5 dingen die mijn vriend over mij heeft geleerd sinds wij samenwonen -
14/07/2016


samenwonen lessen
Roy en ik wonen inmiddels alweer ruim een half jaar samen, en het is overbodig om te zeggen dat je elkaar dan op andere manier leert kennen. Daarom vroeg ik me af: wat heeft hij nou eigenlijk over mij geleerd sinds wij samenwonen? Hij zette de 5 meest opvallende dingen op een rijtje.


1. Fem heeft nóóit muziek aanstaan tijdens haar werk
Roy: Oké, dit snap ik dus echt niet! Femke heeft dus nooit muziek aanstaan tijdens het werken, terwijl ik dit altijd heb. Dat zorgt soms wel voor grappige taferelen als we samen thuis aan het werk zijn. Ik: ‘Hmmmmmmhmhmhmmmmmmm’. Femke: ‘SHHT!
Femke: Waar! Het is vooral uit zelfbescherming. Wanneer ik muziek hoor, wil ik namelijk altijd meteen meezingen. Voor ik het weet schrik ik een half uur later op uit een intensieve karaokesessie.

2. Femke snoozed exact 5 minuten
Roy:
Nou, als Femke moet werken op kantoor, dan kun je er de klok op gelijk zetten dat ze 5 minuten na de eerste wekker langs haar bed staat. Ik weet dat omdat ik altijd exact na die 5 minuten moet gaan om te werken.
Femke: Yep. Iedere minuut telt!

3. Ze leert vlug als het om multimedia gaat
Roy:
Ik had verwacht dat ze bij het aanzetten van de tv (en switchen tussen ps4, tv of laptop) overdag wel een paar keer zou bellen om te vragen hoe het één en ander moest. Maar blijkbaar was na één keer uitleggen alles duidelijk en de rest heeft ze zelf uitgevogeld. Top!
Femke: Hé… Ik ben wel ouder dan jij, maar niet zóveel ouder. ;-)

4. Fem strijkt niet..
Roy: De was? Geen probleem. Stofzuigen? Geen probleem. De vaatwasser uitruimen? Ook geen probleem. Strijken? Ho maar! Ik heb geen idee waar deze diepe haat voor strijken vandaan komt, maar dit gaat dus nooit gebeuren. Eén geluk voor mij: alleen mijn kleding hoeft gestreken te worden.
Femke: En dát is ook meteen de reden waarom ik nooit strijk. sorry

5: Last, but not least: Femke prrrraat overmatig, en met opgeheven stem met Wikkie.
Roy:
Dit is iets waarvan we het allebei eigenlijk niet zouden doen: met hoge stem tegen ons huisdier praten. Well… FAILED! Op de één of andere manier lokt Wikkie het gewoon uit. We maken onze zinnen niet eens af: ‘Hoi Wikkie!’ eindigt vaak in ‘Hawikkie!’. Stel jezelf dát even voor met piephoge stem.
Femke: HAWIKKIE!

Wat vinden jullie het meest grappige feitje? Herkennen jullie bepaalde dingen?

Joe! Zijn wij ook al vriendjes op… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?18 reacties


  14 juli 2016

  Haha, leuk om te lezen! Dat van die muziek herken ik wel heel erg, dus ik snap het helemaal. En strijken, bah, haat ik ook echt hoor! X  14 juli 2016

  Haha met oge stemmetjes tegen huisdieren praten is heel herkenbaar! Ik strijk overigens ook niet. Ik heb geen kleding die gestreken moet worden. Wij wonen nog niet samen, maar als we dat wel doen, denk ik wel dat ik het ga doen. Mijn vriend strijkt namelijk pas als hij de kleding aantrekt en ik kan er niet tegen als er dingen blijven liggen! :P  14 juli 2016

  Ik heb ook echt nooit muziek aanstaan tijdens mijn werk: dat leidt alleen maar af en voor je het weet inderdaad sta je mee te zingen en ben je zo tien minuten verder haha


  Henrieke

  14 juli 2016

  Leuk dat over multimedia. De eerste momenten met mijn lief werd ik echt wanhopig van al die verschillende apparaten. Niet in de laatste plaats omdat hij weleens met snoertjes rommelde en dan de TV niet werkte en dan de speakers weer niet..
  Tegenwoordig laat hij de snoertjes godzijdank zo’n beetje voor wat het is. :-)  14 juli 2016

  Dat stukje over Wikkie is heel herkenbaar! Ik moest er ook even om lachen want mijn vriend lacht mij altijd een beetje uit als ik dat bij mijn kat doe  14 juli 2016

  Ik praat ook altijd met mijn kat en die piepstem is een bekend bijkomend fenomeen ;) Ze vind het altijd leuk als ik met haar babbel en zeg “Ja schat je bent zó liiieeeffff echt heel lief”.  14 juli 2016

  Hahahaha wat leuk om te lezen!  14 juli 2016

  Die laatst is heel leuk!

  xx  14 juli 2016

  Whaha leuk! Mijn vriend is er inmiddels ook achter dat ik niet strijk. :P Gelukkig kan hij dat zelf eigenlijk veel beter dan ik en doet hij dat af en toe voor zijn overhemden. Ik vind het zo een pokkewerk, echt mij niet gezien.  14 juli 2016

  Haha wat superleuk om te lezen dit!  14 juli 2016

  Zo leuk hoe Roy af en toe even om een hoekje komt kijken op je blog! :-)  14 juli 2016

  Haha, zo grappig :) Nummer 4 snap ik wel hoor! En zoals jullie tegen Wikkie praten zo praat ik met mijn konijn, haha.  14 juli 2016

  Hahaha!!! Met hoge stem tegen de poes praten? Guilty! Ik praat ook altijd op zo’n rare kinderachtige manier tegen mijn dikke flufbal. Super leuk artikel dit!  15 juli 2016

  Aaah dat laatste feitje herken ik nu echt zo nu we kittens hebben haha! Ik wilde ook nooit kinderlijk tegen kittens gaan praten maar mijn vriend zegt altijd: man! Je doet net alsof het kinderen zijn. Zo hoog en kinderlijk praat je tegen ze. Dus oeps, ook hier gefaald ;-) Voorderest allemaal super leuke weetjes meis, leuk om je op die manier beter te leren kennen weer ;-) X  16 juli 2016

  Hihi leuk om te lezen! Ik strijk ook nooit hoor, vind het maar zonde van mijn tijd. Ik heb alleen een strijkijzer in huis voor mijn strijkkralen haha :p  17 juli 2016

  Haha nou, als dit de dingen zijn die hij van jou heeft geleerd na al die maanden, dan mag je in je handjes klappen. :D
  Ik hoor namelijk ook vaak de slechte/minder leuke dingen van mensen die samen zijn gaan wonen (piet laat zijn poepstrepen altiijd achter, toos peutert in haar neus, piet kan er niet tegen als.. etc..)  17 juli 2016

  Haha erg leuk om te lezen! Vooral dat laatste, met een hoge stem praten tegen je huisdier, is zo herkenbaar!  18 juli 2016

  Onwijs leuk om te lezen! haha en praten op hoge toon tegen dieren doen wij mensen bijna allemaal haha, schuldig!