Op mijn boekenplank: On The Go van Rens Kroes (WIN!) -
05/07/2016


Powerfood On The Go Rens Kroes 1

Zeg hallo tegen de allernieuwste aanwinst op mijn boekplank: On The Go van Rens Kroes. Een kookboek met 49 recepten om -jawel- mee te nemen. Ik deel met jullie mijn eerste indruk van dit boek én mag daarnaast 10(!) exemplaren van dit boek onder jullie verloten. Hoe leuk is dat?

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik geen #fitgirl ben. Toch ben ik iemand die (al dan niet noodgedwongen) toch let op wat ik precies eet. De meest lastige momenten zijn voor mij wanneer ik on the go ben. Ten eerste omdat het voor mij vaak lastig is om dingen te vinden die ik mag hebben (lees: 90% van de repen en andere on the go snacks bevatten melk – héél irritant). Ten tweede omdat de verleiding van junkfood vaak groot is. Want: lekker makkelijk. Daarom was ik ook heel nieuwsgierig naar On The Go van Rens Kroes. Rens belooft namelijk 49 gezonde(!) recepten die ik ook nog eens makkelijk zijn om mee te nemen. En -yay for me- alle snacks met ‘room’ of kaas zijn bereid met plantaardige melk of geitenkaas.

Powerfood On The Go Rens Kroes 3
Eén van de eerste recepten waar mijn oog op viel: chocolate banana bread. Yum! Eén nadeel: het bevat wel specifieke ingrediënten als medjooldadels. Hoewel dit natuurlijk de kracht is van Rens Kroes (en de reden voor het succes van de vorige boeken), vind ik termen als ‘kokosbloesemsuiker’ en ‘psylliumvezels’ altijd wel een beetje intimiderend. Want: kun je dit bij een doorsnee supermarkt halen? Veelal niet. En hoewel ik in principe een EkoPlaza op loopafstand heb, vind ik het vaak wel een gemis om dit soort ingrediënten niet ‘even’ tijdens het halen van de wekelijkse boodschappen mee te nemen. Afgezien daarvan vind ik de recepten wel een stuk toegankelijker dan de voorgaande boeken. Er zijn bijvoorbeeld nu meer recepten met 5 ingrediënten of minder, en -enige uitzondering daargelaten- zijn de ingrediënten ook íéts meer doorsnee. Iets beter te doen dus voor de ‘keukenleek’.

Powerfood On The Go Rens Kroes 4 Powerfood On The Go Rens Kroes 5
Wat ook fijn is: de meeste recepten zijn in principe on the go, maar kunnen -voor mijn gevoel- ook prima als avondeten worden verorberd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomerse quiche bomvol groente? Of avocadosoep? Daar zou ik zeker geen nee tegen zeggen na een lange werkdag. Daarnaast ben ik ook erg gecharmeerd van de snacks (what else...). Bijvoorbeeld zoute balletjes gemaakt van zoete aardappel (alleen die tegenstrijdigheid vind ik al enórm interessant), en healthy speculaaskoekjes. Ook staan er een heleboel lekkere drankjes in (munt-chocodrink, anyone?) en recepten voor dips en dressings. Al met al dus een héél interessant boek om je doorsnee snacks en vliegensvlugge ontbijtjes iets meer kick te geven.

Powerfood On The Go Rens Kroes 2
Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan heb ik héél leuk nieuws. Ik mag namelijk 10(!) exemplaren van On The Go van Rens Kroes onder jullie verloten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij te volgen op Facebook en/of Instagram, en hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet. Dat is het! Héél veel succes.

Ben jij nieuwsgierig naar On The Go van Rens Kroes? Doe jij mee met deze winactie?

[DEZE WINACTIE IS GESLOTEN]

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?



99 reacties


    5 juli 2016

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek! Vond haar andere boeken ook super dus doe zeker mee en volg je al op Facebook en insta :)



    5 juli 2016

    Goedemorgen Femke!
    Wat een leuke actie! Net als jou mag ik geen melkproducten en daarnaast ben ik gevoelig voor nog andere dingen. Ik neem al een jaar geen brood meer mee naar mijn werk, maar in plaats daarvan neem ik andere dingen mee zoals salades. Maar nu zijn mijn variaties op… En ben wel toe aan nieuwe inspiratie en recepten. Het boek zou bij mij zeer intensief gebruikt worden!
    Ik volg je trouwens op IG (mijn Facebook gebruik ik eigenlijk niet).
    Fijne dag!



    5 juli 2016

    Dat klinkt echt als een fijn boek! Ik heb nog geen boeken van Rens Kroes, maar in de Allerhande stonden eens wat recepten van haar en die vond ik erg geslaagd. Wel jammer van die ‘moeilijke’ ingrediënten inderdaad, maar soms kan je die gelukkig een beetje tweaken haha. Ik ben wel benieuwd naar ‘On the go’, dus doe graag mee met je winactie! X



    5 juli 2016

    Leuke actie, maar nee, ik ga daar toch nooit iets uit klaarmaken. :)


    Romy

    5 juli 2016

    Cool! Ik doe mee. Leuke blog!
    Het lijkt me echt super om het boek te winnen.
    P.S Ik volg je al langer op facebook ;)


    Marthe

    5 juli 2016

    Dit boek lijkt me ook ontzettend leuk! Ben na jou blogstuk ook helemaal nieuwsgierig naar het boek! Loot daarom graag mee :)!



    5 juli 2016

    Superleuke recensie! Ik doe heel graag mee met je winactie :)
    Ik heb t Powerfood boek v Rens Kroes ook maar ben t met je eens dat t vaak vrij ingewikkeld is qua ingrediënten. Ben na jouw verhaal dus heel nieuwsgierig naar dit boek!
    Ik volg je op IG (evelinelife).
    Groetjes Eveline


    Romy

    5 juli 2016

    Oh leuk! IK ben heel benieuwd naar dit boek.



    5 juli 2016

    Ik ben ook geen #fitgirl maar dit boek winnen zou mij wel heel erg leuk lijken. Ik heb haar eerste boek ‘Powerfood’ ook en ik vond het leuk om daar regelmatig wat recepten van uit te proberen. Dit boek heb ik nog niet maar zou ik graag willen toevoegen aan mijn collectie kookboeken :-). Ik volg je al via beide social media kanalen.


    Tessa

    5 juli 2016

    Ik doe mee
    Heb nog geen 1 boek van rens, zou er graag 1 willen



    5 juli 2016

    Wat een heerlijk artikel weer en wat een fijne winactie!
    Lijkt me een fijn boek. Ook ik probeer zo veel mogelijk lactosevrij te eten :-)

    Liefs, Celine



    5 juli 2016

    Je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt. Klinkt als een leuk boek dus ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook en op Instagram!


    Anita te Gussinklo

    5 juli 2016

    Ik heb haar boek Powerfood – Van Friesland naar New York met veel plezier gelezen en af en toe maak ik er wel eens uit.
    Nu ben ik nieuwsgierig naar dit boek.
    Graag loot ik mee en ik volg je op Facebook.



    5 juli 2016

    Oh, dit is zalig! Zoals je zegt, het is zo verleidelijk om gewoon even een koek te pakken of fastfood als je honger hebt, want easy. Eindelijk eens een boek met een ander thema qua eten, yes. Ik wil héél graag meedoen! (Ik volg je al op instagram! Facebook heb ik helaas niet anders had ik dat ook nog even gedaan hoor.)


    Iris

    5 juli 2016

    Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, sinds een jaar weten we dat mijn zus lactoseintolerant is. Als zij op bezoek komt probeer ik altijd te zorgen dat zij alles wat op tafel komt ook mag eten, zodat het niet als een beperking voelt (dit doe ik natuurlijk ook voor vegetarische vriendinnen etc.). Alleen aan lactose ben ik nog niet helemaal gewend dus dit boek zou ideaal zijn! En ik ben ook erg benieuwd naar of de recepten inderdaad toegankelijker zijn, dat vond ik het grote nadeel aan Powerfood..



    5 juli 2016

    Ik heb ook het boek on the go en ik vind het een leuk kookboek (net als haar andere boeken)! De summer quiche en de banana split heb ik al gemaakt, echt heerlijk! Succes allemaal!



    5 juli 2016

    En nu heb ik zin in munt-choco…
    Het klinkt lekker allemaal, en met een goed uitgeruste suup (en zelf een beetje creatief zijn anders) komt het vast goed.
    Ik doe mee, en volg je al op instragram!



    5 juli 2016

    Ik ben ook geen fitgirl, maar wil me wel meer gaan verdiepen in gezondere voeding. Ik doe dus heel graag mee! :) Ik volg je op Facebook en Instagram.



    5 juli 2016

    Wauw, 10! Dan maak ik misschien kans. HOERA! :)



    5 juli 2016

    Ha ik zou ook graag een kansje maken op zo’n boek! Wat ziet het er ook van binnen leuk opgemaakt uit! Ik ben juist wel geinteresseerd in de ingewikkelde ingredienten en food-termen die je beschrijft; ik zie dit soort recepten namelijk wel eens voorbij komen op bijvoorbeeld Pinterest, maar ik lees zo’n recept liever in het Nederlands… En dan helemaal van een autoriteit op het gebied van healthy food zoals Rens Kroes!

    Ik volgde je al op Instagram, en ik zal facebook ook even toevoegen!



    5 juli 2016

    Hoihoi,

    Ik ben bekend met de andere boeken van Rens Kroes en ik vond het mooie boeken met persoonlijke foto’s, maar veel recepten waren gewoon te ingewikkeld. Nu ik bij jou lees dat dit boek een stuk minder ingewikkelde recepten heeft, ben ik wel weer mega benieuwd. Ik volg je al langer op Facebook en Insta en ik wil graag meedoen aan je winactie.

    Liefs,
    Nadeche



    5 juli 2016

    Mijn oog zou ook wel direct op het chocolate banana bread vallen denk ik :-D



    5 juli 2016

    I’m in :-) Mij spreekt dit boek ook meer aan dan de vorige twee. Minder ingrediënten per recept klinkt heel goed!



    5 juli 2016

    Stond van de week nog met het boek in mijn handen! Zou hem heel graag willen winnen


    Anne-Sophie

    5 juli 2016

    Ooohh wat een leuke winactie! Dit boekje wil ik echt heel erg graag, fingers crossed!!


    Nadine

    5 juli 2016

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek, i’m in! Net zoals jou ben ik ook gevoelig voor lactose, daarom lijkt het me des te leuker om een keer te koken/bakken uit een boek als die van Rens. Groetjes!



    5 juli 2016

    Ja leuk! Ik denk niet dat ik er zelf veel uit zal maken dan, maar ik weet wel iemand aan wie ik het boek dan cadeau kan doen; dus ik doe toch mee :) Ik volg je op Facebook.


    Laura

    5 juli 2016

    Aaah wat een super leuke winactie, nou als voeding & diëtetiek studente waag ik maar al te graag een kans! Het boek ziet er echt super mooi uit met de foto’s en het rood en natuurlijk ben ik super benieuwd naar alle recepten. Ik volg je op facebook en instagram :)


    Tine

    5 juli 2016

    Ik zag op je snapchat dit boek voorbijkomen en kwam dus meteen kijken! Dit boek lijkt me echt heel tof, dus ik doe graag mee. (:


    Cynthia

    5 juli 2016

    Ik ben ook alles behalve een #fitgirl maar uit het 1e boek van Renske heb ik al heel veel leuke recepten uitgeprobeerd, ik ben onwijs benieuwd naar haar nieuwe boek dus ik doe graag mee!

    Liefs Cynthia



    5 juli 2016

    Ik ben alles behalve een fitgirl, maar ik wil graag wat gezonder gaan leven en ik heb meerdere malen gehoord de boeken en recepten van Renske Kroes heel fijn en lekker zijn! Ik doe dan dus ook graag mee aan de winactie.



    5 juli 2016

    Heb hem afgelopen week gekregen en het is inderdaad een toffe aanvulling op de andere boeken! Naast de recepten vind ik ook de overige informatie (wat is handig om standaard in huis te hebben etc) interessant!



    5 juli 2016

    Leuke winactie! Ik heb beide andere boeken ook in mijn bezit en ben heel benieuwd naar dit boek. Ik neem tegenwoordig alleen maar zelfgemaakte snacks mee, dus inspiratie is welkom!



    5 juli 2016

    Ik doe mee! past wel bij de collectie en ben er ONTZETTEND benieuwd naar!! ❤


    Diana

    5 juli 2016

    Super leuk! Ik doe heel graag mee :)



    5 juli 2016

    leuk! ik doe mee! heb ook haar eerste 2 boeken, maar stoor me zelf inderdaad ook wel vaak aande moeilijke ingredienten



    5 juli 2016

    Ik doe graag mee :) volg je op Instagram



    5 juli 2016

    ah ik doe graag mee, zelf heb ik al deel 1 dus dit deel is ook zeker welkom! liefs



    5 juli 2016

    Oh dit lijkt me echt een leuk boek! Precies wat je zegt, die termen zijn af en toe echt intimiderend. Vaak ga ik dan op zoek naar ‘makkelijkere’ recepten. Leuk dat dit boek toegankelijker is dan de vorige! Ik volg je al op instagram en doe graag mee :)



    5 juli 2016

    Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

    Ik ben erg benieuwd naar dit boek! Zelf heb ik nog geen enkel boek van Rens Kroes, maar telkens als ik haar boeken voorbij zie komen denk ik wauw, wat zien de foto’s en het design in haar boek er prachtig uit! Dus ik doe graag mee met de winactie! Ik volgde je al via Instagram en Facebook.

    Ik ben trouwens best benieuwd naar Ekoplaza! Wil er al een tijdje naar toe, maar steeds als ik in de stad ben, vergeet ik er langs te gaan. Is het de moeite waard om daar eens binnen te lopen?



    5 juli 2016

    I’m in! De vorige kookboeken van Rens Kroes vond ik ook erg leuk, maar inderdaad soms met wat ‘lastige’ ingrediënten. Ik ben erg benieuwd naar deze variant!


    Jacky

    5 juli 2016

    ik doe graag mee omdat ik een stuk gezonder wil gaan leven. dus ik denk dat deze boek daarbij helpt.

    ik volg je op insta en Facebook.


    Maaike

    5 juli 2016

    Wat leuk! Ik doe zeker mee! Ik heb deel 2 al, maar soms inderdaad iets te veel (gekke) ingrediënten, maar wel heel lekker. Dus deze lijkt me zeker de moeite waard.


    Carolien

    5 juli 2016

    Super leuk waag ook een kansje :-D


    Nicole van Mierlo

    5 juli 2016

    Jaaaaa! Ik zou heel graag het nieuwe boek van Rens willen winnen! Al veel recepten uit de vorige boeken gemaakt! Heerlijk!!!


    Daphne

    5 juli 2016

    Ben echt super benieuwd naar het boek ! Ben zelf vaak op reis omdat ik ver van m’n studie woon. Hierdoor ga ik elke x voordat Ik de trein in stap langs de appie to go om mijn favoriete ongezonde snackjes te halen. Zo wordt mijn treinreis toch iets leuker. Hopelijk kan ik voortaan iets uit dit boek maken waardoor ik lekker kan eten maar vooral ook gezond kan eten in de trein!! Ik volgde je trouwens al via insta en fb. Heel veel liefs xx



    5 juli 2016

    Jep, ik wil deze ook. De andere twee heb ik ook en hoewel het geen kookboek is waar ik elke dag uit kook, is het wel fijn om steeds weer op terug te vallen! x


    Patty Sondagh

    5 juli 2016

    Wat super tof! Ik doe zeker graag mee. Ik heb haar boek ‘Powerfood van Friesland naar New York’ pas bij een Glamour abonnement gekregen, maar ondanks al het lekkers dat erin staat, zijn veel dingen inderdaad lastig te maken. Dit boek klinkt als een perfect opstapje voor de moeilijkere recepten en zou ik graag langs ‘Powerfood’ op m’n boekenplank zetten


    Noa Vermeer

    5 juli 2016

    Wat een leuke winactie zeg! Ik heb beide boeken van haar al en maak regelmatig recepten er uit. Ik reis heel vaak naar het buitenland en dit boek kan mij goed on the go helpen!
    Ik doe mee!
    Xx Noa


    Lisa Huberts

    5 juli 2016

    Jaaaa zo leuk!! Heel erg benieuwd en als jij enthousiast bent dan moet het ook mij lukken om de producten in huis te halen en bakken maar!! xxx


    Maud

    5 juli 2016

    Lijkt me echt een top boek! En sowieso een beetje fan van Rens kroes!


    Nancy van der kamp

    5 juli 2016

    Ik doe zeker mee!past helemaal bij de gezonde levensstijl die ik en wat vrienden ben begonnen. Hardlopen, fitness en gezond eten! Dit boek is dus absoluut welkom en uiteraard mag de rest van het vriendengroepje hem ook lezen



    5 juli 2016

    Wat een leuke review! Ik zou het boek heel graag voor mijn moeder willen winnen. Zij heeft vandaag net het advies gekregen om suikervrij en glutenvrij te gaan eten, maar ziet nog wel wat apen en beren op de weg daar naartoe! Met name eten voor mee naar het werk en voor onderweg lijkt haar lastig. Ik zou het heel leuk vinden om haar een beetje op weg te kunnen helpen met de ‘on-the-go-recepten’ van Rens Kroes! :)



    5 juli 2016

    Ooh ik ben zo benieuwd naar dit boek! Tot nu toe heb ik nog geen één boek van Rens Kroes, maar elke keer als ik er een zie liggen moet ik er even doorbladen, vind de foto’s zo mooi! (haha daarmoet ik dan weer op letten ;)) Die ‘rare’ ingrediënten vind ik altijd wel een beetje jammer in kookboeken, maar ben erg benieuwd naar dit boek, want de boeken van Rens Kroes staan dan ook hoog op mijn lijstje! ;)


    Lynet

    5 juli 2016

    Een goed artikel met je eerlijke mening, leest fijn weg!
    Ik vind zelf het lastigste van een gezonde leefstijl ook de onverwachte ‘on the go’ momentjes. Ik snap heel goed wat je bedoelt met de ingrediënten, ik vind het wel leuk dat Rens Kroes met zulke aparte ingrediënten aan de slag is gegaan en het onderscheidt haar wel! Tegenwoordig kom ik zó vaak een recept tegen voor healthy recepten, maar die van haar zijn dan toch net weer anders!
    Het lijkt me heel leuk om met haar recepten aan de slag te gaan.



    5 juli 2016

    Je hebt me eel nieuwsgierig gemaakt dus ik ga gewoon een poging wagen. Ik doe mee met de winactie! Ik volg op instagram onder de naam laarrrx


    Evelien

    5 juli 2016

    Wat een leuke actie, ik volg je op facebook. Ik ben erg benieuwd naar de recepten!


    Eline van Bemmel

    5 juli 2016

    Weer zo’n leuke winactie! Nu heel hard duimen!


    Thea

    5 juli 2016

    Ik ben heel benieuwd naar On the Go, fijn om te lezen dat er wat minder lastiger te verkrijgen producten instaan, dat maakt het toch een stuk makkelijker om de recepten te maken. Ik volg je via instagram


    Lincy

    5 juli 2016

    Oeh! Stiekem heel nieuwsgierig, maar de stap om het boek te kopen is dan toch weer te groot. Want hee, dan moet je ook echt gezond eten (anders had je er niet zoveel geld aan hoeven uitgeven ;) ), maar winnen klinkt als muziek in de oren! Ben benieuwd of het ook zo lekker smaakt als iedereen altijd beweert :)


    Ilse

    5 juli 2016

    Wat gaaf! Ik doe mee!


    Annemarije

    5 juli 2016

    Aaaaaaw, wat een te gekke actie! Ik ben dol op koken en heb de Powerfood boeken van Rens Kroes. Zou echt te gek zijn om deze te winnen. Zeker nu de vakantie er voor mij aan komt en ik heerlijk de tijd heb om uitgebreid te kokkerellen! #duimenmaar! :-)



    5 juli 2016

    Geniaal. Al dan niet noodgedwongen opletten op wat je eet! Enorm herkenbaar…. Ik eet liever alles wat los en vast zit, maar kies toch steeds vaker voor gezonde tussendoortje. Die zoute zoete aardappelballetjes! Ik ben zo benieuwd! Ik waag dus een gokje en doe mee!! Teveel en ingewikkelde ingrediënten vind ik ook niet fijn, dus heel goed dat ze dit een beetje aangepast heeft. Ik ben benieuwd. Ohhh en k zag vandaag pas het nieuws van Wikkie! Congrats! I.love.it!!



    5 juli 2016

    Het is echt een prachtig boek, ik heb hem ook!



    5 juli 2016

    ahh ja! Rens Kroes! In haar vorige boek zijn het roggebrood en de sportkoeken mijn favoriet! Ik zou graag dit boek aan mijn verzameling toevoegen.. ennuh stiekem gebruik ik ook wel eens een toefje vaniliesuiker ipv vanillepoeder om mijzelf eens te verwennen (A)



    6 juli 2016

    Oh yes, die kan ik gebruiken! Ik heb al een paar keer de boeken in mijn handen gehad, maar nooit gekocht onder het mom van ‘zal toch wel te ingewikkeld zijn’. Nu ga ik volgende maand een periode weg naar het buitenland en kan ik hem zeker gebruiken!


    kristel dijkhuizen

    6 juli 2016

    Natuurlijk doen we mee.heel graag zelfs het lijkt me ook een super boek net als van xl naar s was super interessant en stiekem heel leerzaam.


    kim

    6 juli 2016

    Ik herken je probleem. Geen melk producten mogen en overal waar je komt zit melk in.. ideaal een boek waar melk vermeden word, ik doe dus heeel graag mee!



    6 juli 2016

    Ik vind het erg leuk om te koken dus ik doe graag mee aan deze winactie!
    ik volg je al een tijdje!



    6 juli 2016

    Ik ben echt mega benieuwd naar dit boek. Vooral omdat ik het eerste boek ook heb, en daar vrijwel nog niks uit heb gemaakt omdat ik het allemaal te ingewikkeld vind haha. Ik doe dus zeker mee!


    Catho

    6 juli 2016

    Whii wat een leuke winactie seg, ik doe zeker mee want je hebt me enorm benieuwd gemaakt met deze review :)
    ps; ik volg je al laaaaaang op IG!
    liefs Catho


    Shanice Hout

    7 juli 2016

    Waauw wat een gave actie!!Ik ben super benieuwd naar dit boek en zou het dolgraag willen winnen ik ben altijd onderweg en druk voor m’n werk dat ik wel wat inspiratie kan gebruiken voor healthy gerechten die ik zo maken en meenemen Ben ook gek op koken en fan van Rens Kroes



    7 juli 2016

    Onderweg is idd zo lastig. Lijkt me super dit boek daarvoor te hebben. Ik volg je op instagram (mamaminke1). Nu maar duimen


    Liesbeth

    7 juli 2016

    Ik doe graag mee en wil graag de receptjes uitproberen!



    7 juli 2016

    Wat gaaf zeg! Het boek ziet er heel mooi uit.
    Dit boek is zeker welkom, heb boek 2 ook dus on to go past ook wel op mijn boekenplank :)


    Merel

    7 juli 2016

    Wauw, dit boek is precies wat ik nodig heb. Heb sinds net een zomerbaantje waardoor ik veel weg ben en ik wil ook wat gezonder gaan eten. Ik ken Rens Kroes nog niet echt, maar heb haar wel al vaak voorbij zien komen dus ik ben erg benieuwd. Ik waag graag een kansje!



    7 juli 2016

    Ik heb haar andere twee boeken al en zou graag ook deze willen! Ik ben zelf allergisch voor zuivel, dus dat de recepten veelal met gebruik van plantaardige melk is, komt extra goed uit!


    Cecil

    8 juli 2016

    He,
    Ik doe graag mee met de winactie!!! Ik ben vandaag naar de boekwinkel gegaan en heb door het boek gebladerd en het lijkt me echt een super leuk boek, maar door tijdgebrek heb ik hem niet kunnen meenemen. Jammer maar ik hoop dat ik de winactie win ;)



    8 juli 2016

    Wat een toffe win actie! Ik doe mee.



    8 juli 2016

    Ik doe mee!!
    Leuk boek lijkt mij!



    8 juli 2016

    Woehoe, ik doe mee!!! :)


    Anita H.

    8 juli 2016

    Jaaa, ik loot graag mee. Best veel, 10 exemplaren.


    Anna

    9 juli 2016

    Ik heb de andere boeken van Rens Kroes in bezit en ben nu erg benieuwd naar de recepten in dit boek.



    9 juli 2016

    Ik zou de recepten uit On The Go,
    Mee willen nemen naar het park want zowiezo.
    Wil ik de komende weken enorm gaan genieten,
    Hoop dat ’t droog blijft en niet steeds gaat gieten.
    Want ik ben gewoon “lekker” thuis,
    En vier vakantie in mijn eigen huis.
    Dus het parkje hier best dichtbij,
    Word hét plekje om te relaxen voor mij.
    Het lijkt me heerlijk om te lunchen à la Rens,
    Zij is zo’n ontzettend leuk en inspirerend mens.
    En maakt de heerlijkste maaltijden klaar,
    Zou geweldig zijn als ik dat ook kon maar…
    Dan moet ik eerst stinken van de mazzel, van geluk
    En dan kan mijn zomer 2016 niet meer stuk!!!


    Charlotte

    9 juli 2016

    Ik geniet zomers altijd van de wekelijkse vriendinnen picknicks. Dan komen we op zaterdag of zondagochtend samen bij één van ons & maken iets lekkers klaar. We gaan dan op een mooi plekje langs het kanaal van het lekkere weer en elkaars gezelschap genieten. Wat wel een beetje jammer is, is dat we vaak dezelfde hapjes meenemen. Cupcakes, aardbeien en de eeuwig populaire bak pastasalade. Dat mag en kan best wat spannender, vind je niet?! Het lijkt me fantastisch om het kookboek van Rens tevoorschijn te toveren en iets heerlijks gezond en onwijs creatiefs te maken om mee te nemen. Zoals het Chocolate Banana Bread bijvoorbeeld!


    Dagmar

    10 juli 2016

    Gogogo met On the go. 10 kilo moet eraf. En ook al ben ik 28 ik had nog nooit 1 voet in een sportzaal gezet. Daarom nu 2 keer in de week boksen, elke ochtend hardlopen en 1 uur personal training. Nu nog wat hulp van youniqueblog en Rens Kroes, en hopelijk over 2 maanden strak in het pak.


    Helena

    11 juli 2016

    Heb het boek aan een vriendin kado gedaan maar zou em zelf ook wel graag willen….(IG HippeHuismus)



    11 juli 2016

    Oh leuk! Ik heb het vorige boek van haar (op de iPad) en daar staan soms best lekkere dingen in. Niet alles vind ik makkelijk te maken, maar vaak zijn de dingen wel erg lekker (en anders, zeg maar). Ik ben benieuwd naar dat bananenbrood, dat lijkt me echt heerlijk!
    Ik doe dus mee (en volg je op Instagram).



    11 juli 2016

    Ik hou van lekker eten, maar je moet weten: Ik ben een grote snoepkont & ik weet dat is niet zo gezond. Ga graag de keuken in met mijn zusje om samen wat te bereiden. Het is alleen niet altijd een healthy snack voor deze 2 meiden. Dus maken we graag kans op dit leuke boek, het is precies hetgeen ik zoek. Geen suiker zoetigheid meer of bergen witte chocola, Iets van Rens Kroes maken we heel graag na!! On the go klinkt me fantastisch in de oren, Hoop dat mijn zusje & ik tot de gelukkige behoren.


    Joyce van der velde

    12 juli 2016

    Hier zou ik blij mee zijn! Ik ben vaak weg, werk onregelmatig en ja.. dat is vaak niet gezond. Heb vaak gehoord over deze boeken en ben dan ook erg benieuwd! Wil echt gezonder eten. Ik volg je op fb en insta


    tamara

    13 juli 2016

    Oh super leuke win actie. Ik hou van gezond eten, en heb al veel goede dingen gehoord van Rens Kroes. Ik volg je op Facebook, Instagram en op Youtube. X


    Joseph

    14 juli 2016

    Ik kan mezelf niet altijd beheersen en val geregeld terug op de snelle vette hap langs de snelweg. En ook een zak chips gaat erin als wel… chips. This same old stuff gecombineerd met veel zitten is niet bepaald een bijdrager aan dat afgetrainde lichaam à la Schwarzenegger. Gekkigheid daargelaten, mijn eetpatroon kan anders. Dit boek zou bijdragen aan een happier en healthier me, dus ik doe mee!



    14 juli 2016

    Ik ben zo benieuwd naar dit boek, ik doe heeeel graag mee. Ik volg je op Instagram, al een hele tijd :) Ik ga heel hard duimen!!


    Sterre Tijl

    14 juli 2016

    Klinkt goed! I’m in (@Sterretijl84)



    14 juli 2016

    Ahh Rens Kroes is zo leuk! Haar andere twee boeken staan hier al in de kast en ik probeer er regelmatig wat uit! Zo lekker! (en ook nog eens gezond :) Dus ik doe zeker mee met de winactie!


    Aniek

    18 juli 2016

    Ik ken Rens Kroes niet, ben wel benieuwd.



    19 juli 2016

    Jaaa, wat ben ik blij dat ik nog kan meedoen! Ik heb haar vorige twee kookboeken, dus deze wil ik zeker aan mijn collectie toevoegen.


    Sylvia

    22 juli 2016

    Benieuwd naar dit boek! Graag waag ik een kansje!
    Volg je op FB onder mijn eigen naam en op Instagram onder TurtleBookwurm.


    Aniek

    27 juli 2016

    Ik loot graag mee.