Things that made my week...#220 -
10/07/2016


Things that made my week def

Just keep swimming! Deze week had ik een enórm vergeetachtig moment, had een collega een supergrappige reactie toen ze Roy voor het eerst ontmoette en heb ik een héél toffe mijlpaal op Instagram bereikt (waar meteen misbruik van werd gemaakt door collega’s ;-)). Nieuwsgierig?

 • Hét moment waar mijn broer, zus en ik 13 jaar op hadden gewacht: Finding Dory. Het enige wat ik over de film wil verklappen is: SAND IS SQUISHY! (En ja: Dory is nog steeds mijn meest favoriete Disney-karakter ooit.)
 • Wanneer Roy zijn diploma in ontvangst heeft genomen en officieel is benoemd tot ‘Sint’. Ik: “Nu  je een ‘Sint’ bent moet je wel een heleboel cadeautjes voor me gaan kopen, hè.” Roy, licht geïrriteerd: “Dat is een andere Sint.”
 • Wanneer ik net mijn glas heb omgestoten, alles heb opgeruimd en vijf minuten later een slok drinken wil pakken. Ik: “Huh, is mijn drinken nu al op?” *denkt vijf seconden na* “Oh wacht…”
 • Als een collega bij mij thuis is en Roy voor het eerst ontmoet. Collega: “Wow, het is net alsof ik je blog open!”
 • Wanneer Roy en ik bespreken waar hij ‘s nachts na zijn gala verblijft. Ik: “Eet voor mij part daar een paar frikadellen en neem dan om half 6 de eerste trein terug.” Roy, begint te lachen: “Dat is wel een beetje een slecht gekozen uitspraak, gezien ik bij twee homo’s blijf slapen.” :’)
 • Dingen als ‘havermelk’ en ‘medjooldadels’ in huis halen, om voor het eerst een recept van Rens Kroes te maken. Overigens had ik ‘vanillepoeder’ in eerste instantie wel verward voor ‘vanillesuiker’, maar… Details.
 • Had ik trouwens al verteld dat ik inmiddels al ruim 4.000(!) volgers op Instagram heb? ZO COOL!
 • Vervolgens werd ik op Food Truck Festival TREK ‘gedwongen’ om een aantal collega’s een spoedcursus Instagram-foto’s maken te geven. Collega, grappend: “Het werk gaat gewoon door!”

It’s báááck: mijn week in anderhalve minuut (en een beetje). Ik heb eindelijk weer een beknopte samenvatting van mijn week voor jullie. Maar hé: de reden dat de laatste video’s langer waren, was simpelweg omdat ik jullie zóveel had te vertellen (Kopenhagen! Berlijn! Onze kattencollectie!). En dat is ook niet erg, toch? In deze video neem ik jullie mee naar de diploma-uitreiking van Roy, kunnen jullie mijn werkplek bij Shoeby zien én laat ik zien wat voor lief cadeautje ik van Roy had gekregen. Benieuwd?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

Zeg ook eens ‘hallo’ op… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?10 reacties


  10 juli 2016

  Haha die reactie van je collega, geweldig. Ik ben zo benieuwd naar Finding Dory.  10 juli 2016

  Erg leuk om te lezen. Ik word er helemaal vrolijk van!  10 juli 2016

  Aaaah, overal positieve reacties over Finding Dory, ik moet er écht naartoe. Leuk kort vlogje trouwens :)  10 juli 2016

  congrats met het behalen van Roy’s diploma :D  11 juli 2016

  Hahaha ik moet altijd zo lachen om alle uitspraken!! Lekker droog  11 juli 2016

  Proficiat met je +4000 IG volgers!


  Femke - Youniqueblog

  11 juli 2016

  Dankjewel :-)!!  11 juli 2016

  Yaaay gefeliciteerd met je volgens op Insta! En natuurlijk met het diploma van Roy, ook al is hij een half jaar geleden al geslaagd :-) Fijne video weer om te zien, Fem!  12 juli 2016

  Ik hoor zoveel positieve dingen over Finding Dory, terwijl ik zoveel schrik had dat hij zwaar tegen zou vallen door de te hoog gespannen verwachtingen. Dan had ik het waarschijnlijk mis? :)


  Femke - Youniqueblog

  12 juli 2016

  Ja, daar was ik zelf ook heel bang voor! Maar ze hebben ‘m wel echt ‘anders’ gemaakt. Ik kan het niet goed uitleggen, maar ze hebben alleen op het begin wat herhalingen en daarna hebben ze er een echt op zichzelf staand verhaal gemaakt. Dat vond ik wel heel sterk! Echt een aanrader dus :-)