Leuke en betaalbare paspoorthoesjes op eBay -
12/07/2016


paspoorthoesjes op eBay
“Where are you from?,” aldus een onbekende man achter mij tijdens het inchecken. “The Netherlands,” was mijn verbaasde antwoord. “Oh, ik dacht dat je uit Hawaï kwam,” vervolgde de man in het Nederlands. “Ik herkende je paspoort niet!” Ja. Mijn paspoorthoesje is een prima conversation starter. En voor nog geen één dollar is het één van mijn beste vondsten ooit. Vandaag deel ik dan ook mijn favoriete paspoorthoesjes op eBay. Betaalbaar én leuk!


paspoorthoesjes op ebay 1
Natuurlijk wil ik eerst beginnen met mijn eigen paspoorthoesje van eBay. Ik durf niet meer te zeggen bij welke verkoper ik dit hoesje precies heb gekocht, maar ik betaalde er destijds niet meer dan één euro voor. En dat kan kloppen als je dit hoesje koopt via deze verkoper. Ook beschikbaar in het bruin!

paspoorthoesjes op ebay patches
Hoe leuk zijn deze paspoorthoesjes met patches? Ze zijn helaas wel iets duurder dan de andere paspoorthoesjes in dit rijtje, maar eerlijk: ze zijn wel echt héél tof. En hoogstwaarschijnlijk ook kwalitatief een stuk beter. Alhoewel ik -afgezien van het íéts vervaagde vliegtuig- écht niets te klagen heb over mijn goedkope paspoorthoesje. Je kunt de paspoorthoesjes met patches hier kopen voor $18,99 (ongeveer 17 euro).

paspoorthoesjes op ebay wrinkled paper adventures

Dit is één van de meest originele paspoorthoesjes op ebay die ik ben tegengekomen. Wanneer je dit hoesje om je paspoort wikkelt, lijkt het net alsof je reist met verkreukelt papier. Oké… Dat klinkt niet echt heel sexy. Maar goed, jullie kunnen zelf zien hoe tof dit eruit ziet. Je kunt dit paspoorthoesje hier kopen voor slechts $7 (iets meer dan 6 euro).

paspoorthoesjes op ebay animal funny
Reizen is leuk, dus ja… Je paspoorthoesje mag dus wel bij deze mindset aansluiten. Deze grappige paspoorthoesjes brachten in ieder geval bij mij een lach op m’n gezicht. Je kunt ze hier bestellen voor $12,34. En ja, ik heb opnieuw wat rekenwerk voor jullie gedaan: dit is iets meer dan 11 euro. Prima te doen, toch?

paspoorthoesjes op ebay comic cartoon animals
Als laatste in dit rijtje móést ik ook nog even deze paspoorthoesjes met jullie delen. Je kunt ze hier kopen voor $14,50 (zo’n 13 euro) en ik vind ze gewoon té leuk. Met dit hoesje weet je zeker dat je een heleboel originele travelfoto’s kunt maken.

Hebben jullie ook al een paspoorthoesje? Welke paspoorthoesjes van eBay vinden jullie het leukste? 

Zeg ook eens ‘hallo’ op… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?24 reacties


  12 juli 2016

  Ik heb geen paspoorthoesje maar daar gaat zeker in verandering komen nu, wat een leuke hoesjes zijn dit!  12 juli 2016

  Wat een leuke paspoorthoesjes zeg! Ik heb dat niet (ook niet nodig, want geen paspoort om erin te doen haha), maar mocht ik ooit willen bestellen, wordt het sowieso een eBay’ke. De jouwe vind ik echt superleuk, en die laatste ook! X


  Romy

  12 juli 2016

  Ik vind die zwart-witte met adventure echt super!  12 juli 2016

  Ik vind de eerste (die jij hebt) echt te leuk!


  Amber

  12 juli 2016

  Super schattige hoesjes! Ik hen er een van gehad maar die moest er (blijkbaar?) af in Amerika :(


  Femke - Youniqueblog

  12 juli 2016

  Ooo, no – wat jammer! Dit heb ik zelf in NYC niet meegemaakt, en daar was de beveiliging ook echt heel streng…  12 juli 2016

  Nee, ik heb er niet een. Hij zit in een zijvakje van mijn tas… vind ik veel handiger. Wel leuke hoesjes trouwens!  12 juli 2016

  Die zijn echt tof!  12 juli 2016

  Die met patches zijn echt heel erg leuk!  12 juli 2016

  Paspoorthoesjes? Waarom ontdek ik die nú pas? Aah, hier moet ik dringend werk van maken! Bedankt voor de leuke inspiratie!  12 juli 2016

  aghw ze zijn echt zo cute! liefs  12 juli 2016

  Hij is super leuk de roze! De rest is trouwens ook heel schattig!  12 juli 2016

  Wat onwijs leuk zeg! De roze (eerste) vind ik persoonlijk de mooiste. Zelf heb ik een paspoorthoes van ikwilmeerreizen, helemaal fan van! Liefs.x  12 juli 2016

  OMG die roze wil ik!  12 juli 2016

  Wat een leuk artikel! Ik vind het roze paspoorthoesje die jij hebt, het mooiste! Volgens mij heb ik hem ooit ook op Jennie’s blog voorbij zien komen.  12 juli 2016

  Ik heb helaas nog geen paspoort hoesje. Vond het altijd een beetje onzinnig, maar nu ik al die leuke foto’s voorbij zie komen vind ik ze eigenlijk best wel tof! Ook is het handig als je met een groep vrienden reist, omdat dan je eigen paspoort gelijk opvalt. Zo zie je wat een artikel wel niet kan doen… het brengt je op ideeën! Helaas ga ik de komende tijd niet op vakantie, dus ik zal er niet veel van kunnen genieten, maar toch thanks voor de tip!  13 juli 2016

  Echt te leuk :)  13 juli 2016

  Ze zijn echt super leuk!  13 juli 2016

  Oooooh wat een leuke hoesjes!  13 juli 2016

  Echt handige en leuke hoesjes, ik wilde idd ook een leuk hoesje voor mijn paspoort! Deze is leuk :) X  13 juli 2016

  Ik zie een aantal hele leuke hoesjes en vooral die met ‘adventures’ erop vind ik echt heel mooi.  13 juli 2016

  Ze zijn allemaal zo leuk! Nu moet ik wel eerst een paspoort hebben voordat ik een paspoorthoesje kan gaan kopen.


  Amber

  13 juli 2016

  Was ook echt heel vreemd, in New York had ik er ook geen last van maar met een overstap in Houston moest ik het hoesje daar zelfs achterlaten, super zonde! Zal wel verschillen per staat of iets dergelijks…


  Femke - Youniqueblog

  14 juli 2016

  Dat is inderdaad echt héél zonde van zo’n mooi hoesje :-(