Jullie vragen beantwoord: Eerste ontmoeting, kinderen en ergernissen -
03/05/2016


eerste ontmoeting
Wanneer en hoe hebben Roy en ik elkaar eigenlijk ontmoet? Willen we ooit trouwen en kinderen? En wat vindt hij ervan dat ik een blog heb? Dit en meer vragen beantwoorden Roy en ik vandaag samen in deze spiksplinternieuwe video. Uiteraard wordt er ook geruzied over het huishouden.



Ontbreekt je vraag in deze video? Dat zou kunnen, want ik heb twee vragen -die specifiek aan mij waren gericht- even apart gehouden. Deze vragen hadden betrekking tot mijn studie, werk en/of blog. Lees: ‘Wat voor studie heb je gedaan, en hoe heb je je eigen bedrijfje opgebouwd?’ én ‘Wat wil je met je blog overbrengen aan je lezers?’ Deze vragen zal ik zeker beantwoorden, maar hier zal ik een aparte post aan gaan wijden. Er kwamen namelijk zóveel leuke vragen binnen voor ons samen, dat deze video volledig in het teken staat van onze relatie – inclusief ergernissen. Veel kijkplezier!

Liefs,
Femke



18 reacties


    3 mei 2016

    Aaah! Dit filmpje is zo leuk en mijn dag kan hierdoor echt niet beter beginnen hihi. Over enig kind zijn trouwens: ik ben het en moet zeggen dat ik er vroeger nooit problemen mee had. Maar nu ik ouder word -en mijn vriend met zijn broer zie- merk ik wel dat ik graag nog iemand erbij had willen hebben als broer of zus haha ;-) En dat ad rem herken ik ook echt: dat vind ik ook geweldig aan mijn vriend en zou echt graag meer daarvan willen hebben (ook grappig zijn). En wanneer komt die t-shirt lijn dan? Want van die gedachten ga ik helemaal stralen ;-) Superleuk gedaan in ieder geval. X


    Roy

    4 mei 2016

    Hoi Deisy!

    Nou we zullen er nog eens over na denken dan (duurt waarschijnlijk toch nog wel even haha)! Hopelijk kan ik een samenwerking aangaan voor een t-shirt lijn! Tot die tijd moet je het met Posters doen van designs van me helaas! ps vanaf vrijdag kun je designs bekijken op mijn website http://www.creatievedieren.nl!


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Ik stem nog steeds voor een Wikkie-lijn :-)



    3 mei 2016

    HAHA. Ik moest zo lachen. ” ik ben er best wel stelling in, dat we eerst gaan trouwen.” Roy: “We gaan dus waarschijnlijk eerst trouwen” Lekker stel zijn jullie ook hè! ;-) <3


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Hahaha, LIEF :-) <3



    3 mei 2016

    Leuke video samen! Ik vind het altijd zo vervelend om mijn ergernissen van iemand anders op te noemen.


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Hihi, nou wij zijn het ondertussen wel gewend ;-) Is ook belangrijk om dat soort dingen naar elkaar uit te spreken. Opkroppen is ook niet goed.



    3 mei 2016

    Haha, wat zijn jullie toch een leuk stel! Net Rapunzel en Flynn Rider. ;-) Hartstikke leuk dat jullie dit op deze manier hebben gedaan!

    Oh, hier trouwens ook een brede-en-platvoeten-miep met maatje 39/40.


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Yeeah, dan ben ik gelukkig niet de enige :-)



    3 mei 2016

    Hahaha wat een grappig en vrolijk filmpje! Wat een leuk stel zijn jullie :)


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Wat lief, dankjewel!



    3 mei 2016

    Haha superleuk filmpje! Jullie zijn een leuk stel!



    3 mei 2016

    Super leuke video om te zien. Zo heb ik jullie beter kunnen leren kennen



    4 mei 2016

    Leuke video, jullie zijn zo schattig samen, haha. Grappig dat jullie je aan elkaars rommel ergeren. Compromis sluiten? ;-) Grappig ook wel dat je niet precies meer weet hoe jullie elkaar net ontmoet hebben. Bedankt om mijn vraag te beantwoorden. En ik was maar aan het hopen op een grote droom, haha. Ah well :-)


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Aaah, wat een lief compliment! :-) Sorry voor het schrale antwoord, haha!



    4 mei 2016

    Leuk filmpje! Leuke oplossing van de kleur in huis hahaha


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Ja, slim hè? Soms hebben we die momenten ;-)



    5 mei 2016

    Wat leuk om te zien ,erg leuk zo samen! =D