel heel spannend zo! Vooral omdat ik de tweet heb gemist haha. Ik kan niet wachten tot het eind juni is!  20 mei 2016

  Oehh dat klinkt spannend, ben benieuwd!