Wát een maand… Maar, echt. -
29/07/2016


Wat een maand
Een betere titel kon ik even niet verzinnen, maar het is wel de perfecte samenvatting. Het is nu precies een maand geleden dat Roy en ik onze kattencollectie hebben gelanceerd, én… Roy heeft (heel onverwacht) een nieuwe baan. Hè, wat? Ja, precies. Tijd om jullie even bij te praten.

Oké, laten we eerst even beginnen bij het feit dat Roy een nieuwe baan heeft. Ik kan me voorstellen dat dit voor de meeste van jullie totáál onverwacht komt, gezien hij nog niet zo lang geleden zijn bedrijf Creatieve Dieren heeft gelanceerd. Naast zijn bedrijf werkte hij parttime in dienst – een bewuste keuze, want hij wilde graag genoeg tijd hebben om Creatieve Dieren vorm te geven. Letterlijk en figuurlijk. Toch kwam enkele weken geleden toevallig een interessant aanbod op zijn pad. En niet lang daarna nóg eentje. Vacatures die eigenlijk té interessant waren om zomaar aan zich voorbij te laten gaan en die hem -lucky bastard- praktisch in zijn schoot werden geworpen. Hij ging vervolgens op meerdere gesprekken en om een lang verhaal kort te maken, kreeg ik onlangs hét telefoontje: “Ik ga 40 uur per week werken bij bedrijf X.” Geloof me: we waren allebei een beetje overdonderd. Dit scenario hadden we namelijk een week daarvoor nog niet eens kunnen bedénken. Natuurlijk waren we allebei ook héél blij, maar het voelde wel een beetje onwerkelijk. En eigenlijk is het nieuws nog steeds niet écht geland.

what is happening

Daarnaast zijn we natuurlijk ook erg druk geweest met Wikkie (De collectie, dan. Onze pluizige blijmaker kan prima voor zichzelf zorgen) en ook dit kost natuurlijk stiekem heel veel tijd en energie. Zo stonden we afgelopen zondag nog op de Swan Market in Utrecht én hebben we een nieuw product gelanceerd waarbij je een persoonlijke illustratie van je kat(ten) kunt bestellen. Zó leuk! Maar goed, dit is een project dat we nu allebei wel náást onze fulltime baan doen, dus het is behoorlijk pittig. Zeker sinds ik überhaupt al heel erg toe was aan vakantie. En als ik kijk naar mijn mobiele agenda van afgelopen maand, is dat niet gek ook: op twee dagen na, had ik iedere dag wel ‘iets’ gepland staan. Grappig, want dat had ik mezelf eigenlijk helemaal niet beseft. Eén ding is zeker: ik ben in ieder geval dólblij dat het bijna weekend is en mijn enige agendapunt ‘knuffelen met Wikkie’ is. En Downton Abbey kijken… Dat ook.

Liefs,
Femke

downton abbey

Kom ook eens hier langs… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Heb jij al onze webshop (met purrrity kattenitems) gezien?



23 reacties


    29 juli 2016

    Wat leuk voor Roy, gefeliciteerd! En genoet van je rust dit weekend. Even helemaal niets is zo lekker.


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Wat lief, dankjewel! En ik ga er zeker van genieten :-)



    29 juli 2016

    Wauw, wat een maand.. Maar wel een hele leuke! Gefeliciteerd Roy, met je nieuwe baan. Heel tof als je praktisch gezien iets in je schoot geworpen krijgt, ik mag er dan vanuit gaan dat dit echt een tof iets is :-). Jaaaaa, bijna weekend. Na hele drukke weekenden heb ik dit weekend bewust een keer helemaal leeg gelaten. Mijn doel? Uitslapen, bloggen, mijn huis opruimen en lekker ‘niksen’, oftewel: Netflixen ;-)!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Ja, hij is er ook echt héél blij mee. Dankjewel voor je lieve reactie! Oh, wat toevallig dat ook jij dit weekend er bewust voor hebt gekozen om het rustig aan te doen. What’s in a name ;-)?



    29 juli 2016

    Gefeliciteerd voor Roy! Wat goed dat hij die kansen “zomaar” krijgt. En wat een drukte. Geniet dit weekend dus lekker van Downton Abbey en Wikkie


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Wat lief, dankjewel! Ga ik zeker doen :-)



    29 juli 2016

    Zo he, inderdaad een heftige maand! Maar wat fijn dat Roy gewoon jobaanbiedingen kreeg, zeker als er een niet te missen tussenzit ;-). Dus zeker goed dat ‘ie het heeft aangenomen! Jullie zullen wel druk zijn zeg, maar fijn dat je een rustig weekend heb (eindelijk)! X


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Ja, het was echt een kans die hij niet aan zichzelf voorbij wilde laten gaan. Ik geef hem ook zeker groot gelijk! En nu inderdaad genieten van een heerlijk rustig weekend :-)



    29 juli 2016

    Ah wat goed! Gefeliciteerd met de nieuwe baan voor Roy! Gelukkig komt jullie vakantie eraan! Dan kunnen jullie lekker genieten!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Ooo, je hebt geen idee hoeveel ik er naar uitkijk. Spoiler: héél veel!



    29 juli 2016

    Wauw meis: wat een maand inderdaad. Maar jullie mogen echt super duper trots zijn op het resultaat. Het is echt prachtig en nog meer dingen waar ik nu even geen woorden voor heb (omdat het gewoon echt geweldig is haha). Wat gaaf trouwens dat Roy een nieuwe baan heeft: van harte gefeliciteerd daar natuurlijk mee. Ik hoop dat hij daarmee helemaal op zijn plekje zit. Geniet in ieder geval alvast van je weekend dame want dat heb je toch wel echt dubbel en dwars verdiend hoor ;-)


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Ah, wat een mooie reactie! Superlief Deisy – duizendmaal dank <3



    29 juli 2016

    Leuk om zo eens te lezen! Wat een week inderdaad!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    En vooral… Wat een maand ;-)



    29 juli 2016

    Wat een fijn positief nieuws in één maand! Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Roy!


    Femke - Youniqueblog

    29 juli 2016

    Dankjewel namens Roy, haha :-)!



    29 juli 2016

    Wat tof dat het allemaal zo goed gaat! Gefeliciteerd met Roy zijn nieuwe baan :) En geniet van de rust dit weekend!


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2016

    Wat lief Dineke, dankjewel!



    30 juli 2016

    Lekker knuffelen met Wikkie! En gefeliciteerd met de baan van Roy :)


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2016

    Dankjewel Anouk! Ook namens Roy :-)



    30 juli 2016

    Wat een wervelwind maand! Congrats, Roy.


    Femke - Youniqueblog

    30 juli 2016

    Echt, hè? En dankjewel namens Roy :-)



    30 juli 2016

    Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Fijn dat Roy nu een baan heeft met heel veel uren!