Populairste artikelen van 2016 (tot nu toe!) - Youniqueblog.nl
01/08/2016


populairste artikelen van 2016

Ooo, het is alweer augustus! Bizár. Of ben ik de enige die het gevoel heeft dat dit jaar voorbijvliegt? In ieder geval bedacht ik mezelf pas geleden dat ik dit jaar nog helemaal geen artikel heb gedeeld van de populairste artikelen tot nu toe. Om deze reden dook ik in mijn Google Analytics en stelde dit lijstje voor jullie samen. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig? (P.s. Ik maak in deze post ook bekend met wie ik naar het concert van Selena Gomez ga – AAAH!)


(5) 10 originele manieren om een IKEA KALLAX kast in te richten
Het kostte enórm veel werk, maar het is het zeker waard geweest. Het artikel waarin ik 10 originele manieren laat zien om een IKEA KALLAX kast in te richten scoorde hoog qua populariteit. Wat vooral opvallend was, is dat ik vooral héél veel vragen kreeg over de marmeren achtergrond van mijn IKEA KALLAX kast. Dit was namelijk gewoon een kartonnen plaat met marmerplakfolie die ik achter de kast had geschoven, omdat de foto’s anders zo donker zouden worden qua achtergrond. Maar hé… Je kunt dit natuurlijk ook prima zelf namaken. In hetzelfde artikel leg ik uit hoe je dit doet.

(4) Dingen die je absoluut móét doen op Bali
Dit artikel schreef ik al vorig jaar, maar om de één of andere reden is dit artikel dit jaar opeens enorm populair en hoort ‘ie zelfs bij één van de meest populaire artikelen van 2016. Hebben opeens zoveel mensen plannen om naar Bali te gaan? Blijkbaar. Zelf verwijs ik mensen overigens ook altijd door naar dit artikel wanneer ze mij naar Bali vragen. Simpelweg omdat ik hier écht mijn meest favoriete tips op een rijtje heb gezet: van het vrijlaten van een babyzeeschildpad tot het inhuren van privéchauffeur. Yep. Alle tips die wat mij betreft de moeite waard zijn vind je in dít artikel.

(3) 22 dingen die je kunt doen wanneer je niet op vakantie gaat
Jullie hebben overduidelijk een haat-liefde verhouding met vakanties. ‘Vakanties zijn fantástisch, maar… Wat moet je in vredesnaam doen?!’ Om deze reden stelde ik voor jullie een lijstje met originele tips samen. Speciaal voor iedereen die niet op vakantie gaat. Of überhaupt vele weken thuis te doden heeft.

(2) De 7 leukste films en series op Netflix om januari door te komen
Ik schrijf vrij regelmatig artikelen gevuld met filmtips, maar om de één of andere reden is dit artikel toch veruit de meest populaire van dit jaar. Misschien omdat iedereen in januari niets liever doet dan op de bank kruipen en schaamteloos bingewatchen? Wat de reden ook is: hopelijk hebben jullie leuke tips kunnen halen uit dit lijstje. Dat vind ik het allerbelangrijkste.

(1) 9 leuke én originele dingen om in de meivakantie te doen
Het is het allereerste artikel ooit dat ik heb gepushed met behulp van de advertentiefunctie op Facebook. En óf het heeft gewerkt. Er kwam een recordaantal kliks op dit artikel waarin ik een aantal tips deel wat je in de meivakantie zou kunnen doen. Heel leuk, want ik vond het ook een héél fijn artikel om te schrijven. Ik hou van het schrijven van ‘verzamelartikelen’ waar ik mijn favoriete (online) vondsten en andere tips met jullie deel. En jullie overduidelijk ook!

Yes. Dat waren de vijf populairste artikelen van 2016 (tot nu toe!). Welk artikel was jouw favoriet? Ik ben héél benieuwd.

Kom ook eens hier langs… | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

WIE GAAT MET MIJ NAAR SELENA GOMEZ?
Op dinsdag 18 oktober treedt Selena Gomez om 20.00 op in het Ziggo Dome en hiervoor bemachtigde ik twee eersterangs zitplaatsen. Eentje voor mezelf, en eentje… Voor één van jullie. Jullie reacties waren allemaal zó leuk (en soms zelfs: ontroerend). Het was voor mij echt enorm lastig om iemand uit te kiezen. Uiteindelijk besloot ik daarom om te kiezen voor de meest eerlijke weg, en gebruik te maken voor mijn grote vriend Random.org. En het lot heeft besloten. De winnaar is… Sabrina D.! Yes, it’s time to freak out. Ik stuur je uiteraard vandaag nog een mailtje om alles te bevestigen, maar je mag nu alvast enthousiast op en neer springen. De rest die heeft meegedaan wil ik natuurlijk héél erg bedanken voor al jullie lieve en enthousiaste reacties. Ik sluit zeker niet uit dat ik in de toekomst alsnog met (één van jullie) naar een ánder concert ga. <3 – Liefs, Femke11 reacties


  1 augustus 2016

  Dat is een mooi lijstje, dat ga ik eens flink doorlezen!  1 augustus 2016

  Die van de pallax kast begrijp ik wel. Een super mooie kast, maar het wordt al snel erg rommelig als je er te veel zooi in neerzet. Inrichten en stylen kan namelijk niet iedereen…  1 augustus 2016

  Ik bedoelde natuurlijk Kallax :\  1 augustus 2016

  Leuk om te zien wat je best gelezen artikelen waren tot nu toe.  1 augustus 2016

  Gefeliciteerd Sabrina! Ben vet jaloers! Have fun!  1 augustus 2016

  Wat leuk dat je ook vertelt dat je een artikel gedeeld hebt op Facebook en dat het zo goed heeft gewerkt. Dan is dat misschien toch eens het overwegen waard. :)  1 augustus 2016

  Ja lijstjes van series en films doen het vaak altijd wel goed!  1 augustus 2016

  Wat leuk om te zien! Had wel verwacht dat het artikel over wat je kunt doen in je vakantie er in stond, want je geeft nu eenmaal altijd leuke tips! :)


  Femke - Youniqueblog

  1 augustus 2016

  Ah, wat leuk om te horen! Dankjewel :-)  1 augustus 2016

  Maar dit zijn ook wel héle leuke artikelen!


  Femke - Youniqueblog

  1 augustus 2016

  YAY :-)