Dít zijn mijn plannen voor de zomervakantie -
06/07/2016


zomervakantie
Voor sommigen is de zomervakantie nog heel ver weg, voor anderen is de vakantie al lang begonnen… En hoe dat zit bij mij? Ik kan al meteen verklappen: als freelancer heb ik natuurlijk geen ~officiële~ vakantie. Maar hé… Een heleboel leuke plannen heb ik wel. En die deel ik graag met jullie.


[insert Rihanna] Work, work, work, work, work, work... Zoals ik al zei heb ik niet écht zomervakantie. Tenminste, in de zin van: 6 weken achter elkaar luieren. Niet dat dit heel erg is, hoor. Zo mag ik deze maand bijvoorbeeld weer een heleboel leuke teksten schrijven voor de schoolagenda’s van –I kid you not– schooljaar 2017-2018. En werk ik uiteraard ook nog voor Shoeby, Apple, Fashionista en een socialmediabureau. En eerlijk? Eigenlijk vind ik het ook wel prima om nu (nog) geen vakantie te hebben. Sterker nog: het is zelfs héél fijn om nog een échte zomervakantie in het vooruitzicht te hebben (CORFU!). Vorig jaar gingen Roy en ik namelijk al begin juni naar Bali en tegen de tijd dat het augustus was, had ik alwéér zin om op vakantie te gaan. Niet dat ik iets te klagen had, want uiteindelijk verbleef ik de gehele maand september in New York. spoiled brat

Verder ga ik ‘tussendoor’ ook nog héél veel leuke dingen doen. Zo ga ik deze maand met Emilia en Justine een heleboel lieve katten knuffelen bij Kattenparadijs Mispoes en hierna samen sushi eten, ben ik aanwezig bij de diploma uitreiking van Roy en geeft mijn zus een housewarming. Oh, oh, oh… En Wikkie is deze maand jarig! Tenminste, naar eigen zeggen. Voor iedereen die het destijds heeft gemist: toen Roy en ik Wikkie nét hadden geadopteerd -en ze luidkeels aan het miauwen was in de auto- vroeg ik aan Wikkie of ze wilde miauwen ‘bij de juiste maand en het juiste nummer’ van haar verjaardag. Uiteindelijk miauwde ze bij de maand ‘juli’ en bij het getal ’16’. Wat eng genoeg ook nog eens zou kunnen kloppen, gezien ze in december door de dierenarts ‘ongeveer 1,5 jaar’ werd geschat. Er moet dus tussen de bedrijven door ook nog een leuke kattentaart worden bedacht. Wens me succes.

Wat zijn jullie plannen voor de zomervakantie? 

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?



27 reacties


    6 juli 2016

    Haha! Dat van Wikkies verjaardag, zalig. Veel plezier met het plannen van haar méga kattenfeest ;-). Leuke vooruitzichten heb je ook, al is het vooral veel werken. Wel zo lekker toch, geld verdienen! En ik snap heel goed wat je zegt over in augustus alweer op reis willen. Wie weet is het hier trouwens supergoed weer, en voelt het half als een reis ;-) X


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Hihi, ja ik ben echt aan het bedenken hoe ik het op een leuke manier ga aanpakken ;-) En precies! Als ik eind augustus op vakantie ga, is extra inkomen natuurlijk altijd welkom. Verder inderdaad duimen voor héél mooi weer :-)



    6 juli 2016

    Druk, druk, druk dus! Alleen maar fijn, vind ik persoonlijk. Ik heb nu een paar daagjes vrij en hoef alleen vrijdagmiddag te werken (kon die middag jammer genoeg echt niet vrij krijgen). Dan werk ik door tot september en dan heb ik twee keer twee dagen vrij. Zin in :-)!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Oh, wat fijn dat je nu een aantal dagen vrij hebt – even lekker tot rust komen :-) Geniet ervan!



    6 juli 2016

    leuke plannen heb je! Mijn vakantie staat ook al vol gepland!



    6 juli 2016

    Geniaal dat de Wikkie de datum hebt laten miauwen. Ik ben ook blij dat ik niet al te vroeg op vakantie ga. We gaan begin augustus naar Berlijn, zooooveel zin in!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Jaaa, ik vind het zó leuk voor je :-)!!!



    6 juli 2016

    Wow, nu al voor de schoolagenda’s van 2017-2018?! Ik dacht eerst, huh, da’s toch normaal maar nee, wow. Je bent er erg vroeg bij, maar langs de andere kant snap ik het wel, haha. Hoe cute van Wikkie’s verjaardag, haha. Ga met haar naar een kattencafé, zal ze leuk vinden! ;)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Bizar, hè :-)? Maar goed, er komt natuurlijk nog zoveel meer bij kijken dan alleen tekst. Hihi, nou één ding weet ik zeker: Wikkie wordt niet blij van anderen katten. Het is nogal een diva die graag alle aandacht voor zichzelf heeft ;-)



    6 juli 2016

    Nu al teksten bedenken voor de agenda’s van ’17-’18. Wauw! Ik snap wel dat je er vroeg bij moet zijn, maar zó vroeg? Haha! Succes deze zomer! En hopelijk is het toch een beetje mooi weer zodat je ‘s avonds ook hier nog van het lekkere weer kunt genieten.


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ja, echt bizar hè? Ik moet er ook nog steeds aan wennen… Enne; ik duim inderdaad al héél hard voor mooi weer!



    6 juli 2016

    Hahaha zo grappig hoe jullie op Wicky’s verjaardag zijn gekomen, hilarisch herkenbaar ook gewoon… En veel plezier met Justine en Emilia, super gezellig! <3


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Hihi, ja – we moesten íéts! En dankjewel <3 Gelukkig gaan wij ook weer heel snel sushi eten!



    6 juli 2016

    Wat een leuke plannen! Ik moet ook juist veel werken in de zomervakantie, maar dat vind ik ook helemaal niet erg! Ik ga pas in September/ Oktober op vakantie, maar dan heb je ook wel weer een leuk vooruitzicht :P..Super schattig dat jullie trouwens de verjaardag van Wikkie vieren:D


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Precies, dat vind ik dus ook! Fijn juist om iets te hebben om naar uit te kijken :-)



    7 juli 2016

    Wat leuk al die plannen. En heerlijk naar Corfu. Wij gaan helaas niet op vakantie dit jaar. Vorig jaar gingen wij ook al in april naar IJsland, en verder ook niet in de zomer. Dus beetje domper dat het er dit jaar niet in zit. Maar hopelijk kunnen we nog een midweekje in een huisje zitten. Zijn we in ieder geval uit onze eigen omgeving. Dat zou ik ook al prima vinden


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Wat jammer, maar hopelijk kun je inderdaad ook lekker vakantie gaan vieren in eigen land. Helemaal niets mis mee :-)



    7 juli 2016

    Ooooh Corfu, leuk leuk!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ja, ik ben heel benieuwd :-)



    7 juli 2016

    Ohh Corfu is echt zo mooi! Veel plezier :)


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    Ja, ik ben er nog nooit geweest, dus ik ben heel benieuwd :-)



    7 juli 2016

    Dat zijn al een heleboel leuke vooruitzichten. Wens Wikkie al maar een gelukkige verjaardag, hihi. Ook veel plezier in Corfu!


    Femke - Youniqueblog

    7 juli 2016

    LIEF! Zal ik doen :-) En dankjewel!



    8 juli 2016

    Wat een leuke plannen nog in het vooruitzicht! Dat kattenparadijs lijkt me echt leuk, staat ook nog steeds op mijn wishlist. Fijne verjaardag alvast voor Wikkie haha :-)



    9 juli 2016

    Wat ontzettend leuk dat Wikkie wist te vertellen wanneer ze jarig is!! Alvast gefeliciteerd :)



    9 juli 2016

    Woehoe ik heb er zo’n zin in! <3<3



    11 juli 2016

    Note to self: datum prikken voor augustus voor onze maandelijkse sushidate! <3