Gekke, chaotische weken: Kopenhagen, Berlijn en lancering! -
22/06/2016


Gekke chaotische weken
Het is tijd om af te tellen! Het is alweer bijna eind juni (kunnen jullie geloven hoe snel de tijd gaat?) en dus kunnen Roy en ik bijna ons geheime project onthullen. Ik ben zó benieuwd wat jullie ervan vinden. Daarnaast heb ik niet één, maar twee stedentrips op de planning: Kopenhagen én Berlijn. Hè, Berlijn? Yep. Voor mijn werk. Ik praat jullie even bij.

“Het is toch een goed teken dat je het druk hebt?,” aldus de doktersassistent bemoedigend. Hierop had ik eigenlijk maar één antwoord: ‘Ja en nee’. Natuurlijk is het een goed teken dat ik het als freelancer druk heb, want dat betekent: meer dan genoeg werk. Aan de andere kant is het natuurlijk niet fijn als dit één van de redenen is waarom je het weekend daarvoor met bonzende hoofdpijn op bed ligt. En dan helpt het ook niet mee als je op dat moment nog een paar dagen moet wachten voordat je je tweemaandelijkse B12-injectie krijg (wat ik tegenwoordig mijn ‘energieshot’ noem). Gelukkig heb ik deze week mezelf een aantal dagen vrij kunnen geven. Sterker nog: op het moment dat jullie dit lezen ben ik als het goed is met mijn vader in Kopenhagen. Iets waar ik enorm naar uit heb gekeken. Het zijn namelijk zulke gekke en chaotische weken geweest.

Zoals jullie weten zijn Roy en ik de afgelopen weken druk bezig geweest met ons geheime project. Over precies een week mogen we bekend maken wat dit precies inhoudt, en dan zullen jullie waarschijnlijk ook begrijpen waar ik zo moe van ben. Tenminste, dat hoop ik. Daarnaast ging mijn ‘gewone’ freelance-werk deze maand ook gewoon door. Hoewel ik zelfs tegen een aantal toffe opdrachten nee heb moeten zeggen, bleef het moeilijk om alles met elkaar te combineren. Toen daar ook nog het aanbod kwam om volgende week met Shoeby een aantal dagen naar Berlijn te gaan, stond ik helemaal voor een hels dilemma. Het kwam zó niet uit (lees: de week van de lancering), maar het was tegelijkertijd ook zó’n toffe kans. Na Roy te hebben gebeld en de ‘papa-en-mama’-hulplijn in te hebben geschakeld (ik kan het iedereen aanbevelen), moest ik uiteindelijk toch voor mezelf kiezen en ‘nee’ zeggen.

Maar hé… Hartjes voor Shoeby! Toen ik had uitgelegd dat het voor mij écht onmogelijk was om drie hele dagen weg te zijn, word ik uiteindelijk volgende week apart overgevlogen naar Berlijn. Voor één dag. Zó fijn. En exciting. Het wordt volgende week dus zonder twijfel een hectische week, maar ik heb er wel bizar veel zin in. Al is het maar vanwege het vooruitzicht dat ik na die hysterische week mezelf in een bioscoopstoel mag nestelen. Voor Finding Dory.

Liefs,
Femke

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Ellen van Lent20 reacties


  22 juni 2016

  Ahhh Kopenhagen (en Denemarken gewoon) zijn zo leuk. Hopelijk heb je het super goed naar je zin :-)! Hoe tof dat Shoeby ‘even’ regelt dat je dan één dag over kan komen! Ik ben benieuw naar de lancering over een week :-).  22 juni 2016

  Leuk zeg! Het is uiteraard wel een goed teken, maar je moet soms ook even ontspannen. Gaaf dat je voor een dag naar Berlijn gaat. En ik ben zo nieuwsgierig naar jullie project!  22 juni 2016

  Veel plezier in Kopenhagen en Berlijn. En natuurlijk bij Finding Dory. Ik ben ook heel benieuwd naar die film. Maar nog veel benieuwder naar jullie geheimpje, dus ik hou je blog maar weer goed in de gaten ;)  22 juni 2016

  Oh wat fijn dat je in Kopenhagen bent, heel veel plezier daar met je vader (zo leuk!)! En leuk dat je ook voor één dagje naar Berlijn mag, zo pak je toch nog iets tof mee en ben je niet zo druk. Ik ben zo benieuwd naar die lancering! X  22 juni 2016

  Ik ben heel benieuwd naar de lancering. En pas een beetje op jezelf. :-) Je bent je belangrijkste bezit.  22 juni 2016

  Zo gaaf dat jij kan bewijzen dat freelance werken je zoveel op kan leveren! Ik maak ook nog altijd gebruik van de mama hulplijn haha :) Geniet van je trip naar Kopenhagen!  22 juni 2016

  Wat een boel leuke en hectische dingen! Maar wat tof dat ze je dan voor 1 dag willen en kunnen over laten vliegen! Ik ben overigens héél benieuwd naar jullie project dus ik wacht met smart tot volgende week!  22 juni 2016

  Wat gaaf dat je alsnog kon gaan!
  En wat een super mooie foto!  22 juni 2016

  Ik ben zó benieuwd naar je geheime project :) Veel plezier alvast in Berlijn en Kopenhagen, geniet ervan! En probeer toch een beetje rustig aan te doen voor je jezelf voorbij gaat (been there).  22 juni 2016

  Wat heb je veel op het programma! Kopenhagen is awesome, hoop dat je een leuke tijd hebt! Geniet ervan!  22 juni 2016

  Jeetje, wat een drukte! Echt leuk wel, dat het allemaal zo goed gaat. Maar ik kan me ook helemaal voorstellen dat het soms allemaal even teveel energie kost. Rustig aan! En geniet van elk moment :). Dat zal misschien wel helpen. Fijn in ieder geval, die reisjes!  22 juni 2016

  Wat een leuke dingen allemaal. Heel veel plezier!  22 juni 2016

  Ben erg benieuwd wat het geheime project is :)  22 juni 2016

  Ja super tof kopenhagen en Berlijn, gaaf! Maar wel heel druk, snap het helemaal als je soms eventjes een stapje terug wilt zetten. Ben heel benieuwd naar je secret project met Roy (:
  Liefs, Evelien  22 juni 2016

  Veel plezier in Kopenhagen en geniet even van je vrije dagen. En ehh… ik word toch wel erg nieuwsgierig naar dat geheime project van jullie!  22 juni 2016

  Het is zeker een super goed teken dat je het druk hebt met de freelance opdrachten maar het moet wel leuk blijven. Als je in het weekend met hoofdpijn in bed ligt is dat alles behalve gezond. Ik hoop dat je over een poosje in een wat rustiger vaarwater komt. Enne.. ik ben heel benieuwd naar het project van Roy en jou. Ik heb een klein vermoeden, maar ik vermoed ook weer dat dat vermoeden niet klopt. Lekker vaag omschreven, maar je snapt het wel, toch?  22 juni 2016

  Superfijn dat het goed gaat en dat je veel dingen hebt om van te genieten! Benieuwd naar je project, ik heb zo’n vermoeden wat het is maar ik kan er ook hélemaal naast zitten natuurlijk haha!  22 juni 2016

  Super veel plezier in Kopenhagen meis! En maak mooie foto’s he! Wat fijn dat Shoeby jou de kans geeft om toch nog naar Berlijn te kunnen gaan ondanks je drukke schema, heel lief van ze!

  Nogmaals, geniet op je vakantie en ik weet zeker dat je ontzettend leuke reacties krijgt op je lancering van het project! <3  23 juni 2016

  Niiiiice, mooie vooruitzichten, have fun.  23 juni 2016

  Aah, wat fijn dat je nu een dag naar Berlijn kan! Fijn dat ze dat voor je hebben kunnen regelen. En over je project, tsja… Daar ben ik super enthousiast over, maar dat wist je al!!