Things that made my week...#214 -
29/05/2016


Things that made my week def
Ola! Deze week had ik een sterrenontbijt in de nieuwe Nespresso Boutique in Den Bosch, had een man een bijzonder doeleinde met zijn nieuwe stoelen van Søstrene Grene en ontving ik een heel verrassend perspakket. Lees je weer gezellig mee?

  • Wanneer Roy op een stoel van Søstrene Grene gaat zitten. Onbekende man: “En… Hoe zitten ze?” Roy: “Niet echt heel erg lekker.” Man: “Oh, mijn vrouw wil er vier meenemen.” Roy: “Nou, voor visite dan!” Man: “Voor mijn schoonmoeder.”
  • Wanneer in HEMA iets wordt omgeroepen en Roy dit probeert na te doen: “Wil mevrouw Jansen naar de afdeling konijnen komen?” Ik: “Konijnen?” Roy: “Dat zei ze!” Ik: “Ze zei GORDIJNEN…”
  • Als Roy en ik in een buurt wandelen waar eenzelfde -voor ons onbekende- vlag hangt. Ik: “Zouden het voedselvlaggen zijn? Euhm… Ik bedoel: voetbalvlaggen.” Roy: “Voedselvlaggen? Als in: ‘Hoera, het eten staat op tafel – zullen we de vlag uithangen?'”
  • Het verzoek krijgen of ik een rekenmachine-app wil beoordelen in de App Store en je serieus afvragen wat voor mankementen een rekenmachine heeft die maar één ster krijgt.
  • Een gesprek voeren op Twitter in Bridesmaids-gifjes. Omdat het kan.
  • Ik: “Het wordt vandaag zestien graden.” Roy, met een Deens accent: “Sustien Groaten.” Ik: “Søstrene Grene.” (Sorry. Ik vind dit woord gewoon te leuk.)
  • Wanneer Wikkie net uit de kattenbak komt en in een onflatteuze positie naast me komt zitten. Ik: “Fijn dat je je anus gat likken, wanneer je net uit de kattenbak komt.” Roy: “Kijk ze heeft poep op haar lippen!” Bleek dit uiteindelijk gewoon een poging te zijn om mij op de kast te jagen.
  • Collega, wanneer ze een ander bedrijf belt: “Hoi, ik ben op zoek naar Roti.” *gepraat aan de andere kant van de lijn* ‘Oh, er werkt bij jullie alleen een Roy?” *stilte* “Dan zal dat wel een tikfout in zijn mail zijn geweest.”

En natuurlijk heb ik weer een beknopte video voor jullie van mijn week in (iets meer dan) anderhalve minuut. Zo laat ik Wikkie’s verstopplek zien wanneer ze bang is voor de stofzuiger (té schattig), ontving ik een héél verrassend perspakket en had ik een sterrenontbijt in de nieuwe Nespresso Boutique in Den Bosch. Kijk je mee?

En, vertel: hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?



17 reacties


    29 mei 2016

    Haha, heerlijk artikeltje weer Femke! Ik vind jouw invulling van je
    ‘diary’ altijd zo leuk! Mijn week was ook heel fijn, ik maakte namelijk mijn állerlaatste examen en heb nu dus 3 maanden vakantie, yay! :D



    29 mei 2016

    Hihi, wat vertel je toch weer grappige dingen. En wat fijn dat je alvast een kijkje mocht nemen/proeven in de nieuwe Boutique.



    29 mei 2016

    Haha! Ik vind Sostrene Grene ook een heel grappig woord om op de meeste vreemde manieren uit te spreken haha! Fijne zondag!



    29 mei 2016

    Ahhhh haha die Wikkie, wel een goede verstopplek :-)! Voedselvlaagen, ik vind het nog niet eens zo’n stom idee ;-)!



    29 mei 2016

    Dat met die stoelen haha.. er lopen zulke grappige mensen rond ;)



    29 mei 2016

    hahaha, ik heb echt zo hard gelachen om het eerste puntje om die stoelen.



    29 mei 2016

    Casual E-reader cadeau. Ideaal!



    29 mei 2016

    Haha, konijnen, gordijnen, what’s the difference, eh ;-)



    29 mei 2016

    Arme Wikkie die bang is voor de stofzuiger haha. Maar wat een geniale dingen heb je wee meegemaakt :P



    29 mei 2016

    Wat super leuk dat je naar nespresso mocht, mijn werk zit daar héél schuin tegenover dus ik heb de werkzaamheden aan de winkel telkens gezien, ziet er echt super uit! en een e-reader, wat gaaf!



    29 mei 2016

    Best Twitter conversation EVER! En de sushi-date was weer super gezellig! Gauw weer even een datum prikken voor in juni!



    29 mei 2016

    hahaha die eerste!

    x



    29 mei 2016

    Haha, konijnen ipv gordijnen!



    30 mei 2016

    Hahah ik moest echt zo hard lachen om die konijnen. Ik zie het dan ook gelijk helemaal voor me: een konijnenafdeling. Trouwens, ontzettend bedankt voor je lieve reactie op mijn lenteartikeltje. Die kan op mijn lijstje van things that made my week <3


    Femke - Youniqueblog

    30 mei 2016

    Aah, heel graag gedaan <3 Je maakt zulke mooie foto's!!



    30 mei 2016

    Dankjewel! Ik heb net nog heel veel artikeltjes van je gelezen en kom erachter dat je ook freelance tekstschrijver bent. Laat dat nou iets zijn waar ik nu heel hard aan werk, yay! Ik ga je dus zeker volgen op Bloglovin’!


    Femke - Youniqueblog

    30 mei 2016

    Ooo, wat goed! Superleuk – dankjewel! :-)