Minder bekende films met bekende filmsterrren - YouniqueBlog.nl
02/08/2016


onbekende films met bekende filmsterren
Het is nou niet écht fantastisch zomerweer. Toch? Een behoorlijke domper als je niet op vakantie gaat en jezelf nu van de regen in de drup bevindt. Letterlijk. Hoog tijd om dus iets van je vakantie te maken en te genieten van deze minder bekende films mét bekende filmsterren die ik onlangs heb ontdekt.

Whiskey Tango Foxtrot
Films met Tina Fey zijn wat mij betreft altijd goed. Ik zal de eerste zijn die toegeeft dat dit niet haar beste rol ooit is, maar dit is dan ook deels te wijten aan het feit dat ze al een overweldigend repertoire op haar naam heeft staan. In Whiskey Tango Foxtrot speelt ze een journalist die naar het conservatieve oorlogsgebied Kabul vertrekt om daar verslag te doen van alle gebeurtenissen. En vind daar maar je plaats als rasechte New Yorker. Een film met een serieuze ondertoon, maar ook zeker met een lach.
wtf 1wtf 2 wtf 3

The Lady In The Van
Ik vind Maggie Smith echt fantástisch. Ze neemt altijd zulke heerlijke, eigenzinnige rollen aan. Zo ook The Lady In The Van – een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een sociaal geïsoleerd oud vrouwtje dat leeft in een verwaarloosd busje. Maar liefst vijftien jaar stond ze geparkeerd op de oprit van schrijver en toneelspeler Alan Bennet die zijn ervaringen al eerder heeft vertaald naar een boek én toneelstuk. Grappig genoeg vertolkte Maggie Smith destijds ook de rol van de oude vrouw in het toneelstuk, maar nu schittert ze dus ook in de gelijknamige film.
the lady in the van

The Love Punch
“Die film was zó grappig,” aldus ik nadat ik The Love Punch had gekeken. Roy: “Ik hoorde het, ja.” Vraag me niet hóé ik deze film ooit heb kunnen missen, maar lang leve Netflix. Ik heb namelijk een aantal keer hardop gelachen bij deze film, en dat doe ik niet snel. Zeker niet wanneer ik in mijn eentje kijk. In The Love Punch wordt de bijna gepensioneerde Richard (Pierce Brosnan) belazerd door een jonge zakeman, waardoor hij al zijn pensioengeld kwijtraakt. Ook dat van zijn werknemers én ex-vrouw Kate (Emma Thompson). Hierop besluiten Richard en Kate om terug te stelen wat van hen is en reizen ze af naar Parijs.
the love punch

The Fundamentals Of Caring
Als je Netflix hebt kán deze Netflix Original film je niet ontgaan zijn. Mocht je echter geen Netflix hebben, dan wil ik deze film (met Selena Gomez en Paul Rudd) toch erg graag aan je tippen. In The Fundamentals of Caring raakt Ben (Paul Rudd) na een tragedie volledig de grip op zijn leven kwijt, en besluit hij de zorgverlening in te gaan. Hier wordt hij gekoppeld aan de 18-jarige Trevor (Craig Roberts) met spierdystrofie. Om aan hun leven te ontsnappen gaan ze op een roadtrip waar ze on the road Dot (Selena Gomez) ontmoeten. Een film met een lach en een traan.

fundament1 fundament2

Get A Job
Hoera, je bent afgestudeerd! En nu? Juist. Op zoek naar een baan. En dat dat écht niet zo makkelijk is bevestigt deze film met Anna Kendrick en Miles Teller die maar moeilijk aan de bak komen na hun afstuderen. Eén van mijn favoriete lines komt echter van één van de andere spelers, namelijk: ‘Drug test? Is it multiple choice?’. Je moet dus wel een beetje van droge humor houden, maar verder prima vermaak.

get a job

Welke van deze minder bekende films kenden jullie nog niet? Welke zouden jullie willen zien?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



25 reacties


    2 augustus 2016

    Ik ken geen één van deze films. Nou moet ik zeggen dat. als ik in de stemming ben voor films van Tina Fey, ik haar over het algemeen heel grappig vind.


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Ik ook! Ze heeft vaak zulke heerlijke rollen met (droge) humor :-)



    2 augustus 2016

    Haha, The Love Punch en Get a Job wil ik nu wel graag zien. Jij weet er altijd leuke films uit te pikken! Die ik dan vervolgens op mijn must-see-lijstje zet of zo snel mogelijk wil kijken … tot ik ‘s avonds laat alweer veel te moe ben haha. X


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Aah, wat leuk om te horen! Wat een compliment ;-) Alhoewel… Wel heel vervelend voor jou dat ik je zo van je slaap hou. Excuus ;-)



    2 augustus 2016

    Ik ben nu wel heel benieuwd naar deze films. Bijzonder dat ik ze allemaal nog niet heb gezien haha! Binnenkort maar eens een filmmiddagje inplannen!


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Ik zeg: puik plan voor een regenachtige middag ;-)



    3 augustus 2016

    Zoals nu ;)


    Femke - Youniqueblog

    3 augustus 2016

    Haha! Exactly ;-)



    2 augustus 2016

    The Love Punch heb ik anderhalve week terug gekeken, die vond ik ook zo grappig!
    The Lady In The Van staat nog op mijn to watch list en komt binnenkort ook aan de beurt!


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Wat toevallig! Leuk om te lezen dat jij ‘m ook zo grappig vond :-)



    2 augustus 2016

    Jaaa Whiskey Tango Foxtrot vond ik zo goed! Get a Job vond ik heel grappig, sowieso is Anna Kendrick amaaazing. The Fundamentals Of Caring keek ik toevallig een paar dagen geleden, het verhaal deed me zo erg denken aan het boek Me Before You dat ik laatst heb gelezen, ik denk dat ik hem daarom ietsiepietsie minder leuk vond. The Love Punch gaat op mijn lijstje!


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Stom hè, hoe je je een film eigenlijk alleen al heel goed kan vinden door een bepaalde actrice? Dat heb ik namelijk ook met Tina Fey en Anna Kendrick (e.d.). Dat voegt om de één of andere reden toch wat toe ;-) En ik snap zeker je mening over The Fundamentals of Caring. Zelf heb ik Me Before You nog niet gezien, maar alleen door de trailer zie ik al enige gelijkenissen. En jaaa… Hopelijk vind je The Love Punch net zo leuk als ik :-)



    2 augustus 2016

    Ik ga denk ik een keer the fundamental of caring!

    x


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Leuk :-)!!



    2 augustus 2016

    Ik heb het boek van The Lady in the Van gelezen, ik wist helemaal niet dat daar een film van gemaakt was. Die zou ik wel willen zien!


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Ik had dat juist andersom ;-) Dat ik er pas later achterkwam dat er ook een boek en toneelstuk van is. Zo grappig!



    2 augustus 2016

    The love punch is echt zó leuk! Doet me eraan herinneren hoelang ik die film al wel niet heb gezien. Ik weet wat ik vanavond ga doen :)


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Ah, superleuk om te lezen dat jij ‘m ook zo grappig vond. Ik zou ‘m nu ook wel weer willen kijken!



    2 augustus 2016

    Leuk lijstje! The Fundamentals of Caring heb ik laatst gezien en vond dit echt een waanzinnig goede film. The Love Punch lijkt me heel leuk, ga m meteen opzoeken op Netflix!


    Femke - Youniqueblog

    2 augustus 2016

    Ja, zeker doen! Is echt heel tof :-)



    2 augustus 2016

    The Fundamental is inderdaad erg mooi! :) Ik denk dat ik nog wat films te zien heb…



    2 augustus 2016

    Wat een fijn lijstje, ik was net op zoek naar nieuwe films! :)



    3 augustus 2016

    Ik ken echt geen enkele, haha! Get a job lijkt mij wel heel leuk :)


    Femke - Youniqueblog

    3 augustus 2016

    Haha! Nou heb je weer iets nieuws om te zien ;-)



    3 augustus 2016

    Jaaa, liefde voor Fundamentals of Caring <3