Things that made my week...#222 -
24/07/2016


things that made my week def

Yay, it’s Sunday! En dat betekent: een spiksplinternieuwe ‘things that made my week…’. Deze week was voelde ik me oliedom omdat ik toen pas een cruciaal element in een logo ontdekte, was ik even in verwarring wat mijn échte leeftijd was én had een collega een bijzondere reactie toen het brandalarm afging. Nieuwsgierig?

 • Wanneer ik met een aantal vriendinnen in het kattencafé zit, en er opeens een klein meisje naar me toeloopt en wijst naar mijn telefoonhoesje met kattenoren: “Leuk telefoonhoesje!” Ik: “Aaaw, dankjewel!” *even later tegen vriendinnen* “Zou ik haar ook kunnen adopteren?”
 • Een formulier invullen en bij leeftijd zonder erover na te denken ’22’ noteren. En dat zo’n vier keer achter elkaar. Juist, ja.
 • Uit een ‘memory jar’ die ik vorig jaar van mijn beste vriendin heb gekregen de volgende quote halen: “We blijven vrienden totdat we oud en seniel zijn. En dan worden we opnieuw vrienden…” Hi-lá-risch!
 • Ik: “Noooo!” Roy: “Wat?” Ik: “Oh, dit is zó erg!” Roy: “Wat is er dan?” Ik: “Ik zie nu pas voor het eerst dat het logo van Firefox daadwerkelijk een vos is. Mind is blown, gewoon.” Roy: “Je hebt wel gezien dat in het logo van Google ‘Google’ staat?”
 • Een tekst schrijven met een mermaidthema, en vervolgens de rest van de dag het nummer Under The Sea in mijn hoofd hebben. Uiteraard tot grote irritatie van Roy. Ik, voor de 33ste keer: “The seaweed is always greener in somebody else’s lake” Roy, waarschuwend: “Fem….” Ik: “SORRY, IK KAN ER ECHT NIKS AAN DOEN!”
 • Collega, wanneer we praten over Michelle Obama: “Hoe heet dat ook alweer? The White Lady?” Ik: “Bedoel je niet de First Lady ;-)?”
 • Als je ‘wasabi tape’ wilt schrijven in plaats van ‘washi tape’, weet je dat het tijd is om je laptop dicht te doen.

Ennn… Afgelopen week hebben we uiteraard ook Wikkie’s verjaardag gevierd. Waarschuwing: in deze video is het crazy cat lady-gehalte hóóg. Want ja, óók wanneer Wikkie jarig is wordt er gezongen en een cadeautje gegeven. Daarnaast ontdekten Roy en ik iets héél tofs toen hij Pokémon Go aan het spelen was en heb ik mijn haren voor het eerst sinds -schrik niet- Kerst laten knippen. Kijk je mee naar het resultaat ;-)?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

Kijk ook eens op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER13 reacties


  24 juli 2016

  Leuk om te lezen!  24 juli 2016

  Under the sea is echt een lied dat niet meer verdwijnt uit je hoofd. Fijn dat je het dus even met ons deelt joh! ;-) Heb je Michelle Obama in de Carpool Karaoke gezien? Haha!  24 juli 2016

  Hahaha, dat met logo’s niet begrijpen tot er uiteindelijk achterkomen dat het heel voor de handliggend is, heb ik ook zó vaak…  24 juli 2016

  Door jou voel ik me pas oliedom! Ik wist dus ook helemaaaal niet dat het een vos was haha! Oh én ik was al bijna een jaar niet naar de kapper geweest hihi.

  Trouwens, was die eerste niet met ons? Toen kwam dat meisje (dat irritante kind dat de katten steeds oppakte) naar je toe om te zeggen dat ze je hoesje zo leuk vond :D  24 juli 2016

  Wat een heerlijke dingen weer! Haha, mooie comeback met die logo ;)  24 juli 2016

  Haha heel herkenbaar die logo’s!  24 juli 2016

  Hahaha, dit blijft hilarisch! Kijk elke week uit naar dit artikel, moet hem ook altijd even doorlezen. Een dosis lachspieren trainen.  24 juli 2016

  Gefeliciteerd met Wikkie!

  x  24 juli 2016

  Waar is het brandalarm-verhaal gebleven? Ik ga trouwens ook maar 2, maximaal 3 keer in het jaar naar de kapper, dus je hoeft je niet te schamen ;)


  Femke - Youniqueblog

  25 juli 2016

  In het filmpje, haha!  24 juli 2016

  Geweldig om te lezen! Nu wil ik ook een keer naar een kattencafe :o  25 juli 2016

  Hahaha, heerlijk, ik zit fijn te gniffelen. Die liedjes van de Kleine Zeemeermin gaan ook gewoon niet uit je hoofd!  26 juli 2016

  Leuk om te lezen! Ik mijd de kapper trouwens als de pest; wanneer ik twee keer per jaar ga, is het veel. Je hoeft je dus niet te schamen, haha.